Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
znaci juce bili bataci na meni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
thx od moderatorke![]()
i izvolite svratiti kod nas sa sličicama![]()
ja nemam takvih umetnicikih, samo obicnih![]()
Dee došao i pročitao moju poruku i sad može da okači svoj torzo i druge deliće sebe...a mi ćemo mu pomoći da se pronađe na temi i u ovom virutalnom svetui nemoj da me zezaš! znaš da i ja volim isto to
msm. zezanje
dobro, ocad ću se javim kad odlazime sad kad si došao i pročitao ..mogu to da obrišem lepo![]()
znaš kako ti meni ono kažeš...ne volim kad poetessa ugasi lampicu, pa ne znam da li je tu i koliko će se zadržati![]()
..
pa tako ni ja ne volim kad neko ode bez pozdrava...
možda tako ne delujem...ali to baš ne volim![]()
okej okej...napiso sam šta mislimevo ne bih mogla bolje stvarno![]()
Dee, molim te pročitaj ovo, pa da nastavimo da uživamo u sličicama..makar bili i delići![]()
..
i naravno okači ostatak tela...okej ti je glava...ali neki od nas vole i ono ispod glave...mislim na torzo ovaj put![]()
ok, nisi morala da se mučiš...jer skonto sam još kod poetesinog posta
- - - - - - - - - -
(jebbote sad se osećam kao debil kome mora da se nacrta)
u redu je, skontao sam temu na samom startu, al sam mislio da se malo zezamMeni se učinilo da nisi jer si spomenuo kako "nemaš deliće" misleći valjda na taj fazon fotki koje se između ostalog ovde kače.
Daleko od toga da sam te odgovorom htela uvrediti, to nipošto, ali možda je to neko objašnjenje potrebno s vremena na vreme, dok se ljudi malo ne naviknu na temu![]()
@Night, lepa kosa... Sviđa mi se boja![]()
Kraći šorc ili pantalone zavrni još više..Šime i Slonče su postavili standard...pa čak i MekFlaj je pokazao zavidnu mušku maljavost![]()
..
lajk za odmor u prirodi![]()
nisi vise plava?
I sad tek vidim i sličicu, lajkujem i Deejeve noge... i opuštenu radnu atmosferu dočaranu na fotki![]()
@Night, lepa kosa... Sviđa mi se boja![]()
ali to je na radnom zadatku
![]()