RHCP
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
@RHCP
ipak, ja poznajem Verwest...![]()
Očeš da kažeš da samo na slikama fino izgleda?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@RHCP
ipak, ja poznajem Verwest...![]()

Očeš da kažeš da samo na slikama fino izgleda?![]()

Nemoj tako, lepsa je Pusi... mozda i bezimena
Nemoj tako, lepsa je Pusi... mozda i bezimena
Prelijepo fifty, imaš prelijepe plave oči, (mada ja imam ljepše) a ova ti je drugarica baš ružna.
Zasjenjuješ je, bolje da se nije slikavala s tobom.
Epic fail...
Eto sta se desi kad vam je jezik brzi od mozga...
Inace, Fifty je barem duplo lepsa od drugarice, ta ima samo oci lepe, faca joj je k'o da su je gazile kamile po pustinji... 
evee....al je mnogo bledaa....
![]()

kada sam ovo video,prvo sam pomislio Honey colored eyes.Kada se ovako drsticno i brzo promeni?
![]()

Bezimena? Ti to ozbiljno?
Ipak, verwest je najljepša od svih forumašica.
.!. jedan prst.
@fifty
onda si zasijenjena na slici od strane sopstvene drugarice![]()

Lepa.
Khm, khm, nisam tol'ki gabor. -.- Al' ubedljivo je Verwest najlepša forumašica.![]()

Ja nisam ni video tvoju fotku, ali pretpostavljam da si slatka. Aj objavi neku, bas me zanima kako izgledas. Pretpostavljam da si neka debela goticarka, al to su samo nagadjanja![]()

Uh,a tebi bas mnogo znaci ako ce neko da te vredja preko neta.
mada i ne vidim poentu postavljanja slika ovde,mozda samo da se svako razbacuje svojim novim radom iz teretane,boob jobom ili slicno..Ili ako npr dodje do okupljanja forumasa,pa da se prepoznamo eventualno![]()

![]()
Hvala Johne, na komentare gdina odozgo ne obracam paznju...

što, je l ti nije drago što ti je i drugarica lepa? nekome ti lepša nekome ona, šta sad![]()

wtf...O.o uopste nisam na to mislila nego na ono sto je napisao da ja imam plave oci i bla bla bla da zasenjujem drugaricu a ustv je znao ko sam ja tako da je bilo providno da blefira i ne znam sta ti sad hoces?
naravno svako ima svoj ukus...
MJ sta su ovo svi zaspali u pubu aj vamo ja castim pice
krenula sam na casove slikanja i crtanja (dodatnog)wtf...O.o uopste nisam na to mislila nego na ono sto je napisao da ja imam plave oci i bla bla bla da zasenjujem drugaricu a ustv je znao ko sam ja tako da je bilo providno da blefira i ne znam sta ti sad hoces?

Uh,a tebi bas mnogo znaci ako ce neko da te vredja preko neta.
mada i ne vidim poentu postavljanja slika ovde,mozda samo da se svako razbacuje svojim novim radom iz teretane,boob jobom ili slicno..Ili ako npr dodje do okupljanja forumasa,pa da se prepoznamo eventualno![]()