Nase slike vol.2

ohihohi, maturica :mrgreen:

Picture 330.jpg

Picture 338.jpg

Picture 363.jpg

moja malenkost kad se spremila kod drugarice..
moja malenkost sa najjacim madefakersima iz skole:mrgreen:
moja malenkost sa najboljim drugom

A dobro, bilo bi pozeljno da malo pusti kosu, barem da moze siskama celo da prekrije, ali njoj ne stoji lose i kratka kosa.

A ono do glave, svaka joj cast zaa hrabrost, jer ne bi cudilo da su iz kraja gdje ona zivi krenuli da prosipaju komentare kako se ona tesko razboljela, posto ljudi ne prihvataju promjene sto nece izreci neku nebulozu.

ohihohi, maturica :mrgreen:

moja malenkost kad se spremila kod drugarice..
moja malenkost sa najjacim madefakersima iz skole:mrgreen:
moja malenkost sa najboljim drugom

Bas si lepa i totalno kul, macko... :rumenko:
I bas si zgodna... :prstic::mrgreen:

ovaj bi te *****... nije ti to najbolji drug...

Znajuci Honey pre bih rekao da bi ona njega 'ebala, al' dobro... :lol:

@Bezimena

jednostavno kuliraj ono sto te nervira...i nerviranje ce prestati... :mrgreen:

Jel ono Rexona na gornjoj slici?

da :)

[Ne_Vazim_Se];17933089:
pa da, ovim digitronom shto vidish da drzim u ruci... a prokleti samsung ***... 1.3 megapiksela vish kolko je ruzno... nokijinih 1.3 izgleda mnogo bolje.

a za slike shta? nikad nisam kapirao shta znache te tachkice :mrgreen:

Hahah to su podochnjaci brate ***... previshe gudre i poneki pacov :mrgreen:
vutra.jpg
skankol.jpg
spidz.jpg
pacov.jpg
Pit je... pa to zato shto stalno ima shta da jede debela :D ... uvek je puna njena chinija :mrgreen: ... znam da ne bi trebalo tako al ***... moracemo je malo na dijetu :think:

da zato je shamar gotivniji :mrgreen: ... meshavina pita i pita :mrgreen: ... ali kad' su panduri pitali za njih je bio staford :mrgreen:

...brate drvo joj je fetish... znachi ljude ne konstatuje ali zato drvece... auuu... glodje drvo dok mu skroz ne oguli koru sa svih strana, nekih metar i po u visinu... a onda predje na drugo.

... i tako bi mogla ceo park da oljushti da je mi ne zaustavimo. Najjachi pas. :D

cek koja je fora sa pacovom? :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back