Nase slike vol.2

312601_2315117194632_1150526065_32565369_87140618_n.jpg

Sa akcije...

ovaj ti drug isti chad michael murray xD

Obirsao sam jer se ljtila sto sam stavio, nije meni ona nikakava tudjinka, stavio sam i pre neke nase slike, ali nije htela, da stavljam ne voli to...
pa jeste, ali je smesno zato sto su svuda po podu bili, narano ja sam se tad cepao kao i svi drugi ali sam rekao da e greh.

Nije tebi, ali je nama i forumu i nije problem ako stavljaš svoju sliku sa njom nego ako stavljaš njenu samostalnu... bez njenog pristanka, koliko ja znam... :D
hahahaha, e, smešan si više sa tim... relax.

Nije tebi, ali je nama i forumu i nije problem ako stavljaš svoju sliku sa njom nego ako stavljaš njenu samostalnu... bez njenog pristanka, koliko ja znam... :D
hahahaha, e, smešan si više sa tim... relax.

:roll:
Pa bile su slike gde smo zajedno, ali ona nije htela da stavim ni te :sad2: ona nevoli to, misli stalno da ce neko da je fotosopuje :roll: ili zloupotrebi :(
a sta cu kad je na ovoj extraa bila i na jos par...

Ouvaj... :rumenko: :lol: .Sinoc se uslikao pomocu web kamere

Uploaded with ImageShack.us
Šta učini to od sebe mrčio se? :lol: Šišanje nekim ljudima stoji dobro, ali samo onim sa glavom ko ragbi lopta. Ne ponavljaj više ovake eksperimente. :mrgreen: Ja se jednom na ćelu ošišo i sve ženske su me zezale. :besan2:
citam ove postove overa snikersa i mrvice, i ne mogu da verujem da ispisaste istoriju zbog jedne slike...mislim ne mogu svi biti lepi kao sto ni svi ne mogu biti ruzni i treba da znate da ne cenite ljude po izgledu vec po unutrasnjim osobinama to je najvrednije u coveku....overe slazem se sa onim jednim tvojim postom da ima dosta llicemera alli ne treba sad ti da budes pesimista toliki..sad razmisljam sta biste mogl tek da ispisete o mojoj slici .devojka ni kriva ni duzna nastrada...
Ja sam ti reka šta mislim o tebi i tvojoj ljepoti na par prethodnijeh strana. Da se ne citiram po seljački je. :lol: Mogu mislit kako šamaraš te momke lagano. (slika za žurke, onaj ti se bijaše "potčinio" :mrgreen: ).
Ja ću možda bačit neku svoju nakon ekskurzije, neku gđe sam "lep". :rumenko: A toga teško da će bit. :(
Neku noviju sliku nemam.

Šta učini to od sebe mrčio se? :lol: Šišanje nekim ljudima stoji dobro, ali samo onim sa glavom ko ragbi lopta. Ne ponavljaj više ovake eksperimente. :mrgreen: Ja se jednom na ćelu ošišo i sve ženske su me zezale. :besan2:

Bolje ovo nego da imam neku subaru na glavi :lol:

Auuu doc, kad se setim da si na jednoj slici izgledao k'o peskir...a sad k'o mafijas...ccc, kol'ka ti glava... xD

Sta je ovo veceras sa forumasima, svi me iznenadjuju...jos i Veverica da postavi sliku pisse pa da ne poverujem... :rumenko:

:kpozdrav:
Pazi sta zelis,mozda i ne ispadne onako kao sto ocekujes :mrgreen:

zjb se Verwet,da mi ne krenes opet brisati postove :lol:
osisaao se...
e neka si :lol:

:rumenko:

Tek cu videti reakciju :lol:

Ja sam ti reka šta mislim o tebi i tvojoj ljepoti na par prethodnijeh strana. Da se ne citiram po seljački je. :lol: Mogu mislit kako šamaraš te momke lagano. (slika za žurke, onaj ti se bijaše "potčinio" :mrgreen: ).
Ja ću možda bačit neku svoju nakon ekskurzije, neku gđe sam "lep". :rumenko: A toga teško da će bit. :(
Neku noviju sliku nemam.

ne samaram ja nikoga :D niti ih mucim udaram :D ja ih gurnem niz stepenice i sami se udaraju :) salim se ja sam fino dijete ne diram ja njih :D

Back