Nase slike vol.2

a sto vas malo ne bi zanimale devojke,a ne jebena tereatana i masa koju ce te i ovako i onako dobiti u 19 godini i postacete debela svinja ako se ne bavite sportom? Posle zenidbe,se gubi svaka kontrola nad stomakom i sisama i posle retardi se brinu o tome sto su mrsavi! Foksejk.

247025_150719601664740_100001801031561_288322_3408027_n.jpg

Rekreacija po planinčini.
Jedan od boljih provoda zadnjih meseci života moga.

Jeste, teretane su za pi.čke!

probaj da podignesh u bilo kojoj formi onoliko koliko dize prosechan lik iz teretane... pa cesh da vidish ko je pichka i za koga je teretana.

ne, zapravo, teretane su za prave mushkarce, a pichkice se plashe da udju unutra.

U teretani rastu muda...

naravno... samopouzdanje i ta sranja...

Teretana je za iskompleksirane pajsere, vecito nezadovoljne svojim izgledom... Postoji sigurno mali procenat onih koji to rade umereno i cisto rekreacije radi, ali vecina su debili koji misle da ce da smuvaju neku ribu ako malo nabiju biceps i grudi...

chek nisam razumeo... ako si nezadovoljan svojim izgledom onda si iskompleksirani pajser!?

ne brate, pajser si ako si nezadovoljan nechim a nemash muda, snage, volje ili chega vec to da promenish.

[Ne_Vazim_Se];18106559:
probaj da podignesh u bilo kojoj formi onoliko koliko dize prosechan lik iz teretane... pa cesh da vidish ko je pichka i za koga je teretana.

ne, zapravo, teretane su za prave mushkarce, a pichkice se plashe da udju unutra.

naravno... samopouzdanje i ta sranja...

chek nisam razumeo... ako si nezadovoljan svojim izgledom onda si iskompleksirani pajser!?

ne brate, pajser si ako si nezadovoljan nechim a nemash muda, snage, volje ili chega vec to da promenish.

E ako cemo tako, mozemo slobodno da odradimo jedan randori ili kickbox sparing pa da vidimo ko su pickice. Btw, sve je to jako banalno i debilno "dokazivanje" u bilo kom obliku. Dokazi se u necem normalnom. ;)

A sto se izgleda tice, pogresno si me shvatio. Pajseri su oni kojima je najveca preokupacija to da li ima je biceps veci iz dana u dan...

Poslednja izmena:
E ako cemo tako, mozemo slobodno da odradimo jedan randori ili kickbox sparing pa da vidimo ko su pickice. Btw, sve je to jako banalno i debilno "dokazivanje" u bilo kom obliku. Dokazi se u necem normalnom. ;)

A sto se izgleda tice, pogresno si me shvatio. Pajseri su oni kojima je najveca preokupacija to da li ima je biceps veci iz dana u dan...

e ajde bash bi mogli... taman sam uzeo novi shtitnik za zube :D ... kada i gde tebra?

aha, dobro... to je onda drugo.

Jel si mu dao 50 din za stomakliju , u znak zahvalnosti za poziranje ? :think:

slik'o sam ga na kvarno :mrgreen: ... ne bi mu tada dao 50 din u zivotu taman mi falilo za tal :mrgreen:

NVS, je l' to lutka? :eek:

Ako nije lutka, onda da li je ziv 'bem ti sumpor... :lol:

"Deco, operite ruke, umro deka"... :mrgreen:

znash kako se bahato pogrbi dok hoda... formira g :mrgreen:

jasta,izgleda kao zombi. Kao da je koza sa lica krenula da otpada.

a dobro shta ima veze kako izgleda dobar je lik :mrgreen:

Tripujete se, ima čovek bradu.
A vi mu odma pripisali Fredi Kruger style :lol:

pa stvarno mislim... prozivaju mi ortaka... nema smisla...

Teretana je za iskompleksirane pajsere, vecito nezadovoljne svojim izgledom... Postoji sigurno mali procenat onih koji to rade umereno i cisto rekreacije radi, ali vecina su debili koji misle da ce da smuvaju neku ribu ako malo nabiju biceps i grudi...

Kako si se ti sine napusio kur.ca sada...
Racunaj da je teretana korisna iz potrebe za fizickom aktivnoscu,lako je mom djedu bilo da izgleda dobro kad je kosio cele godine,kopo,trco,radio 10 sati dnevno..
Sa druge strane u gradu nemas mnogo mogucnosti da se fizicki aktiviras pa radis u teretani...
Drugo zasto iskompleksirane,ako devojke vole lepu gradju,trbusnjake,biceps ovo ono...sto si iskompleksiran?Radis ono sto ti pomaze da nadjes sto privlacnijeg partnera,nista drugo..Usput ti to donosi snagu,muda,lepotu i zadovoljstvo samim sobom....

Back