Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tesso moja blesso, danima se mislim šta tebi da poklonim, jer toliko si prgava da (kako kaže onaj Djole) i od psovke načiniš stih. z:lol:
Toliko lepog i suštinskog imaš u sebi, pa čak i u špajzu :zper:, da je gre’ota da se to izgubi! :zelenko2:
Zato ja tebi poklanjam - ključ! Jedan koji ćeš ti možda pretvoriti čak i u francuski (čitaj: romantični ), otvarajuči njime nova vrata u 2017, sva nasmejana i nestašna. :deda:

faNfS3C.jpg

I još tri rezervna, da tri puta dobro zaključaš onog Minona što pravi džumbus sa vanforumskim tetama i rusvaj sa forumskim marmeladom, a onda i pobacaš ključeve na tri različita mesta. :zskace:

3fHtjN4.jpg

SREĆNA TI 2017, TESSO moja blesso! I ne skidaj taj prelepi osmeh sa lica!!! :obozavam: :cmok2:

E, a kad smo već kod Minona, to je već ozbiljna stvar, pa ću ovom mom obožavanom obešenjaku da mu poklonim čak pet sijalice, da uspešno izadje iz tog špajz-mraka u 2017! :rotf:

0b9dZZh.jpg

MINONE, SREĆNA TI 2017, drugarčino! :cmok2: I naravno, bez problema i dalje da pališ i gasiš kroz mozaički lavirint! :malav:

Poslednja izmena:
E, sad ću malo do moje Perfike! Ona mi je posebno draga, jer dok ja u gadnu babu rastem, od nje kradem kako u zgodnu babu da rastem! :manikir:
Knock-knock, Perfi! :zkez: Mislila sam se šta da “uvalim” tebi na dar, i setila sam se! Pošto nisi slavila rodjus kad sam ja bila spremna, onda ćeš sada, kada ti nisi spremna! :rotf:

Evo tebi jedna lepa kućica, da ti malo pobegneš od svega, a da ti se ja malo učipim, pa da malo i ja odmorim mozak od sebe, a i sebe od mozga! Spremaj kokice, vino ide sa mnom, a ispred nas, zajedno ima da ga stignemo! :zurka:

YT6SgRj.jpg

Moja PERFI, SREĆNA TI 2017 :obozavam: i ... tri tačkice, mila! Znaš da ja sve znam, kao matora! :rumenko: :mrgreen: :lol:

Poslednja izmena:
A pošto sam spomenula Bukija... Buki, ljudino, ja treba danas tebe da kuvam, a ja još nisam ni legla da (te) sanjam. :( Dobro je da sam juče neki grašak kuvala, pa pošto ga ne vole, imam i za danas. :huh:
A i kako ću taj dejt sa snovima, kad sam se zablesila sa ovim dedamrazovskim poduhvatom, a i nema te odavno da me ispratiš. :dash:
Zato, za sada, evo tebi nešto domaćinski, i nesto staro, i nešto što ja obožavam, tek da vidiš da mogu još jednom da se udam, pa kad mi zatreba svita, da mi blagosloviš ispraćaj! :srecna:

S9SoGfd.jpg

BUKI, SREĆNA TI 2017 i sve po spisku, ljudino moja! :obozavam: :heart2:

I stigla sam do jednog meni specijalnog. :zaljubljena: Sad ću vam malo o tom mom vip-u koji redak. I o meni. I o nama, naravno. :prstic:

uuI1IyP.jpg

On ne voli sneg, i kada šeta napolju, kaže da žmuri, kako ga ne bi gledao. Ali zato sam mu ja slaba tačka, forumska, naravno. :zstidljivko:
E, i zato će danas da napuni celi vagon sa koficama snega i transsibirskom železnicom ga poslati meni. Da napravim Sneška, naravno, dok ne dodju aprilske kiše. :sneskoz:
A onda će sneg da okopni, a on će meni da pošalje papire, da me usvoji, u vreme majskog trešnjinog snega. :zskace:

Pst! Samo on ovo još ne zna, da ja ozbiljno verujem u Deda Mraza! :prstic:

E, ali zato ja moram da udjem u crveni mod. Tako smo se dogovorili. I šta ću, sneg je sneg, crveno je sexy! :zimag:

I zato, za mog partnera, puno crvenog! Ovde lampioni, a ruž i usne u pp, naravno! :zblesav:

6mN1mL4.jpg

vJ8lA5U.jpg

TRUSTNOONE, SREĆNA TI 2017! :zaljubljena: Živ zdrav mi bio i što brže me usvojio! :malav:

A kad me usvojiš, idemo ti i ja u tople krajeve, do sledećeg Sneška! :bob:

q1O0UnM.jpg

0khQcSp.jpg

Sad idem da kuvam kafu i da se ljudski budim, čeka me naporan dan. :zcool:
Možda kafom prizovem i onog mog muzičkog druga Šimeta. On mi uvek pusti neku dobru stvarčugu. :ceka:
A možda naleti i Mr. No, on uvek pije kafu, naročito kad udje ovde. :zelenko2:
Hm... A možda naleti i Boljarin. I on lepo zašećeri kafu muzikom, baš kako volim! :zgrudvanje:

Evo, ko god naleti, da ima nešto lepo, a ostali darovi kad stignem danas. :ljub:

Yxo3mKA.jpg

- - - - - - - - - -

I uz kafu, dok sam sama... I budim se... Nešto što volim... Za moje drugare... :zurka:

Za moju dragu Pticu koju sam prvi put citala na nekoj sexi temi na Ljis-u, gde je blistala u drustvu Minona
_123598434_Pticica.jpg

:zjelka2::sneskoz::zjelka:
Za predivnu Tessu koja ima veliko srce, mudra, zabavna, strpljiva, prepuna nade i dobre volje
_114090815_Tessa.jpg

:zjelka3::sanke::bob:
Za Olivera, divnog decka, sa manirima, lepim osmehom, stilom i osnivaca ovo teme
_148318071_Oliver.jpg

:nosijelku::zpozdrav::zjelka::zjelka2:

Za Millera da ne ostane zedan za Novogodisnje vece z:kiss: i da ispunim postavljen mi zadatak :)

_70627668_15181299_10154815663957146_7775965202006  436135_n.jpg

E pa dragi prijatelji doslo je vreme da udjemo u Novu 2017 godinu. Zeliim vam mnogo sexa, pica i stvaranje novih uspomena za starije dane. Ljubim vas sve

i još jednom za @Canooo od @Ptičice :lol:

I jedna od mene, jedna meni od omiljenijih fotografija, nastala mraku moje sobe i samo senka koja pada na ruku...ništa više i eto stavila sam samo ovu malu pahuljicu, jer nekako me podseća na tebe i tu neku tvoju delikatnost koju poseduješ :heart:

Draga moja još jednom SREĆNA NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE! :zjelka:z:kiss:

cRr1I4.jpg

Hvala....i vama sve naj u novoj..:)

- - - - - - - - - -

Nzn samo sta da vam poklonim..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back