Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slavena :zag: !! Jutro :)
Bravo za prelepe sandale :)
Sa temom SJAJ možete lutati mislima po svim oblastim, i fizički , naravno, što se više preporučuje :lol: , zdravije je od onih pokemona retard :lol: ..bar..;)
Želim ti dobru inspiraciju danas ... :D

Haha..Hvala...:kiss: .. mnogo su udobne,ali ipak sam se cenkala sa Grkom.. jbg, deo folklora...kao i onaj tigrasti dezen ..... :lol: sve je to folkolor.. :lol:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro svim mozaičarima... :D

A tema : pokušaću ispuniti, ali.ako ne uspem, jel se računa i pokazana dobra volja,m?:lol:
image-0-02-01-e12a1ec7f11991666206a6f990cf842994e47136e4bb5dd3b1d9aa71dee99491-V.jpg

- - - - - - - - - -

Jutroooo..:heart:
I da svima pozelim lep dan ..;)
:zag:

:zag::bye: Hvala..

Devojchice i dechaci....evo me opet...

Ne budi tuzhna 'tichice, ma to je samo igra...:zag:

Netju gomilati fotke jer bih zatrpala temilicu...:aha:

Sjaj u oku moje majke...:heart:... i neshto shto sija a prvo mi ''upalo'' u moje oko...:rotf:

Pogledajte prilog 400486

Pogledajte prilog 400487

Ipaaaaaaaaaaak...kvachice ochekujem....:ceka:

Sjaj u majčinom oku, najlepši je...:kiss:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 400622

:prstic:

Bolje mi ide kad sam učiteljica :lol:

CmooooookIĆ... za trud..:lol:

Pozdrav za pridoshle...:zag:

@Mini hvala...:heart:, @Slavena...:ljub:, @Ptichice...:kiss:...inache sam napisal da je kanjon Uvca...:aha:

Ukoliko vam je lakshe...negde lichi a nije ptichja perspektiva...mozhete i neshto fotkano sa visine, eto...:aha:

Lepo napredujete...:okok:..a za Fortesa tju ja da uradim domatji samo neka kazhe...bitje to 'tichja perspektiva...:aha:

Sad chekam vreme d'izdelim bonice koliko mogu, a ostale sutraaa...

Poslednja izmena:
:fdlan:

Znači ako me je juče glava bolela, danas će mi se raspasti definitivno, zbog ove @Jage

Samo pogled na njen kanjon Uvca mi razuđuje misli da tačke da ne mogu normalno da mislim :rotf:
...
a što me otkačila ovako javno, o tome ćemo kad dođem malo sebi :flert: msm. popijem kaficu i preletim preko nekih obaveza :lol:
............

@Ptičice :zag: :heart: šta da ti kažem...ova @Jaga me izluđuje načisto :besna:
....
Gde da nađem kanjon?? osim da ga izmislim :zper: ili se kreativno snađem :zkez:
....

što se tiče @Fortesa....nemam reči za njegovo stanje :p, pušta romantičnu muziku, luta nekim splavovima i mašta o Tajlandu na Razglednici :lol:
....
da bismo spasili dan, molim da @Maher zada nešto što je u domenu ostvarivog :lol: a ne kao ova @Jaga :manikir:
.....

Pozdravčić za sve Mozaičare :ljub: posebno za ranoranioce @Slavenu koja je uspela da odgovori na temu i našeg druga @Nera koji lovi šumske vile :zag:
....
Bez obzira na težinu zadatog nadam se da ćemo uspeti da odgovorimo ovom izazovu!
laie_01-1-1.gif
:lol:

- - - - - - - - - -

Bez da sam pitala...:huh:

Domatji za Fortesa uradjen...:aha:

2j150y8-1.jpg

:tick:

E pa poništava se :rtfm: :cross:

Dok nas kolega ne udostoji svojim prisustvom! :flert: :lol:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 400622

:prstic:

Bolje mi ide kad sam učiteljica :lol:

Kuku nama :zag:, ugrobariće nas načisto, ja čak nemam ni jezero :lol:

Znači ako me je juče glava bolela, danas će mi se raspasti definitivno, zbog ove @Jage

Samo pogled na njen kanjon Uvca mi razuđuje misli da tačke da ne mogu normalno da mislim :rotf:
...
a što me otkačila ovako javno, o tome ćemo kad dođem malo sebi :flert: msm. popijem kaficu i preletim preko nekih obaveza :lol:
............

@Ptičice :zag: :heart: šta da ti kažem...ova @Jaga me izluđuje načisto :besna:
....
Gde da nađem kanjon?? osim da ga izmislim :zper: ili se kreativno snađem :zkez:
....

što se tiče @Fortesa....nemam reči za njegovo stanje :p, pušta romantičnu muziku, luta nekim splavovima i mašta o Tajlandu na Razglednici :lol:
....
da bismo spasili dan, molim da @Maher zada nešto što je u domenu ostvarivog :lol: a ne kao ova @Jaga :manikir:
.....

Pozdravčić za sve Mozaičare :ljub: posebno za ranoranioce @Slavenu koja je uspela da odgovori na temu i našeg druga @Nera koji lovi šumske vile :zag:
....
Bez obzira na težinu zadatog nadam se da ćemo uspeti da odgovorimo ovom izazovu!
laie_01-1-1.gif
:lol:

- - - - - - - - - -

E pa poništava se :rtfm: :cross:

Dok nas kolega ne udostoji svojim prisustvom! :flert: :lol:---------------:nemojsamnomdaimashposla:

- - - - - - - - - -

Kuku nama :zag:, ugrobariće nas načisto, ja čak nemam ni jezero :lol:

...e, pa otkachitju te...:rotf:...:tick::tick::tick::tick::tick::tick::tick:...nisi me pomenula toliko puta koliko sam ja tebe otkachila, ali neka ravnotezha mora da postoji...:rotf:

Fortesov domatji...ma divaaaaaaaaaaaaaan...:zaljubljena:
I naravno kao postavljach danas mogu da ocenim...evo samo njega...10+ i :tick:

...e, pa otkachitju te...:rotf:...:tick::tick::tick::tick::tick::tick::tick:...nisi me pomenula toliko puta koliko sam ja tebe otkachila, ali neka ravnotezha mora da postoji...:rotf:

Fortesov domatji...ma divaaaaaaaaaaaaaan...:zaljubljena:
I naravno kao postavljach danas mogu da ocenim...evo samo njega...10+ i :tick:

jaoooo i preti još! :eek:
...
nemam reči...sad će me naterati da se pentram zbog zadatka :lol:

možda na banderu? :p

Pogledajte prilog 400627

- - - - - - - - - -

gde da nađem pogodno uzvišenje? :think:

Dobro jutro Jago, Tičice i Minnie!
Za sve dok ispijam kafu u tišini, jer mi se noć završila u 3i50 a dan počeo u 6i30
potrajaće i ćutanje i ispijanje kafe
i po koji očnjak će zasijati za kolegu koji eventualno nešto u vezi posla očekuje od mene ovog jutra!

Kanjon je na zelenim fotkama prosto maestralan...
idem da nađem fotke sa Dunava...možda se provučem...
:heart:
uspavanka bi mi najbolje legla sad :D

I samo da kažem da mi se sviđaju vaše fotke,
Nero super je onaj pejzaž,
a maher ima divnu dečicu, sto mu miseva, samo neka trenira za taticu:lol:
Da nije neko poneo nešto slatko? Mini?
A presvetli Minjon, oh pa to je za opsežan komentar. Kako on zna da uživa dok mu se u špajzu tiskaju drugarice boreći se za poslednju teglu đema :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back