Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde daj onu tvoju fotku na utakmici kad te iznenada opalio onaj profesionalni fotograf, da uzdišu malo sve žene na ovom topiku.
Ovo je presitno nije za one što nose + dioptriju

pa i ova je sa utakmice al nas ima vise njih na slici pa sam probao da samnjim, pa je ispala premala
ajd, ispunjavam zelje
Pogledajte prilog 358356

Ovo nije moje najgore izdanje, mogu ja još gore od ovog, ali Tesa je tražila poslovni outfit pa ovaj prilog posvećujem njoj. Kad me Tess vidi i ja ću na delete.
Pogledajte prilog 358350
A i ovo moram da vam pokažem. Da vidite koga sam jutro srela u bšti ispred moje kancelarije. Preslatko biće ali neće da se druži
Pogledajte prilog 358351
moram da save image aspa i ova je sa utakmice al nas ima vise njih na slici pa sam probao da samnjim, pa je ispala premala
ajd, ispunjavam zelje
Pogledajte prilog 358356
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 358357
gospoja, vrlo lepo ste ispali ovde moram da priznam. a ni ta gore prva fotka nije loša

Swoki, ...na tvoj zahtev postavljena...ponovljena,...a sad...gde je Boljarin...chija tetovazha nije opasna?
Pogledajte prilog 358352
..msm, kad tessa mozhe ruke...mogu i ja...
....takodje vetj vidjeno pored burke...

pa i ova je sa utakmice al nas ima vise njih na slici pa sam probao da samnjim, pa je ispala premala
ajd, ispunjavam zelje
Pogledajte prilog 358356
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 358357

ko zna shta si ti rekao , tessa ne moz da popizdi , chak i mene trpi

moram da save image as
Jel se kacio Leon mozda?

Sjajne slike, svi!
Nego... počelo razodijevanje?

Fala falabilo je, negi bili skoro pa goli
super si

Bilo je jako vruće, pa se moralo egzibicionisati maloooooooooooooooo
..
ja vidim meni nešto toplo u ovom mom krevetu...uz muziku napaljive Rijane...i onda uleti ovako nešto u kadar
..
sad mi je još toplije
ahhhhh pa vi ste takođe skloni letnjem egzibicionizmu...što je jako fino

Fala fala
Bilo je jako vruće, pa se moralo egzibicionisati malo

ajd, ispunjavam zelje
Pogledajte prilog 358356
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 358357

Sjajne slike, svi!

bilo je, negi bili skoro pa goli
super si

I ja kažem

Malo više smisla za humor ne bi škodilomalo vise skromnosti nije na odmetu

To su zanosne obline a uz tako britku pamet i lepotu ti si Cvetiću dobitna kombinacija.Sjajne slike, svi!

... britkale bismo oblinovskiTo su zanosne obline a uz tako britku pamet i lepotu ti si Cvetiću dobitna kombinacija.
Da sam ja muško.....