Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:fdlan:

Znači ako me je juče glava bolela, danas će mi se raspasti definitivno, zbog ove @Jage

Samo pogled na njen kanjon Uvca mi razuđuje misli da tačke da ne mogu normalno da mislim :rotf:
...
a što me otkačila ovako javno, o tome ćemo kad dođem malo sebi :flert: msm. popijem kaficu i preletim preko nekih obaveza :lol:
............

@Ptičice :zag: :heart: šta da ti kažem...ova @Jaga me izluđuje načisto :besna:
....
Gde da nađem kanjon?? osim da ga izmislim :zper: ili se kreativno snađem :zkez:
....

što se tiče @Fortesa....nemam reči za njegovo stanje :p, pušta romantičnu muziku, luta nekim splavovima i mašta o Tajlandu na Razglednici :lol:
....
da bismo spasili dan, molim da @Maher zada nešto što je u domenu ostvarivog :lol: a ne kao ova @Jaga :manikir:
.....

Pozdravčić za sve Mozaičare :ljub: posebno za ranoranioce @Slavenu koja je uspela da odgovori na temu i našeg druga @Nera koji lovi šumske vile :zag:
....
Bez obzira na težinu zadatog nadam se da ćemo uspeti da odgovorimo ovom izazovu!
laie_01-1-1.gif
:lol:

- - - - - - - - - -

E pa poništava se :rtfm: :cross:

Dok nas kolega ne udostoji svojim prisustvom! :flert: :lol:

- - - - - - - - - -

Kuku nama :zag:, ugrobariće nas načisto, ja čak nemam ni jezero :lol:

Tesa hvaalaaa.. :kiss: ..'mda, poranila zoru prevarila,onooo, nije baš na dobrovoljnoj bazi, ali jbga, nešto se i.mora.. :rtfm::D

- - - - - - - - - -

Za Tess :kiss: da prestanu svi bolovi

Za tebe :kiss: ovaj moj je bez dijagnoze, ali je za dobro jutro, može,m.?:D

- - - - - - - - - -

I samo da kažem da mi se sviđaju vaše fotke,
Nero super je onaj pejzaž,
a maher ima divnu dečicu, sto mu miseva, samo neka trenira za taticu:lol:
Da nije neko poneo nešto slatko? Mini?
A presvetli Minjon, oh pa to je za opsežan komentar. Kako on zna da uživa dok mu se u špajzu tiskaju drugarice boreći se za poslednju teglu đema :lol:

X
Sažeto a tako opsežno... sedi pet i to plus.. od mene :D jer saznadoh mnogo toga zanimljivog... hvaaalaaa..:lol:

Pogledajte prilog 400633

Pogledajte prilog 400634

Pogledajte prilog 400635

Pogledajte prilog 400642
pa vidite sada sviđa li vam se moj odabir u šerpa plavo nijansama :lol:

- - - - - - - - - -

A par zrna suncokreta, popravlja nešto ..m..?:p :lol: :lol:

Izvinite ali nisam obaveštena da smo dobili zamenu,
Celo jutro se ulizujem pogrešnoj učiteljici :zcepanje:

sada
Može Slavena čist :ljub: ko baka kad te coki u čelo.
Evo nameštam se za poljubac a ti posle daj obraščić da ja cokim tebe :kiss:

Povelik je...shta god da je, ...juuu, juu, juu, a meni ne lichi ni - na - shta shto sam do sada videla....:rotf:

Madaaaaaaaa, ruku na srce...zadatak se priznaje bez obzira na improvizaciju...:aha:

:tick:

na šta ti liči Jagice pastirice moja :zper:
...
ali hvala na :tick: :zag:
... nikako da se oporaviš od špajiza... samo na uzvišenja i bandere misliš...:rotf:

ne znam šta mi je :zkez:

Za Tesnac :tick: umesto učiteljice posle ćemo da se dogovorimo ja i ona oko podele njene zarade za ovaj mesec :lol:

evo i mog kanjončića u širem planu :p

Pogledajte prilog 400655

da nemate toliko baš grešne misli! :lol:

što se tiče @Fortesa....nemam reči za njegovo stanje :p, pušta romantičnu muziku, luta nekim splavovima i mašta o Tajlandu na Razglednici :lol:

- - - - - - - - - -

E pa poništava se :rtfm: :cross:

Dok nas kolega ne udostoji svojim prisustvom! :flert: :lol:

- - - - - - - - - -

Svi uslovi ispunjeni...dakle fortes uz jaginu pomoć čist :tick:

PS i tebe sam pustio da mi radiš domaći sa paučinom...mislim šta se sada praviš "legalista"....svakom leži određena tema :lol:

a dobro je delo pokriti kolegu kada zatreba...dok je opsednut nekim drugim stvarima... :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back