Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odakle ti ideja da su mi ''shminkane fotke''...:lol:
Izbegavam obrade, a ovo je shkljoc-shkljoc mobilnim na brzaka i ne fali im nishta...prichala sam sama sa sobom...:rotf:
Madaaaa, ...ko zna zna... spontne ili ne...:rotf:

...:zag::ljub:

Srce moje osetljivo :rotf: čim ne dobije :tick: odmah joj nedostajem :zaljubljena:
...
Evo jedna za moju obožavanu Jagicu :flert: biću dobra obećavam :p

hm8gnX.jpg

Poenta je u tome valjda da postavljamo spontane fotke, a ne one *ušminkane*, ono već super ful sređene ..
Bar ja tako vidim, Jago, ma.. :kiss:
opušteno, svako radi šta ga je volja ;)
tessa i ja ko u detektivsko - ljubavničkom romanu da živimo, ali ja tako i nekako želim ... uslikam danas za danas, ne mora fotka da bude nešto profi , .. moja svakako nijedna nije :lol:

Idemo draga što spontanije :zkez: ovim mojim pomoćnicima ne možeš komandovati :heart:, a ni prirodi isto :lol:
I sad ovo je jedna prava spontana fotografska :rotf: pogledajte taj raskorak i pomoćnik je okrenuo glavu od mene :rotf:

j0QKzv.jpg

Maksimalno fokusirani, ja i moj pomoćnik krenuli smo u potragu za Paučinom, ali smo definitivno od ovog sunca posustali i prilegli u travu :lol:

Nnjeo4.jpg

Ipak pojačanje je stiglo i kao da pita šta lovimo :lol:

srJ14L.jpg

Leptire? :think:
CdkVWl.jpg

Ose? :eek: :lol:

q5qU3A.jpg

Pomoćnici za mnom :hej: ovu livadu moramo prečešljati ako mislim da uradimo domaći :lol:

G9mUol.jpg

Dobro jutro ah da,
fotke su vam super ovog jutra, razgalamili ste se do ljisa se čuje, :lol:

Ja sam ostala dužna ključ a ne poster Učiteljice Tico!

I još ovo da kažem
da mi se tema paučina mnogo sviđa i da ću vam pokazati jednu sjajnu fotku

samo kad je nađem :(

- - - - - - - - - -

A sada idem redom od tačke na kojoj sam se zaustavila juče.
Ima mnogo da se čita i gleda ali vredi:D

...pa dajte ljudi nešto i meni...:cry:

,,Hoćete li da se menjamo?
- Ja bih vama dao nešto staro a vi meni dajte nešto novo.
- Ne, ja ću vama dati nešto ružno a vi meni dajte nešto lepo.
-Ne, hvala!
- Čekajte... Ako oćete da se menjamo – mogu vam dati ništa a vi meni poklonite nešto... Dobro daću vam parče a vi meni dajte celo.
- Ne, ne... Mogu vam dati dva zla za jedno dobro...
- Dva zla! Ne, to ja ne mogu... Evo dajte mi šest i ja ću vam pokloniti pet.
- Dobro hoćete li ovako: Da ja vama dam “nemam” i još nešto a da vi meni date „imam“.
- Ne, ja bih vama dao „neću“ za “hoću”...Ako hoćete?
- E neću.----

Dobro jutro ah da,
fotke su vam super ovog jutra, razgalamili ste se do ljisa se čuje, :lol:

Ja sam ostala dužna ključ a ne poster Učiteljice Tico!

I još ovo da kažem
da mi se tema paučina mnogo sviđa i da ću vam pokazati jednu sjajnu fotku

samo kad je nađem :(

- - - - - - - - - -

A sada idem redom od tačke na kojoj sam se zaustavila juče.
Ima mnogo da se čita i gleda ali vredi:D

A da nam ispričaš priču o opušku? Bilo bi lepo ...

Evo pročitaćeš i ti tu pričicu :)
Perfi kaže da je poučna ...

- - - - - - - - - -

...el tvoja maca voli da se mazi ovako...?:flert:

08022013929_zps5a07262d-1.jpg

Gde si ulovio ovu razmaženu mačku? :lol:

,,Hoćete li da se menjamo?
- Ja bih vama dao nešto staro a vi meni dajte nešto novo.
- Ne, ja ću vama dati nešto ružno a vi meni dajte nešto lepo.
-Ne, hvala!
- Čekajte... Ako oćete da se menjamo – mogu vam dati ništa a vi meni poklonite nešto... Dobro daću vam parče a vi meni dajte celo.
- Ne, ne... Mogu vam dati dva zla za jedno dobro...
- Dva zla! Ne, to ja ne mogu... Evo dajte mi šest i ja ću vam pokloniti pet.
- Dobro hoćete li ovako: Da ja vama dam “nemam” i još nešto a da vi meni date „imam“.
- Ne, ja bih vama dao „neću“ za “hoću”...Ako hoćete?
- E neću.----
kako god ovde nije dobra pogodba :lol: volim samo tante za kukiriku :p

...el tvoja maca voli da se mazi ovako...?:flert:

08022013929_zps5a07262d-1.jpg

voli :rumenko:
..........
I sad za one poput mene koji stvarno obožavaju raznorazne Editore, jer vole jednostavno imaginaciju, neki drugi svet gde su boje drugačije i gde se živi u snovima, a da ništa ne košta :lol:

Moja livada kao poster :zaljubljena:

Pogledajte prilog 400075

i original, pa kako ko voli :lol:

Pogledajte prilog 400076

A vidi ga kakav je med...

