Nase slike vol.2

Evo ova oslikava sve, tražio sam je u 300 foldera :lol: Oprostićete mi što je malo starija, otprilike godinu dana, danas mi je kosa mnogo kraća a salo mnogo veće :lol:

rsspll.jpg

Iju, Krepto, ima li ovde barem jedan forumaš koji odgovara mojoj zamisli o tome kako bi mogao da izgleda? o.O

Jao Krepto, lepsi si CAK i od Limunka... <3

edit: Ustvari, mesto moderatora je vec prodato tako da je Krepto najruzniji od svih forumasa...

P.S. (da ne bi bilo dva puta edit) Moram samo da pridodam da smaraju ove forumasice oko limuna, lik je na vise od 90% slika ruzan k'o *****...samo sam na jednom video da izgleda normalno i to na onoj kad se osisao, a forumasice su bas za tu sliku rekle da je ruzan...tek sad kapiram koliko su ove forumasice prsle... :think:

Jao Krepto, lepsi si CAK i od Limunka... <3

edit: Ustvari, mesto moderatora je vec prodato tako da je Krepto najruzniji od svih forumasa...

P.S. (da ne bi bilo dva puta edit) Moram samo da pridodam da smaraju ove forumasice oko limuna, lik je na vise od 90% slika ruzan k'o *****...samo sam na jednom video da izgleda normalno i to na onoj kad se osisao, a forumasice su bas za tu sliku rekle da je ruzan...tek sad kapiram koliko su ove forumasice prsle... :think:

ti si meni lep i rodila bih ti plodove semena. ja sam normalna, jel da

Back