- Poruka
- 8.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno, lepa je
ali čim je lepša od tebe rhcp provocira a ja se gubim.![]()
Pa opšte je poznato da u svakom drugarstvu postoji jedna lepša i jedna ružnija osoba - lepša boost-uje ego, a ružnija koristi lepšu da stekne poznanstva koja inače ne bi mogla.
garant su neke pražene išle tako na tulume u paru isto kao drugarice samo tu nije bilo bitno da l si lepša nego zdravija , pa na primer dodje jedna jakih bedara, biceps ko stalone i krenula joj malo brada sa nekom bez ruke, i ova rasna odma nadje kombinaciju a osakaćenu pokupi neki što mu neka druga zdrava dala cvrenog jer našla nekog ko je imo ubijenog mamuta u pećini.

Stari nik, limunovo drvo?

Cek. Jel si ti onaj sto tripuje da je ruzan?

oćeš da kažeš da je "slatkiš"?![]()

oćeš da kažeš da je "slatkiš"?![]()
Ne brate, ali ako se ne varam on je onaj koji je tripovao da je ruzan ko grob. A lik sasvim normalno izgleda. Neko mu je nabio zesce komplekse pa se tripuje.

Izgleda da ce ovde da padne neki seksic...
Salim se...lepi ste vi...ljubi vas bajka...

Pa opšte je poznato da u svakom drugarstvu postoji jedna lepša i jedna ružnija osoba - lepša boost-uje ego, a ružnija koristi lepšu da stekne poznanstva koja inače ne bi mogla. No, niko ne želi sebe da smatra za ovo potonje, pa umeju i da se naljute kad ih percipiraš tako, što je sasvim logično, gledano iz perspektive prosečnog ljudskog bića. Nevezano za to, ne znam zašto mi Fifty na jednoj slici deluje zdepasto, a na drugoj relativno normalno.
definitivno vise ne kacim slike sta sve necu cuti o sebi