- - - - - - - - - -

Buljavko je najaci od svih slika:lol:

- - - - - - - - - -

'' A zbog ove @Jage koja mora sve da zamrsi i zapetlja u svoju mrežu :zloca: odoh sad da tražim paučinu, makar puževim korakom :lol: ''

...:lol:

Jaga je bukvalno ''otaljala'' pauchinu, a sad isti sistem...puzhevim korakom do pikavaca...pishe na fotki, pa ipak da ponovim...ko je gadljiv nek ne gleda...:bljuc:
Inache hvaljeni restoran u Dunavskoj Kutja mala...:neutral:
I neshto razmishljam...u shta se pretvori onako lepa temilica...chuj domatji...pa dobMbro...kad imam volje-bitje jer zbog ''domatjeg'' netju postavljati lepe fotkice nego daj shta ''navatash'' a da odgovara zadatku...:aha:

Pogledajte prilog 400003

Pogledajte prilog 400004

Pozz za sve...:zag:

Jao puzic :heart:

- - - - - - - - - -

Imam ja jednog sto mi je dosao sa jagodama samo da iskopam slidzu..

Tičice,
pričicu o napuštenoj cigareti je ispričala Tess. Da si ti učiteljice pažljivije čitala a ne delila minuse u dnevnik ne bi mi tražila priču o cigareti:lol:
Šta tu ima da se kaže osim da je opušak popušen i da više kao takav nije u centru pažnje:lol:

Auuuuu @Cica Maco :sad2: meni se jednom desilo da ga spazim na zelenoj salati :lol:
...
@Maheru...kod tebe nema paučine, pa nemaš šta da slikaš :rotf:

kod @Perfi isto tako...nema paučine :lol:
........
a kod mene :lol: ....nahvatalo se i zamalo da uđem u mrežu jednog velikog i moćnog pauka :zper: ali sam se izvukla :p

Pogledajte prilog 400086
....
i mreža je zaista ogromna :eek:

Pogledajte prilog 400087

gde mi je @Ptičica :hej: od onog @Fortesa nema nikakve vajde :lol: samo pušta neku melanholičnu Muziku :rotf: msm. videh ga u prolazu na "Šta muškarci slušaju" :lol:

- - - - - - - - - -

i da.....nije za slabe sa srcem :lol: @Maheru će garant pozliti, koliko voli bube :bljuc:

paucina...:think:
to jedino da po coskovima slikam :lol:

Tako I ja, sad bas biram onu najtvrdokorniju :lol:

Tičice,
pričicu o napuštenoj cigareti je ispričala Tess. Da si ti učiteljice pažljivije čitala a ne delila minuse u dnevnik ne bi mi tražila priču o cigareti:lol:
Šta tu ima da se kaže osim da je opušak popušen i da više kao takav nije u centru pažnje:lol:

Perfi, Objektivna uciteljica Tica :deda2: Zapazi prvo nestasluke vase, a potom Ono sto zna da dobro radite, tako da imas :tick: na neprocitano, verujem na rec, odlikasica si ti :lol:, nego, kako stojis s tom paucinom?
Ja cu sebi unapred dodeliti negativnu ..Ali zbog mahera moracu da uvazim I paucine po kucnim budzacima, pa se tu provukoh I ja..

........
a kod mene :lol: ....nahvatalo se i zamalo da uđem u mrežu jednog velikog i moćnog pauka :zper: ali sam se izvukla :p

Pogledajte prilog 400086
....
i mreža je zaista ogromna :eek:

Pogledajte prilog 400087

gde mi je @Ptičica :hej: od onog @Fortesa nema nikakve vajde :lol: samo pušta neku melanholičnu Muziku :rotf: msm. videh ga u prolazu na "Šta muškarci slušaju" :lol:

- - - - - - - - - -

i da.....nije za slabe sa srcem :lol: @Maheru će garant pozliti, koliko voli bube :bljuc:
Od ovih crva I puzeva golaca mi se povraca :lol:
Ali...umetnicka dusa moja trpi vase ludorije :zag:
Paucina nije problem kod mene :rotf: u bilo kom pogledu :lol:, videcemo, smislicu neku za prelaznu, umetnost me sme da trpi :lol:

A sto se fortesa tice, kritike ne pomazu, jedino da tema za sutra bude neka tugaljivka teska :rotf:
Minon je za sada ispunio ocekivanja :hahaha: I zenska srca potkupio onoj mackom, lisica je stara to :lol:
Trust se izgubio, to treba ispitati..
Doc je najavio dva Dana odsustva, Ali opravdanje nije dostavio , to znas ...

