Nase slike vol.2

:( Samo sam realan. Da li te cini boljom osobom ako nesto pomislis i ne kazes? Da li te cini boljim ako kazes da ti je zao za nekog iako te boli ****? To se zove licemerje i **** mi se za tudja osecanja.
Nista ruzno nisam rekao kejti,jer jes lepa,a ova deluje ko bolesna,glupa dzukela. :andjeo:

Ma uopste nije do toga. Ja sam za to da se govori istina, i to je super. Ali pre si to radio na duhovit i ok nacin.

Ruzni ljudi nam nisu ruzni zato sto smatramo da su im crte lica lose,vec mozgu deluju bolesno.
Zasto nemozes da poljubis ruznu osobu ili imas odnos sa njom? Zato sto ti je jebeno gadi.
Priroda je napravila da samo najjace,najbolje i najzdravije jedinke produzavaju vrstu i podsvesno u mozgu mi trazimo takve partnere/ke.
Lepi ljudi nam deluju zdravo,snazno,kao da ce deca biti jaka i lepa i sposobna da produze vrstu.
Nekada mozes da se zacopas u ruznu devojku ili decka ako si gej koji imaju ruzne crte lica ili su debeli,ali deluju zdravo.
Ako imas neki duhovitiji nacin da kazes ovo,onda ok,upravu si.

Ako ti ovi ljudi deluju zdravo ti si poremecna kretencina i nemoj da mi se vise obracas.
18746870.jpg

87790_0460007.17_kf.jpg

105410_b101029011_f.jpg

Ruzni ljudi nam nisu ruzni zato sto smatramo da su im crte lica lose,vec mozgu deluju bolesno.
Zasto nemozes da poljubis ruznu osobu ili imas odnos sa njom? Zato sto ti je jebeno gadi.
Priroda je napravila da samo najjace,najbolje i najzdravije jedinke produzavaju vrstu i podsvesno u mozgu mi trazimo takve partnere/ke.
Lepi ljudi nam deluju zdravo,snazno,kao da ce deca biti jaka i lepa i sposobna da produze vrstu.
Nekada mozes da se zacopas u ruznu devojku ili decka ako si gej koji imaju ruzne crte lica ili su debeli,ali deluju zdravo.

Ako ti ovi ljudi deluju zdravo ti si poremecna kretencina i nemoj da mi se vise obracas.
18746870.jpg

87790_0460007.17_kf.jpg

105410_b101029011_f.jpg

A da li si ti tolika "poremecena kretencina" da ove u spoileru poredis sa ovom devojkom desno? Jel' si slep ili ti oci baguju?

I jos sam primetio da kad god neko ima shit razmisljanje odmah se vadi na evoluciju (narcotio na evolucionu psihologiju) kao nije to moj izbor, to mi je geneticki urodjeno bla bla bla truc truc truc. :lol:

Ja sam primetio da kad god neko se mesa u stvari koje ga se ne ticu uvek dodje i jede govna,a glumi kao neku neutralnost i glas razuma,ali je ustvari pizdurina glupa ciji svi postovi su jedno te isto.
Jebena mesaja,pomiritelj,novi Gandi,Isus Hrist. O presvetli hvala ti sto si nas prosvetlio. Skinite mi se sa qrca svi geniji,pomiritelji,eksperti i jebeni licemeri koji vrse pomirenje dolivanjem ulja na vatru.

I jos sam primetio da postoji dosta govnara koji takodje brane nekog iako se njima niko nije obratio.
Zivite svoj presrecni zivot pun srece,ljubavi,drugarstva,razumevanja za ljude koje ne poznajete i ko zna kakvi su,ali to uopste nije nije tako jer svi u dubini duse znate da vas boli ****. "Jao onaj ima rak,jao kako sam se potresla...jao ne mogu da verujem." Onaj je umro. "Moje saucesce".sve je to jebeno licemerisanje,jer ne mozes nista da osecas prema nekom koga nikada nisi video ni upoznao. Ne mozes ni da osecas i za one koje poznajes,ali to nje politicki korektno jer onda ne bi bili licemeri sto jeste,samilosni,puni razumevanja za sve ratove,nedace,glad,mir u svetu... Samo umrite ili odjebite od mene.

18746870.jpg

87790_0460007.17_kf.jpg

105410_b101029011_f.jpg

"Jao onaj ima rak,jao kako sam se potresla...jao ne mogu da verujem." Onaj je umro. "Moje saucesce".sve je to jebeno licemerisanje,jer ne mozes nista da osecas prema nekom koga nikada nisi video ni upoznao. Ne mozes ni da osecas i za one koje poznajes,ali to nje politicki korektno jer onda ne bi bili licemeri sto jeste,samilosni,puni razumevanja za sve ratove,nedace,glad,mir u svetu... Samo umrite ili odjebite od mene.

:worth: Car!

Back