Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad poklon za jednog meni baš dragog i simpatičnog mladića :lol:

Da, neverovatno ali čitala sam kako su mnogi mislili da se radi o mnogo starijem forumašu, nekom tamo čiki koji kaže "radi ono što ja pričam, a ne ono što radim" ali na engleskom naravno jer on je ipak Christopher Walken iliti Chris :heart:
....
Što se tiče @Krisa sećam se našeg prvog susreta na ovom PDF-u "Žene pitaju, muškarci odgovaraju", počela sam tek bila da postavljam pitanja i on je bio među prvima. Njegovi odgovori o veri su bili stvarno fini, mada sam pokušala da ga zbunim naravno. Kasnije sam videla fotke, shvatila da je mlađi i po slikama koje je kačio shvatila sam da jako puno provodi u putu.

Bilo je tu par fotografija onako sa volana direkt i jedna kad je pravio pauzu.
...
Skroman, često mnogo ozbiljan, ali fin i kulturan mladić, ostavio je na mene utisak i zbog toliko vremena u vožnji, i često su mi kola i vožnja prva asocijacija na njega. Zbog toga pokloniću mu ove fotografije, jer me najviše asociraju na njega.

Ovako ga najviše vidim :heart:

r65up0.jpg

Zatim druga fotka je nastala davno...kad nisam imala pojma da fotkam, ali sećam se da me se to usamljeno drvo jako "dojmilo" što bi rekli neki.
Karakondžulo naša :zag:....zamislih da si ovako ponekad usamljen :lol:

EqLk8w.jpg

I jedna za kraj i njegovo izbavljenje i slobodu možda nekog drugog prostranstva :lol:

8PTlKe.jpg

Eto @Chris, nije fensi, nisu neke šljokice i ramovi, probala sam što skromnije i da pronađem neku vezu, nadam se da sam uspela.

Želim ti sve najbolje u NOVOJ 2017 GODINI :zjelka2:i da nađeš ono što tražiš i odeš možda na neki zasluženi odmor :heart:

:sad2: :rida:

Pa ovo je stvarno divno. Bas si me raznezila...Hvala ti na ovim predivnim recima ovako javno. Slike su fenomenalne, cak ih ni ja ne bi ovako dobro uslikao :lol:

Sta drugo reci osim :heart:

:sad2: :rida:

Pa ovo je stvarno divno. Bas si me raznezila...Hvala ti na ovim predivnim recima ovako javno. Slike su fenomenalne, cak ih ni ja ne bi ovako dobro uslikao :lol:

Sta drugo reci osim :heart:

Dobro, realno mogla sam da skratim tekst :rotf:
Ali šta ćeš nadahnuće je to :zcepanje:

...
Hvala @Crhis :heart:
...
A kad se Nova godina završi, znači biću zombi koji ćuti :lol:

- - - - - - - - - -

Ma nek' ste vi meni zivi i zdravi!

Pa Canooo okačili smo ti poklončić?:eek:
Jesi li videla? :ceka:
...
Ona moja @Ptičica ti nije linkovala :evil:

Hoćeš da ti ga potražim?:cmok2: :lol:

Hahaaha :rotf:

@Dačo jel u redu da te stavim sa nama u grupnjak :rotf:
Mislim da si ti sutra na programu :zcepanje:

hahahaha :lol:

:eek: Pa ja sam mislio da u grupnjaku ja nekome stavljam. A ovo zvuci kao da ste lose organizovani. :rumenko: I da bi svako malo na mene padao red, ne samo sutra. :sad2:

:lol: Ma sestro, udri kad pozelis, ti sve mozes da mi radis, sa svih strana i u svim kombinacijama. :D :zag:

- - - - - - - - - -

Cuti, sva sreca da mene nisi pitala. :sad2: :rotf:

:lol: :lol: :lol:

Od .@Ptičice za jednu finu i kulturnu forumašicu, koja nije puno sa nama, ali svakako nas obraduje kad se ovde pojavi, a naročito svoje forumaške drugare :lol:

Za @Canoodler u nedostatku nekog mafinčića i kolačića koje ti sjajno praviš, jedna novogodišnja čestitka :cmok2:

Draga SREĆNU NOVU I SVE NAJLEPŠE TI ŽELIM OD SRCA! :zjelka2:

PIO3Ja.jpg

i još jednom za @Canooo od @Ptičice :lol:

I jedna od mene, jedna meni od omiljenijih fotografija, nastala mraku moje sobe i samo senka koja pada na ruku...ništa više i eto stavila sam samo ovu malu pahuljicu, jer nekako me podseća na tebe i tu neku tvoju delikatnost koju poseduješ :heart:

Draga moja još jednom SREĆNA NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE! :zjelka:z:kiss:

cRr1I4.jpg

Cuti, sva sreca da mene nisi pitala. :sad2: :rotf:
hahaha :rotf:

:eek: Pa ja sam mislio da u grupnjaku ja nekome stavljam. A ovo zvuci kao da ste lose organizovani. :rumenko: I da bi svako malo na mene padao red, ne samo sutra. :sad2:

:lol: Ma sestro, udri kad pozelis, ti sve mozes da mi radis, sa svih strana i u svim kombinacijama. :D :zag:

- - - - - - - - - -

:lol: :lol: :lol:

Pa iskreno da ti kažem, malo su me iznenadili :eek:

