Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne smeta meni da on zavrsi u loncu, jedino mi je malo tesko da ga gledam na samrti.
Inace jedini pomazem kasapu oko toga, prosle godine njih 20 :sad2:

dobro je Snow...majku mu...nemoj detaljisati...možda čita ova mala devojčica iz Kanade ili neki što teško podnose neminovnost mesožderskog konzumerizma :sad2:
..
ja sam licemer..jedem, ali da su moji, umrli bi verovatno prirodnom smrću :lol:
..
idemo dalje sa temom....dajte neko voće, cveće ili šećerac...a može i bokserice...ne biram :lol:

- - - - - - - - - -

Mislim da taj deo sa natpisa nedostaje za slagalicu :lol:

biće, biće :zper: :lol:

Sjajne slike, svi!

Nego... počelo razodijevanje? :p
1rvj90-1.jpg
:eek:
ne mogu da verujem :lol:
grrrrrr :mace::lol:

- - - - - - - - - -

i cveća :cvet: makar danas :lol:

ajde prestani više te tvoje mačke i cveće, okači se ljudski

dobro je Snow...majku mu...nemoj detaljisati...možda čita ova mala devojčica iz Kanade ili neki što teško podnose neminovnost mesožderskog konzumerizma :sad2:
..
ja sam licemer..jedem, ali da su moji, umrli bi verovatno prirodnom smrću :lol:
..
idemo dalje sa temom....dajte neko voće, cveće ili šećerac...a može i bokserice...ne biram :lol:

Nisam u detalje, a to celjade valjda zna da sve sto se rodi mora i da umre...

:eek:
ne mogu da verujem :lol:
:rumenko:
U svoju odbranu imam da izjavim da ništa ovde ne visi što prethodno nije visilo na "Ženama"!

- - - - - - - - - -

Cvetak naš:heart:

Za svaki slučaj pojedi nešto pre ručka,
mislim ja hoću....beš ti taj ručak na bazi voća,
ali za drugarstvo sve! :zag:
Prvo se najedemo kod kuće, a onda ćemo glumiti fine dame koje malo i fino jedu :lol:

Ne smeta meni da on zavrsi u loncu, jedino mi je malo tesko da ga gledam na samrti.
Inace jedini pomazem kasapu oko toga, prosle godine njih 20 :sad2:
A čuj, nije to ni meni lako, ali me isto nikad to nije opredeljivalo u gastronomskom smilu.
Žalije mi je recimo klanje jagnjeta..ili jareta, bože sačuvaj kako je to jezivo,
ali janjetine mogu pojesti ko Hogar Strašni,
mislim strašno:lol:
I onda mi tako dođe neko, kući jel, i počne mi pametovati, terati me da hodam na prstima u tom nekom smilu obazrivosti , a bože me sačuvaj, pa niko nije bolestan ili musliman ili tako nešto, mislim, to razumem, ali ovo...zaebi.
Joj, grozna sam, ali....jače je od mene:mrgreen:

A čuj, nije to ni meni lako, ali me isto nikad to nije opredeljivalo u gastronomskom smilu.
Žalije mi je recimo klanje jagnjeta..ili jareta, bože sačuvaj kako je to jezivo,
ali janjetine mogu pojesti ko Hogar Strašni,
mislim strašno:lol:
I onda mi tako dođe neko, kući jel, i počne mi pametovati, terati me da hodam na prstima u tom nekom smilu obazrivosti , a bože me sačuvaj, pa niko nije bolestan ili musliman ili tako nešto, mislim, to razumem, ali ovo...zaebi.
Joj, grozna sam, ali....jače je od mene:mrgreen:

Koliko znam jagnjetinu ne jedu samo u Mongoliji jer njima vera zabranjuje da ubiju i pojedu zivotinju mladju od 2 godine. Nisam siguran da li je u pitanju budizam ili nesto njihovo sto su imali pre toga.

Meni malo zao jer ih pazim od prvog dana, narocito ako ima neki posebno umiljat...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back