Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
![]()
Sa akcije...
ovaj ti drug isti chad michael murray xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Sa akcije...
ovaj ti drug isti chad michael murray xD
cek, jesam li za tebe r eo da si dobro parce ili gresim?
znam da sam se oznenadijo..samo nz za koju![]()
pa ne znam mozda za meneznam da su se snickers reckles i hriscanin iznenadili...a za tebe ne znam...

imas na predhodnim stranama...

ako misliš na levog... zapravo... to je on.. msm duh.. xD

NASAO sam ovu sliku to je od prosle godine iz zenskog vece, tako smo se pokidali od smeha umrli smo...![]()

Ou-em-džej... Ne ličiš na sebe... Ili se to meni čini..?.![]()

1. Odkad je tebi to smešno? Zar to nije greh?
2. Zabranjeno je kačiti slike drugih ljudi.![]()
Obirsao sam jer se ljtila sto sam stavio, nije meni ona nikakava tudjinka, stavio sam i pre neke nase slike, ali nije htela, da stavljam ne voli to...
pa jeste, ali je smesno zato sto su svuda po podu bili, narano ja sam se tad cepao kao i svi drugi ali sam rekao da e greh.
Nije tebi, ali je nama i forumu i nije problem ako stavljaš svoju sliku sa njom nego ako stavljaš njenu samostalnu... bez njenog pristanka, koliko ja znam...
hahahaha, e, smešan si više sa tim... relax.
ona nevoli to, misli stalno da ce neko da je fotosopuje 
Pa bile su slike gde smo zajedno, ali ona nije htela da stavim ni teona nevoli to, misli stalno da ce neko da je fotosopuje
ili zloupotrebi
a sta cu kad je na ovoj extraa bila i na jos par...

Šta učini to od sebe mrčio se?
Šišanje nekim ljudima stoji dobro, ali samo onim sa glavom ko ragbi lopta. Ne ponavljaj više ovake eksperimente.
Ja se jednom na ćelu ošišo i sve ženske su me zezale. 
Ja sam ti reka šta mislim o tebi i tvojoj ljepoti na par prethodnijeh strana. Da se ne citiram po seljački je.citam ove postove overa snikersa i mrvice, i ne mogu da verujem da ispisaste istoriju zbog jedne slike...mislim ne mogu svi biti lepi kao sto ni svi ne mogu biti ruzni i treba da znate da ne cenite ljude po izgledu vec po unutrasnjim osobinama to je najvrednije u coveku....overe slazem se sa onim jednim tvojim postom da ima dosta llicemera alli ne treba sad ti da budes pesimista toliki..sad razmisljam sta biste mogl tek da ispisete o mojoj slici .devojka ni kriva ni duzna nastrada...
Mogu mislit kako šamaraš te momke lagano. (slika za žurke, onaj ti se bijaše "potčinio"
).
A toga teško da će bit. 
Šta učini to od sebe mrčio se?Šišanje nekim ljudima stoji dobro, ali samo onim sa glavom ko ragbi lopta. Ne ponavljaj više ovake eksperimente.
![]()

Auuu doc, kad se setim da si na jednoj slici izgledao k'o peskir...a sad k'o mafijas...ccc, kol'ka ti glava... xD
Sta je ovo veceras sa forumasima, svi me iznenadjuju...jos i Veverica da postavi sliku pisse pa da ne poverujem...![]()

osisaao se...
e neka si![]()

Šta učini to od sebe mrčio se?Šišanje nekim ljudima stoji dobro, ali samo onim sa glavom ko ragbi lopta. Ne ponavljaj više ovake eksperimente.
Ja sam ti reka šta mislim o tebi i tvojoj ljepoti na par prethodnijeh strana. Da se ne citiram po seljački je.Mogu mislit kako šamaraš te momke lagano. (slika za žurke, onaj ti se bijaše "potčinio"
).
Ja ću možda bačit neku svoju nakon ekskurzije, neku gđe sam "lep".A toga teško da će bit.
Neku noviju sliku nemam.
salim se ja sam fino dijete ne diram ja njih ako misliš na levog... zapravo... to je on.. msm duh.. xD
mislim na levog
aha..ja sma mislila da je on ovaj desni![]()

od klona C.M. Murraya. 
ne samaram ja nikoganiti ih mucim udaram
ja ih gurnem niz stepenice i sami se udaraju
salim se ja sam fino dijete ne diram ja njih
![]()

Ne znam ja, ne djeluješ baš kao neka mirna i tiha.![]()
nikad mi to nije bilo potrebno ako te zanima imam cvrstu vezu 2 godine i 9 meseci...