Ove ostale cice mace se provlace na kontu moje uvodne recenice, Ali veceras Opet idemo ocenjivanje ... :cistinaocare:
Slavena je jedina koja je nasa nada za paucinu :lol:
Jaga garant spavala nije zbog mojih kritika, a trudila Sam se svojski da to osetljivo srdasce ne povredim :lol:, I postavila vraski tezak zadatak :rotf: ...a I nije bila sebicna ni sa onim golacima :bljuc: :lol:
Odjavljujem se, moram da vezbam matematiku :zkez:

:ljub: za sveeeee "........

Od ovih crva I puzeva golaca mi se povraca :lol:
Ali...umetnicka dusa moja trpi vase ludorije :zag:
Paucina nije problem kod mene :rotf: u bilo kom pogledu :lol:, videcemo, smislicu neku za prelaznu, umetnost me sme da trpi :lol:

A sto se fortesa tice, kritike ne pomazu, jedino da tema za sutra bude neka tugaljivka teska :rotf:
Minon je za sada ispunio ocekivanja :hahaha: I zenska srca potkupio onoj mackom, lisica je stara to :lol:
Trust se izgubio, to treba ispitati..
Doc je najavio dva Dana odsustva, Ali opravdanje nije dostavio , to znas ...

Ove ostale cice mace se provlace na kontu moje uvodne recenice, Ali veceras Opet idemo ocenjivanje ... :cistinaocare:
Slavena je jedina koja je nasa nada za paucinu :lol:
Jaga garant spavala nije zbog mojih kritika, a trudila Sam se svojski da to osetljivo srdasce ne povredim :lol:, I postavila vraski tezak zadatak :rotf: ...a I nije bila sebicna ni sa onim golacima :bljuc: :lol:
Odjavljujem se, moram da vezbam matematiku :zkez:

:ljub: za sveeeee "........

umirem od smeha :rotf: :rotf:
skroz te razumem :zag:...stvarno smo napravili pravi insektarijum na temi :lol:
...
obožavam da čitam tvoje komentare :cmok2: a naročito jedva čekam ocenjivanje :zkez:
...............

@Trust me brine :think: ali nadam se da će doći sa novom kolekcijom leptira i sigurno će uraditi domaći :aha2:
@Jagica sad štuca na vikendici dok mazi macu :rotf: ubiće me...znam da hoće :zkez:
I da....namerno je postavila ovaj zadatak da se ljudi muče :zloca: da idu i cunjaju tamo po nekim ćoškovima i rizikuju kao ja da ih izBodu ose i neki ogromni i dlakavi paukovi :lol:
....
koliko sam samo puževa morala da pazim da ne zgazim....da bi uradila ovaj domaći :lol:
....
@Minjon nas je otopio sa onim Bratislavom i njegovim bratom Borislavom...ili su oni prvi gej par na temi, pa su dobili Branislava :lol:
....inače delimo starateljstvo nad Branislavom @Ptičice :ortakinje:
....i da promenićemo mu ime...nešto onako umetničko, kao Boy Džordž :rotf: ili tako nešto sveCko :lol:
....
srećno sa matematikom :zag: i ja se odjavljujem do sledećeg uključenja :cao:

Samo ti cekaj neodgovorni ucenice :azdaja:
Same one dodju :tease:
E sad imas priliku da juris paucine :lol: po stanu ..:)

@ Ovom uceniku moram da pomazem, redovan je na konsultacijama .. :lol:
i ja se za to isto zalažem :aha2: ako učenik dolazi redovno na konsultacije i vidi se da je otvoren i željan znanja, mislim kako ne pomoći čoveku...mislim učeniku :rotf:

...eee, pomozi mi ovde u špajizu, ima mnogo paučine a mrak je, ne bih smeo sam da ulazim...:rumenko:

samo ako ima nešto slatko :rumenko:

pitam se gde nam je drug @Nero? :think: verovatno i on skida paučinu :lol:
..................................................

a sad....još malo domaćeg :zkez:
...
molim da se negde pribeleži da sam danas ispoštovala Jaginu temu :heart: do maksimuma :lol:
očekujem kao nagradu neke čokolade i kolače recimo :lol:
.....
a sad jedna fotka za @Fortesa...msm. onako "kao" za njega, pošto me je zamolio da uradim i njegov domaći...međutim nema protekcije kod @Ptičice, svejedno će dobiti jedno :cross: za danas :lol: pa nek se sa @Jagom objašnjava što je opstruirao njenu temu :zkez:

oFB7t0.jpg

A za moju @Jagicu mačkicu - mišicu i pastiricu :zaljubljena: :lol: kako joj ja tepam, jedna romantična paučinica :lol:

WbPHZB.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back