Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0RssZcq.gif

Za moju divnu dusu,drago srce i jos sto sta...:heart:
zelim ti sve najlepse u novoj godini draga moja Tesa!
:zag:

0RssZcq.gif

Za moju divnu dusu,drago srce i jos sto sta...:heart:
zelim ti sve najlepse u novoj godini draga moja Tesa!
:zag:

Auuuuu bejbi :heart2:

Skinula si avatar sa profila, bravo! :obozavam:

Prelepo je draga, punoooo puno ti hvala :zskace:i ja tebi želim sve najbolje I SREĆNU NOVU GODINU i puno zdravlja, ljubavi, poljubaca i jednog macana, a ako nije dovoljno onda i dva :lol:

Čekaj samo da upakujem tvoj poklon :zper:

Ne idi nigde :zelenko2:

@Rosel draga tvoj poklon sam posebno pakovala :rotf:
....
Pa sad ne znam da li sam ja to dobro, valjda će ti se svideti :whistling:, ako ti se ne svidi uvek možeš da ga vratiš meni :zkez:

SVE NAJBOLJE DRAGA MOJA, LJUBIM TE I VOLIM PUNO :ljub:

pxOlrU.jpg

pazi da ne umusaviš ekran prstima :zelenko2:

E sad poklon za jednog meni baš dragog i simpatičnog mladića :lol:

Da, neverovatno ali čitala sam kako su mnogi mislili da se radi o mnogo starijem forumašu, nekom tamo čiki koji kaže "radi ono što ja pričam, a ne ono što radim" ali na engleskom naravno jer on je ipak Christopher Walken iliti Chris :heart:
....
Što se tiče @Krisa sećam se našeg prvog susreta na ovom PDF-u "Žene pitaju, muškarci odgovaraju", počela sam tek bila da postavljam pitanja i on je bio među prvima. Njegovi odgovori o veri su bili stvarno fini, mada sam pokušala da ga zbunim naravno. Kasnije sam videla fotke, shvatila da je mlađi i po slikama koje je kačio shvatila sam da jako puno provodi u putu.

Bilo je tu par fotografija onako sa volana direkt i jedna kad je pravio pauzu.
...
Skroman, često mnogo ozbiljan, ali fin i kulturan mladić, ostavio je na mene utisak i zbog toliko vremena u vožnji, i često su mi kola i vožnja prva asocijacija na njega. Zbog toga pokloniću mu ove fotografije, jer me najviše asociraju na njega.

Ovako ga najviše vidim :heart:

r65up0.jpg

Zatim druga fotka je nastala davno...kad nisam imala pojma da fotkam, ali sećam se da me se to usamljeno drvo jako "dojmilo" što bi rekli neki.
Karakondžulo naša :zag:....zamislih da si ovako ponekad usamljen :lol:

EqLk8w.jpg

I jedna za kraj i njegovo izbavljenje i slobodu možda nekog drugog prostranstva :lol:

8PTlKe.jpg

Eto @Chris, nije fensi, nisu neke šljokice i ramovi, probala sam što skromnije i da pronađem neku vezu, nadam se da sam uspela.

Želim ti sve najbolje u NOVOJ 2017 GODINI :zjelka2:i da nađeš ono što tražiš i odeš možda na neki zasluženi odmor :heart:

Poslednja izmena:
Da bas tako minonce! :zag: sto ti solja lepaaaaaaa:zskace:

jaoooo što mu je šolja dobra :super:

poeteso baš si opširna i precizna :super:

- - - - - - - - - -

ijaooo pa tu je mickeyyyy :zskace:

pa da...kod nekih sam prilično opširna :zkez:

Eto na primer ti @MOCO ćeš da dobiješ jednu malu gitaricu :rotf:

jer nisam znala šta drugo da ti poklonim :zplez: pa sam tako rešila da ti dam nju, jer voliš muziku :lol:

ADYm8R.jpg

I da...ti si bio prva osoba čiji sam Blog pročitala i čiju sam jednu pesmu dugo vremena znala napamet :zkez:
Ali to ti nisam nikad rekla...radi se o onoj pesmi gde spominješ svoju kraljicu :heart:
...
I da...videla sam tvoju fotku iz kupatila kad si se brijao i takođe ništa nisam rekla :rotf:
Mogla bih biti još opširnija ali neću sad :p

I hajde nek bude ovo odjava od mene za ovo veče što se tiče poklona :ztorba::konfete:

Mada nije isključeno da ću nastaviti kad zaspite :lol:
...
MOCO SREĆNA TI NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE!:zjelka2: i da ti porastu još veći brkovi :p

ZrKcvL.jpg

MOZAIČARI sutra nastavljamo...umor me je stigao :lol:

:lakunoc: vam želim :ljub:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back