Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šakali ko domaća živina komšo...preneko veče mi došo na metar ipo dok sam pišao

Ima ih ovde, u bratovoj tazbini odneli macke i kunice, selo manje od 5km od grada i moje kuce.
Znam da su vukovi gore domace zivotinje, bar tako kazu na ovoj strani.

nadam se da je postupak zastareo :lol:

Koliko puta je drzava menjala ime od tada? :think: verovatno jeste ali kada dodjes DE table, morace da te kazne za nesto :lol:

Dee, i šta kažeš da brišem ja sličke :rotf:

- - - - - - - - - -

hahaha :lol: :lol:

šta haha
jel si ti il nisi

- - - - - - - - - -

Ima ih ovde, u bratovoj tazbini odneli macke i kunice, selo manje od 5km od grada i moje kuce.
Znam da su vukovi gore domace zivotinje, bar tako kazu na ovoj strani.

Koliko puta je drzava menjala ime od tada? :think: verovatno jeste ali kada dodjes DE table, morace da te kazne za nesto :lol:

ima ih komšo al nisu zanimljivi više

nemogu verujem kolko se žensko transformiše
eek1.gif

one sličke ko da nisi ti sad ovo
pa to ti je iluzija fotografije :lol:

sad dok nema nikoga i dok niste navrli ko smrt na babu, trebo bi da prelistam od četreste pa unazad jer do četreste sam se namolio nekako...al ono nazad pre četreste nemogu pa da me ******...stvarno je previše
aj makar mi nabrojte koje su se forumašice kačile...netreba ni strana ni ništa...samo nickove :flert: :heart:

Tesa, Ripli, negde na pocetku Tol , RuznaKoLopov, PerfectOne, jabajagi, canoodlerka i moja malenkost :lol:

E sad malo su nam se pomesali delovi, pa smo se pogubili sta je cije :D

A bilo je tu i kojekakvog voca i povrca, baste, zivotinjki pa cak i nesto s raznja :mrgreen: Ma sta ti volja, samo reci ja cu ti citiram :lol:

- - - - - - - - - -

I forumasi su se kacili, 'oces i njih da nabrajam? :D

Tesa, Ripli, negde na pocetku Tol , RuznaKoLopov, PerfectOne, jabajagi, canoodlerka i moja malenkost :lol:

E sad malo su nam se pomesali delovi, pa smo se pogubili sta je cije :D

A bilo je tu i kojekakvog voca i povrca, baste, zivotinjki pa cak i nesto s raznja :mrgreen: Ma sta ti volja, samo reci ja cu ti citiram :lol:

- - - - - - - - - -

I forumasi su se kacili, 'oces i njih da nabrajam? :D

A što tako, pobogu i zaboga, Ripli?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back