Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
A koja sei? obe ste lepe, samo mi je ova u rozo lepsa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko koga tu ustvari kopira? Ti nju ili ona tebe?

A koja sei? obe ste lepe, samo mi je ova u rozo lepsa![]()
Ja preferiram ovu desno.
Ko koga tu ustvari kopira? Ti nju ili ona tebe?

Mislim da si ovo pitanje postavio i 2009-e...
P.S. Desna bolja, a leva je Kejti...![]()
Jeste vi ludi? Desna mi deluje kao da boluje od neke teske bolestine. Nije ruzna,meni je odvratna. Kejti je lepa,samo ne volim sto imju iste frizure. Nervira me to. ><

Juzeru, kad si postao ovakav nevidjeni smarac i jadnik?
Samo sam realan. Da li te cini boljom osobom ako nesto pomislis i ne kazes? Da li te cini boljim ako kazes da ti je zao za nekog iako te boli ****? To se zove licemerje i **** mi se za tudja osecanja.
Samo sam realan. Da li te cini boljom osobom ako nesto pomislis i ne kazes? Da li te cini boljim ako kazes da ti je zao za nekog iako te boli ****? To se zove licemerje i **** mi se za tudja osecanja.
Nista ruzno nisam rekao kejti,jer jes lepa,a ova deluje ko bolesna,glupa dzukela.![]()
Jeste vi ludi? Desna mi deluje kao da boluje od neke teske bolestine. Nije ruzna,meni je odvratna. Kejti je lepa,samo ne volim sto imju iste frizure. Nervira me to. ><

Ruzni ljudi nam nisu ruzni zato sto smatramo da su im crte lica lose,vec mozgu deluju bolesno.
Zasto nemozes da poljubis ruznu osobu ili imas odnos sa njom? Zato sto ti je jebeno gadi.
Priroda je napravila da samo najjace,najbolje i najzdravije jedinke produzavaju vrstu i podsvesno u mozgu mi trazimo takve partnere/ke.
Lepi ljudi nam deluju zdravo,snazno,kao da ce deca biti jaka i lepa i sposobna da produze vrstu.
Nekada mozes da se zacopas u ruznu devojku ili decka ako si gej koji imaju ruzne crte lica ili su debeli,ali deluju zdravo.
Ako imas neki duhovitiji nacin da kazes ovo,onda ok,upravu si.
Ako ti ovi ljudi deluju zdravo ti si poremecna kretencina i nemoj da mi se vise obracas.
![]()
![]()
![]()

Uvek,bilo kome.Na Internetu su svi "iskreni". Reci ti to u lice da te vidimo junacino.
(nista ne fali ovoj desnoj)
A da li si ti tolika "poremecena kretencina" da ove u spoileru poredis sa ovom devojkom desno? Jel' si slep ili ti oci baguju?
I jos sam primetio da kad god neko ima shit razmisljanje odmah se vadi na evoluciju (narcotio na evolucionu psihologiju) kao nije to moj izbor, to mi je geneticki urodjeno bla bla bla truc truc truc.![]()

Ruzni ljudi nam nisu ruzni zato sto smatramo da su im crte lica lose,vec mozgu deluju bolesno.
Zasto nemozes da poljubis ruznu osobu ili imas odnos sa njom? Zato sto ti je jebeno gadi.
Priroda je napravila da samo najjace,najbolje i najzdravije jedinke produzavaju vrstu i podsvesno u mozgu mi trazimo takve partnere/ke.
Lepi ljudi nam deluju zdravo,snazno,kao da ce deca biti jaka i lepa i sposobna da produze vrstu.
Nekada mozes da se zacopas u ruznu devojku ili decka ako si gej koji imaju ruzne crte lica ili su debeli,ali deluju zdravo.
Ako imas neki duhovitiji nacin da kazes ovo,onda ok,upravu si.
Ako ti ovi ljudi deluju zdravo ti si poremecna kretencina i nemoj da mi se vise obracas.
![]()
![]()
![]()
"Jao onaj ima rak,jao kako sam se potresla...jao ne mogu da verujem." Onaj je umro. "Moje saucesce".sve je to jebeno licemerisanje,jer ne mozes nista da osecas prema nekom koga nikada nisi video ni upoznao. Ne mozes ni da osecas i za one koje poznajes,ali to nje politicki korektno jer onda ne bi bili licemeri sto jeste,samilosni,puni razumevanja za sve ratove,nedace,glad,mir u svetu... Samo umrite ili odjebite od mene.
Car!
Ćuti bolje, i pravi se lud.