ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.003
E sad poklon za jednog meni baš dragog i simpatičnog mladića
Da, neverovatno ali čitala sam kako su mnogi mislili da se radi o mnogo starijem forumašu, nekom tamo čiki koji kaže "radi ono što ja pričam, a ne ono što radim" ali na engleskom naravno jer on je ipak Christopher Walken iliti Chris![]()
....
Što se tiče @Krisa sećam se našeg prvog susreta na ovom PDF-u "Žene pitaju, muškarci odgovaraju", počela sam tek bila da postavljam pitanja i on je bio među prvima. Njegovi odgovori o veri su bili stvarno fini, mada sam pokušala da ga zbunim naravno. Kasnije sam videla fotke, shvatila da je mlađi i po slikama koje je kačio shvatila sam da jako puno provodi u putu.
Bilo je tu par fotografija onako sa volana direkt i jedna kad je pravio pauzu.
...
Skroman, često mnogo ozbiljan, ali fin i kulturan mladić, ostavio je na mene utisak i zbog toliko vremena u vožnji, i često su mi kola i vožnja prva asocijacija na njega. Zbog toga pokloniću mu ove fotografije, jer me najviše asociraju na njega.
Ovako ga najviše vidim
![]()
Zatim druga fotka je nastala davno...kad nisam imala pojma da fotkam, ali sećam se da me se to usamljeno drvo jako "dojmilo" što bi rekli neki.
Karakondžulo naša....zamislih da si ovako ponekad usamljen
![]()
![]()
I jedna za kraj i njegovo izbavljenje i slobodu možda nekog drugog prostranstva![]()
![]()
Eto @Chris, nije fensi, nisu neke šljokice i ramovi, probala sam što skromnije i da pronađem neku vezu, nadam se da sam uspela.
Želim ti sve najbolje u NOVOJ 2017 GODINIi da nađeš ono što tražiš i odeš možda na neki zasluženi odmor
![]()

Pa ovo je stvarno divno. Bas si me raznezila...Hvala ti na ovim predivnim recima ovako javno. Slike su fenomenalne, cak ih ni ja ne bi ovako dobro uslikao

Sta drugo reci osim