Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
ako lajon kaže ovu si kačio ima ga gađam s papuču
![]()
ovu si prosle godine kacio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako lajon kaže ovu si kačio ima ga gađam s papuču
![]()
Ma znam, spomenula sam muslimane u kontekstu onih koji odbijaju iz religijskih uverenja kao neku paralelu sa ovima koji se uopšte groze mesa...mada,Koliko znam jagnjetinu ne jedu samo u Mongoliji jer njima vera zabranjuje da ubiju i pojedu zivotinju mladju od 2 godine. Nisam siguran da li je u pitanju budizam ili nesto njihovo sto su imali pre toga.
Meni malo zao jer ih pazim od prvog dana, narocito ako ima neki posebno umiljat...

Pa šta ako jesi?jer naravno da jesam

Ma znam, spomenula sam muslimane u kontekstu onih koji odbijaju iz religijskih uverenja kao neku paralelu sa ovima koji se uopšte groze mesa...mada,
kad malo bolje razmislim, zbog čega bi to bilo drugačije?
Nemam razumevanja niti za jedne
Ne, gladna sam ipak, nećemo dalje: ))

Nezna si k'o Ferguson![]()

me and my Odsmobile in the Oak Forest, Ontario, Canada
thanks
![]()
enough

Dobre slike komso
Jel ono gore nase brdo?![]()
Uzivaj u pogledu Lave, mislim na brdo iza Dee-a

U stvari jesam..tolerantna pre svega
i previše...ovde malo popyzdim, ali se u biti i u realu uvek povinujem željama mojih bliskih i dragih,
osim ako baš...ali baš zaebavaju![]()

me and my Odsmobile in the Oak Forest, Ontario, Canada
thanks
![]()
enough

sve je naše brdo komšo, ja ne izbivam otamo
evoj ja priznajem javno, sad ce liki da se nakaci, dee je faca, ja bih se bojao njega da ga tako sretnem kad napravim neki prekrsaj

Meni može pelinkovac, za početak.@zenske, ako vam zafale zestoka pitja, call me - 066 6666 666

Silazis valjda u civilizaciju, da vidis ljude, asfalt, zene koje nemaju unuke...
Ko je liki?![]()

evoj ja priznajem javno, sad ce liki da se nakaci, dee je faca, ja bih se bojao njega da ga tako sretnem kad napravim neki prekrsaj
Silazis valjda u civilizaciju, da vidis ljude, asfalt, zene koje nemaju unuke...
Ko je liki?![]()
komso reko bi ti, al moro bi te preporucim na drugi pdf, a tamo ce te nacisto pokvare![]()

gastoz...zapamti...Dee ne kažnjava, Dee lovi ilegalce

gastoz...zapamti...Dee ne kažnjava, Dee lovi ilegalce
- - - - - - - - - -
silazim komšo ponekad za so, leba i ostalo

ne druzis se samo sa vukovima gore.brate ja sam sa 13 bio u bugarskoj, ako nisi imao 14 g. nisi smeo da predjes granicu bez dozvole roditelja, i svercovao kent i wiskice![]()