Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dee došao i pročitao moju poruku i sad može da okači svoj torzo i druge deliće sebe...a mi ćemo mu pomoći da se pronađe na temi i u ovom virutalnom svetu :p i nemoj da me zezaš! znaš da i ja volim isto to :lol: msm. zezanje
dobro...
što se odma ljutiš :sad2:

- - - - - - - - - -

kako sad da nađem "delić" sebe kad se nisam sliko tako i parčići

Poslednja izmena od moderatora:
e sad kad si došao i pročitao ..mogu to da obrišem lepo :manikir:
znaš kako ti meni ono kažeš...ne volim kad poetessa ugasi lampicu, pa ne znam da li je tu i koliko će se zadržati :lol:
..
pa tako ni ja ne volim kad neko ode bez pozdrava...:p
možda tako ne delujem...ali to baš ne volim :lol:

Sorry Dee, ali već je postalo predosadno objašnjavati svaki put

Kači ko šta hoće, deo sebe, celog sebe, pa bilo to u nekom duhovitom, običnom e,roCkom, porodičnom ili bilo kakvom drugom ambijentu i izražaju.. bitna je ta neka opuštena kreativnost i usput neko opušteno ćaskanje, na temu slika ili nebitno.... Recimo, kao neki ambijent male kafe-galerije.
Znači slike nisu neka obaveza u smislu ulaznice za komentare kao na dvvd, a i njihova sadržina je potpuno slobodnog karaktera, naravno, uz pravila ponašanja koja generalno na forumu vladaju.
Mislim, nemoj ni ti sad da se ljutiš:lol:
ali to je otprilike ideja koja je oblikovala ovu temu.

2uptsah.jpg

ništa...pošto se ovde kače delići sebe, meni ne preostaje ništa drugo nego da iseckam jednu sličicu uz pomoć "painta" jer drugi program za budženje sličica neam, pa da vam na kašičicu postavljam
a vi ako oćete sklapajte

e sad kad si došao i pročitao ..mogu to da obrišem lepo :manikir:
znaš kako ti meni ono kažeš...ne volim kad poetessa ugasi lampicu, pa ne znam da li je tu i koliko će se zadržati :lol:
..
pa tako ni ja ne volim kad neko ode bez pozdrava...:p
možda tako ne delujem...ali to baš ne volim :lol:
dobro, ocad ću se javim kad odlazim :sad2:

- - - - - - - - - -

evo ne bih mogla bolje stvarno :ok:
Dee, molim te pročitaj ovo, pa da nastavimo da uživamo u sličicama..makar bili i delići :lol:
..
i naravno okači ostatak tela...okej ti je glava...ali neki od nas vole i ono ispod glave...mislim na torzo ovaj put :lol:
okej okej...napiso sam šta mislim

ok, nisi morala da se mučiš...jer skonto sam još kod poetesinog posta

- - - - - - - - - -

(jebbote sad se osećam kao debil kome mora da se nacrta :neutral: )

Meni se učinilo da nisi jer si spomenuo kako "nemaš deliće" misleći valjda na taj fazon fotki koje se između ostalog ovde kače.
Daleko od toga da sam te odgovorom htela uvrediti, to nipošto, ali možda je to neko objašnjenje potrebno s vremena na vreme, dok se ljudi malo ne naviknu na temu:)

@Night, lepa kosa... Sviđa mi se boja:)

Meni se učinilo da nisi jer si spomenuo kako "nemaš deliće" misleći valjda na taj fazon fotki koje se između ostalog ovde kače.
Daleko od toga da sam te odgovorom htela uvrediti, to nipošto, ali možda je to neko objašnjenje potrebno s vremena na vreme, dok se ljudi malo ne naviknu na temu:)

@Night, lepa kosa... Sviđa mi se boja:)
u redu je, skontao sam temu na samom startu, al sam mislio da se malo zezam
al to ovde ne pali

- - - - - - - - - -

Kraći šorc ili pantalone zavrni još više..Šime i Slonče su postavili standard...pa čak i MekFlaj je pokazao zavidnu mušku maljavost :lol:
..
lajk za odmor u prirodi :ok:

ali to je na radnom zadatku :(
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back