Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imaš telo odraslog muškarca teško da mogu da ga povežem sa ovim baby face izrazom. Ovaj tvoj mozaik me ubacio u rebus
:confused:

a da je lepo lepo je!

Zar to nije upravo dobitna kombinacija , msm gledajuci bred pita iz mladjih dana stekao sam takav utisak , pravilne i proporcijalne crte lica i razvijeno telo :)
Hvala .

Nego , inace ljudi mnogo vise obracaju paznja na lice , a telo koje meni kao sportisti (to vec svi znaju) , je nesto sto je od malena u funkciji , pa mi dodje kao sasvim normalno da je makar ok :)

E , umalo da zaboravim :lol:

Cak i na prvoj slici na osnovu vrata , i ledjnih misica koji se vide (ko se bavi sportom vidi) , kao i grudnog kosa koji je isturen sasvim je jasno da se sportom bavim od malena , i iskreno ne bih ja tu nista menjao , pogotovo ne lice , a ni lice ne bi bilo to sto jeste bez pravilnog drznja vrata i proporcija (to sad opet stices treningom ) :D

Poslednja izmena:
bajaga, malo sam listala temu, fotke su ti cista petica :D
tatu odlican :D
i moderatorka mi se mucho svidja :rumenka: (nije shilht :P)
thx od moderatorke :zper: :heart:
i izvolite svratiti kod nas sa sličicama :lol:

sramota me sada al ajd na par minuta , mada nema smisla ja sad da se kacim : /

Pogledajte prilog 358484Pogledajte prilog 358485

- - - - - - - - - -

ovo kako sam nabacio mlo boje sve nekako vise dodje d izrazaja :p

jaooo Olivere, jao, jao :lol:
ne znam gde si ti tu boju nabacio...ali ako bi trebalo nanositi onu veštačku boju u spreju, javljam se dobrovoljno :p
fino, fino..mislim jako fino :lol: :heart:

i iskreno ne bih ja tu nista menjao :D

evo ni ja isto...gledam ove tvoje slike...pa reko' ako stignu ovi foot fetish loveri..da ih ne razočaram :lol:

Poslednja izmena:
E sad si me uvredio drugar:(
To ti jagi poruči lično, nemoj moje komentare koristiti u te svrhe:lol:

Ali oprostiću ti jer sam uvek na strani zaljubljenih, srećno, nesrećno, nije važno, samo nek se voli:heart::zag:

ljubav je kao testament...jednostrana izjava volje
zar afekcije moraju uvek biti nuzno obostrane...da bi usledili emotivni izlivi?!
mi dont tink so
sve vas volim :heart:

- - - - - - - - - -

batachitjiiiii :zbalavi:

Poslednja izmena od moderatora:
ljubav je kao testament...jednostrana izjava volje
zar afekcije moraju uvek biti nuzno obostrane...da bi usledili emotivni izlivi?!
mi dont tink so
sve vas volim :heart:

- - - - - - - - - -

batachitjiiiii :zbalavi:

aha :zper:
..
i na konto...voljenja...i ja vas sve volim ovde kad se poskidate naročito :zper: :lol:
..
sledeća slička u pocepanim farkama...ma čim nađem...hoću da budem kao Šime i ti :heart::lol:

sramota me sada al ajd na par minuta , mada nema smisla ja sad da se kacim : /

Pogledajte prilog 358484Pogledajte prilog 358485

- - - - - - - - - -

ovo kako sam nabacio mlo boje sve nekako vise dodje d izrazaja :p

Jel ces ti da se selis ili ne? Ne znam dal da sejvujem ovo za devojke da vide? :lol:

evo ni ja isto...gledam ove tvoje slike...pa reko' ako stignu ovi foot fetish loveri..da ih ne razočaram :lol:

Ovo je vec ozbiljna umetnost :heart:

'oces mi ucinis za ljubav da vidimo regularnu fotku? ('ocu ti vidim ovo na nogama) :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Evo da učinim Mini :heart:
Ne znam da li će se bolje videti, jer je već slikanao sa vintage filterom :lol: imam modrice po nogama inače...pa sam htela da vas poštedim :lol:
Ovo je inače ogrlica Mini :rumenko: Slikaću je i u regularnoj verziji...ljubičaste perlice i crna bižuterija :lol:

Poslednja izmena:
@tessa
Baci jos koju slicku...napusticu forum zbog dosade.

hmmmm :think:

- - - - - - - - - -

Aeee.. mislila sam da je neka luda obuca :lol:
Ovo je bilo smisljeno da parimo oci na ovako lepim nogama :zper:

hahaha :lol:
..
smišljeno, smišljeno :zper:
..
verovatno ima taj nakit za stopala kontam...ali moralo bi se pričvrstiti makar sa kožom i nekim kaišićem...poput rimljanki :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back