Jel' zapažaš ti da su me svi napustili, bukvalno su pobegli :lol:

Pa kako da budem sama u grupnjaku :rotf:
...
@Perfi nema
@Ptičica zbrisala
@Krypto nijedan poklon nije okačio
@Thee Unforgiven jeste podelio poklone i otišao po piće...i od tada mu se gubi svaki trag :lol:
...
Ja mislim @Dačo da ćeš ti morati postati party boy :rotf: i "izvaditi stvar" :zcepanje: mislim narodski rečeno :lol:

hahaha :rotf:

Pa iskreno da ti kažem, malo su me iznenadili :eek:

Jel' zapažaš ti da su me svi napustili, bukvalno su pobegli :lol:

Pa kako da budem sama u grupnjaku :rotf:
...
@Perfi nema
@Ptičica zbrisala
@Krypto nijedan poklon nije okačio
@Thee Unforgiven jeste podelio poklone i otišao po piće...i od tada mu se gubi svaki trag :lol:
...
Ja mislim @Dačo da ćeš ti morati postati party boy :rotf: i "izvaditi stvar" :zcepanje: mislim narodski rečeno :lol:
Ma nemoj. A, sta ako ispadne frka zbog tvog predloga?
Ako se i desi, onda ces ti morati da "izgladis stvar". Takodje narodski receno. z:shock:

A vidim da nedostaju kljucni akteri planiranog performansa. Kad je spalo na to da Lala vadi stvar, onda znam da je kriticno. Bar da sam znao da treba da uskocim, da sam pripremio materijal.
No, mozda momci jos nisu procenili da je vreme za kacenje uradaka, ima jos fore, pricekajmo.

Eto, da smo No i ja uspeli da se nadjemo na pretpraznicnoj lumperajki imali bi materijala za tri doceka na forumu, organizovali bi i zurku, i ribe, i snimke, poklone, sve, :lol:

Posle ću vam odgovoriti prvo još jedan poklončić :ztorba::poklon:

Ovaj poklončić je za našu noviju drugaricu @Srecetinu :heart: koja voli puno da putuje i ima stvarno predivne fotke.
Draga moja želim ti nekog finog pratioca u Novoj godini :konfete:

Naravno da još putuješ i uživaš u životu, da gaziš bosa po kiši (inače i ja to volim) i imaš osmeh na licu prvenstveno.

SREĆNA NOVA GODINA I SVE NAJLEPŠE! :zjelka2::konfete:

RyeFzr.jpg

Vidim ja da mi nešto fali :p
...
Zamalo da zaboravim a to ne bi bilo u radu :lol:
.....
Ovako @Dee Light me je zadužio da umotam njegove poklone za @Daksi i @Jagicu :konfete:

..
Pa tako prvi poklon predajem @Daksi, jer pretpostavljam da će ona prva doći na Mozaik da ga još malo ulepša, jer je @Jagica i dalje prehlađena :cmok2:

@Dee je odabrao lepe zalaske sunca :zaljubljena:
Pa tako je uperio ove svoje muške ruke (po mom izboru) prema horizontu i formirao ovo lepo srce :heart:

@Daksi draga želim ti sve najlepše još jednom u Novoj godini :konfete:i da uživaš u mnogobrojnim kako zalascima, tako i izlascima sunca! :heart:

Od dve fotografije, ja sam odabrala baš ovu zbog topline i jačine boja kojom zrači, jer me jako asocira na tvoju energiju :cmok2:

6RKZZW.jpg

Naravno tu je i poklon fotka za našu @Jagicu :heart:
Nežan cvet :cvet: koji isto voli da fotografiše nebo i uživa u zalascima sunca.
Ovom fotkom @Dee joj sigurno želi da što pre ozdravi i opet dođe i ulepša nam ovu temu svojim fotografijama :heart:

Draga moja SREĆNA TI NOVA GODINA!:zjelka::sanke: i da budeš opet srećna i zaljubljena z:kiss:

c6gTsA.jpg

i sad stvarno....laku noć :zkez:
...
i dobro jutro još malo :lol:

Učiteljice Ptičice, znam da te je od mene i mojih hirova bolela glava, a i nova frizura. :malav:

Ptičica kod frizera, bez zakazivanja, naravno, bira termin kad god pozeli, naročito danas. z:mrgreen:

frizerski-salon-sorry.jpg

Znam da si se srčano borila da ti predam suverenitet mog levog ćoška i poslušno izadjem iz njega, lepo i taze uradjenim domaćim zadatkom, koji će rezultirati lepom zelenom štriklicom, a ne onim mojim crvenim r’n’r iksićem. :zkez:
Ali... Uvek ono Ali! :zper: Ali, i znam da si bila sjajan animator svih nas, koliko god da si mundjala te čajeve i teme i zato, ‘aj što te obožavam takvu mundjavu, nego kad sam videla ovo brdo od poklona, prvo sam se setila tebe! :lol:

eVi2K8o.jpg

I naravno, malo lavande i malo lipe, kao tematski čajevi za punjenje šoljice, a i da ne budu prazne ove kutijice! :zurka:
(Ona zelena za keks - snadji se sama! :lol:)

4cp08WP.jpg

yakDDzc.jpg

Učiteljice PTIČICE, SREĆNA TI 2017, i sve što već s tim sleduje! :obozavam: :cvet:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back