Slavenaa
Poznat
- Poruka
- 7.551
![]()
Znači ako me je juče glava bolela, danas će mi se raspasti definitivno, zbog ove @Jage
Samo pogled na njen kanjon Uvca mi razuđuje misli da tačke da ne mogu normalno da mislim![]()
...
a što me otkačila ovako javno, o tome ćemo kad dođem malo sebimsm. popijem kaficu i preletim preko nekih obaveza
............
@Ptičice![]()
šta da ti kažem...ova @Jaga me izluđuje načisto
![]()
....
Gde da nađem kanjon?? osim da ga izmislimili se kreativno snađem
![]()
....
što se tiče @Fortesa....nemam reči za njegovo stanje, pušta romantičnu muziku, luta nekim splavovima i mašta o Tajlandu na Razglednici
![]()
....
da bismo spasili dan, molim da @Maher zada nešto što je u domenu ostvarivoga ne kao ova @Jaga
![]()
.....
Pozdravčić za sve Mozaičareposebno za ranoranioce @Slavenu koja je uspela da odgovori na temu i našeg druga @Nera koji lovi šumske vile
![]()
....
Bez obzira na težinu zadatog nadam se da ćemo uspeti da odgovorimo ovom izazovu!![]()
- - - - - - - - - -
E pa poništava se![]()
![]()
Dok nas kolega ne udostoji svojim prisustvom!![]()
- - - - - - - - - -
Kuku nama, ugrobariće nas načisto, ja čak nemam ni jezero
![]()
Tesa hvaalaaa..
..'mda, poranila zoru prevarila,onooo, nije baš na dobrovoljnoj bazi, ali jbga, nešto se i.mora.. 
- - - - - - - - - -
Za Tessda prestanu svi bolovi
Za tebe
ovaj moj je bez dijagnoze, ali je za dobro jutro, može,m.?- - - - - - - - - -
I samo da kažem da mi se sviđaju vaše fotke,
Nero super je onaj pejzaž,
a maher ima divnu dečicu, sto mu miseva, samo neka trenira za taticu
Da nije neko poneo nešto slatko? Mini?
A presvetli Minjon, oh pa to je za opsežan komentar. Kako on zna da uživa dok mu se u špajzu tiskaju drugarice boreći se za poslednju teglu đema![]()
X
Sažeto a tako opsežno... sedi pet i to plus.. od mene

msm. popijem kaficu i preletim preko nekih obaveza
šta da ti kažem...ova @Jaga me izluđuje načisto
ili se kreativno snađem
, pušta romantičnu muziku, luta nekim splavovima i mašta o Tajlandu na Razglednici
posebno za ranoranioce @Slavenu koja je uspela da odgovori na temu i našeg druga @Nera koji lovi šumske vile
Pa dobro Ptičice, što si tako oštra..m..?

za lep dan ..

@fortes unapred ..