Nase slike vol.2

Poslednja izmena:
Pa, znaš, od posta i razmišljanja. (:
Kog posta? :eek:
Kao sto rekoh vec X puta u Bibliji pise da je to izmedju coveka i Boga, znaci postis kad osetis potrebu za tim, a ne oni postoiv koje su napravljeni od kvazisvetaca, ja ne osproravam da su oni bili vernici i umrli zbog vere, ali je kontradiktivnno Bozjoj reci, i da ti sad vise sta su oni od njih napravili, bilo bi belaja.
Ova prva bi fino legla na omot nekog grand CD-a. :mrgreen:
Eto sad znam ko se krije "sa one strane monitora". :D

:roll: idi begaj! :lol:
bas te sto ne volim! :neutral:

ajd i jedne moje..msm znate je vec pa ... :cool:

270512_1947902369643_1005071797_31669684_7011280_n.jpg

A-A-A-ARMY LIFE

a reci da me nisi trazila.. :cool:

da ukucala sam difrent form others i izasao je general two...:mrgreen:

E ni ja, bas sam mislio da pitam difa kako ga je nasla ona...

Ja sam samo jednu forumasicu nasao i to slucajno...komentarisala sliku od nekog mog druga...koji je baj d vej ruzan k'o kuvac, a ona napisala "Bas si sladak :)"

to mi je najzesce kad neka riba ruzna ko tri groba ima 200 lajkova na slici..a ovamo ide po cetu i kao je l moze jedan lajk? :dash: mozda je taj napisao je l moze jedan kom? :think:

to mi je najzesce kad neka riba ruzna ko tri groba ima 200 lajkova na slici..a ovamo ide po cetu i kao je l moze jedan lajk? :dash: mozda je taj napisao je l moze jedan kom? :think:

Ma ne verujem, niej takav...a i samo taj kom na toj slici i ima... xD Jadan, mukica... :mazipsa:

A nisam gledao njene slike tako da nisam vid'o da li ima komentara...

nz d al ste gledali onu epizodu saut parka kada izigravaju neke hakere..pa ono..na tu foru :mrgreen:

Ne secam se da sam gledao tu ep. ali mogu da je zamislim... :mrgreen:

Back