Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo da prijavim povredu prilikom resavanja zadatka PAUCINA

Pogledajte prilog 400119

Kao sto se vidi :lol: u pitanju je kaziprst levi, to me je neko od ucenika popreko pogledao :rotf: jer sam bila takticna :lol: samo :deda2:

Evo i resenih zadataka, u pitanju su dva skrovita mesta u kuci :lol:

Pogledajte prilog 400120

. i necu vam reci gde i kako sam dosla do resenja :rumenko:

i...

Pogledajte prilog 400121

mesto gde sam postala zrtva svoje svojeglavosti, a mogla sam i nogu da polomim :lol: usput .. da ne trucam dalje ..
Naletela i na jednog malog, malog pauka :lol:
..malecni pauk, ali ne idu mi mikrofotografije (tu cu ja morati na konsultacije uskoro :lol:)
i tako, sa sve stomacnim poteskocama, izvukoh zivu glavu u vlasitoj kuci od sopstvenog mozga bezuci, a u susret tim malim napastima ...
Ako nista drugo ,,, lekcija je bila poucna
ipak je levi prst levi, a sutra sam zauzeta, prekosutra verski praznik ..i ciscenje sada vec poznatih mesta :lol: ostavljam za neku drugu pricu.

ako ponudim lulu mira? možda će učiteljica da se oraspoloži i da mi da peticu a vi me slobodno zovite štreberu :lol:

Pogledajte prilog 400123

- - - - - - - - - -

pa da....:p od sve dece ja najgora, kako ste me izradili :rotf:
ti si potrčala odmah da uradiš zadatak, ako ti je sad...:rotf:

- - - - - - - - - -

evo ga i pužić stiže malo je zakasnio ali ako imate u vidu njegov tempo dobro je i stigo :lol:

Pogledajte prilog 400128

Prvo da prijavim povredu prilikom resavanja zadatka PAUCINA

Pogledajte prilog 400119

Kao sto se vidi :lol: u pitanju je kaziprst levi, to me je neko od ucenika popreko pogledao :rotf: jer sam bila takticna :lol: samo :deda2:

Evo i resenih zadataka, u pitanju su dva skrovita mesta u kuci :lol:

Pogledajte prilog 400120

. i necu vam reci gde i kako sam dosla do resenja :rumenko:

i...

Pogledajte prilog 400121

mesto gde sam postala zrtva svoje svojeglavosti, a mogla sam i nogu da polomim :lol: usput .. da ne trucam dalje ..
Naletela i na jednog malog, malog pauka :lol:
..malecni pauk, ali ne idu mi mikrofotografije (tu cu ja morati na konsultacije uskoro :lol:)
i tako, sa sve stomacnim poteskocama, izvukoh zivu glavu u vlasitoj kuci od sopstvenog mozga bezuci, a u susret tim malim napastima ...
Ako nista drugo ,,, lekcija je bila poucna
ipak je levi prst levi, a sutra sam zauzeta, prekosutra verski praznik ..i ciscenje sada vec poznatih mesta :lol: ostavljam za neku drugu pricu.

Majko mila, prvo da se nasmejem na ovu požrtvovanost :rotf: a drugo da izrazim svoju zabrinutost za taj prstić :sad2: i dok ne dođe Minjon da kaže "ljubim da prođe" :lol: ja ću da te zagrlim jako :obozavam:
..............................

A ova inače prva paučina, deluje na prvu loptu kao ono zimsko inje zbog te tananosti i finoće, a na drugu, podseća me na horor filim i kao da preti da će da ovlada ovim prostorom :eek:

Paučina je živa :aaa: i kreće se prema nama :rotf:
Trebala si flomasterom da napišeš Tessa i ja bih se definitivno prepala :rotf:
....................
Mnogo mi se sviđa ta fotka! :super:
....................

A ova druga, hmmm? :think:
Malo podseća na moje staro kućište od računara :rotf:
...Tu je bilo vala svega :lol:
...Mada i pod krevetom krijem neke zaboravljene stvari sigurno :lol:

i naravno ovde ja moram da uradim :tick: za ovaj domaći :lol:

Kako da vam pokažem moju paučinu?:lol:

Drugarice učiteljice ja sam sve opajala :lol:

zajedno u špajizu sa ovim plašljivim Minjonom :rotf:

ni ja nemam paucinu :malav:

Ovo troje u minonov spajz :rotf: imaju fore jos malko vremena :lol:

@maher je garantovano nastradao :rotf:, jod od pola 1 danas smislja kako da uslika domaci :cool:

@fortesu sledi lekcija od @Jagice :zper: .. to smo resili , za sada ..

...ostade @Slaveena zena ratnica :mrgreen:, tu se jos cekaju rezultati :lol:

@nero skuplja paucine na pogresnim mestima :heart:, ali to je njegova terapija i kob :mrgreen:...

.. ostavljam vas idem da vidam svoje rane i jedem cokoladu :D ..

ako ponudim lulu mira? možda će učiteljica da se oraspoloži i da mi da peticu a vi me slobodno zovite štreberu :lol:

Pogledajte prilog 400123

- - - - - - - - - -

ti si potrčala odmah da uradiš zadatak, ako ti je sad...:rotf:
potrčala da :lol:
.....
joooooooooooooooooj ala ti opako dobro stoji ovaj urađen domaći Cigareta :zper:
nije ni čudo što je paučina opajana :rotf:

dok neko "paje" po špajizu slatkiše, neko skida paučinu na lepšim mestima :lol:

Pogledajte prilog 400123

evo ga i pužić stiže malo je zakasnio ali ako imate u vidu njegov tempo dobro je i stigo :lol:

Pogledajte prilog 400128

Za puza si dobila minus poen - :rotf: nije to tema perfi rasejana ucenice :zkez:, a sto se streberstva tice , zajedno sa ................

...kako se ja te lule nisam prvi setio...:evil:

..U SpajZ deco :cistinaocare:

- - - - - - - - - -

...hvala ptičice, baš si ljubazna... ali špajiz je mali... za dve osobe... a i ima mnogo staklarije...:lol:

To smo resili, ne brzaj :rtfm:

Ovo troje u minonov spajz :rotf: imaju fore jos malko vremena :lol:

@maher je garantovano nastradao :rotf:, jod od pola 1 danas smislja kako da uslika domaci :cool:

@fortesu sledi lekcija od @Jagice :zper: .. to smo resili , za sada ..

...ostade @Slaveena zena ratnica :mrgreen:, tu se jos cekaju rezultati :lol:

@nero skuplja paucine na pogresnim mestima :heart:, ali to je njegova terapija i kob :mrgreen:...

.. ostavljam vas idem da vidam svoje rane i jedem cokoladu :D ..

Da ne videh @Slavenu na ovom spisku, već sam mislila da je @Minjon nadrljao, sa ovim društvom u špajizu :rotf:
...
sad će da me svi udave na temi garant :lol:
.....
vodi i mene da jedemo zajedno :heart:, pre nego što nastradam :lol:

...nisam ja... časna reč...:rotf:

osećam nešto :zcepanje:
mislim da se probija kroz paučinu :rotf:

- - - - - - - - - -

šalim se ali stvarno imam paučinu sa koje se cede kapi kiše i to je sjajna fotka mislim da je i postavljana na mozaiku, ali mi je u kancu a mene tamo nema već nekoliko dana:D
dobro Perfi, kad izađemo iz špajiza, onda ćeš moći u kanc da i tamo opaješ paučinu :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back