Ninchu
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
ma jedan drug,mi se tako stalno zezamo nego sam ja bash jako udarila shakom u staklo.....Baja-mali-Knindza:Zao mi je.
Ko je taj lik zbog koga se nasa Nina povredila? Da mu ja pokazem!!!!!!!!!!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jedan drug,mi se tako stalno zezamo nego sam ja bash jako udarila shakom u staklo.....Baja-mali-Knindza:Zao mi je.
Ko je taj lik zbog koga se nasa Nina povredila? Da mu ja pokazem!!!!!!!!!!![]()

U preteče me i to dosta...Baja-mali-Knindza:
Mi smo samo iz matematike pisali...strelac95:Ljudi ja sam se tek sad vratio. Davila nas razredna ko ce da bude pretsednik, ko zmenik a ko higienicar. BOLI ME GLAVA. Prvi dan u skoli a mi odmah poceli da pisemo.
pametna zena.Ninchu:mi prvi cas kod razdedne imali hemiju,i wec nam zadala domaci..
Jooj,ja sad dobijam hemiju...Ninchu:mi prvi cas kod razdedne imali hemiju,i wec nam zadala domaci..
hahahahahahaNaughty_Angel:Jooj,ja sad dobijam hemiju...

naravno ja!!!milton:De ste mi ljudovi??? Evo mene nije bilo nekih 2 dana nisam bila gajbi pa onda sada malo navratila...aj ko ce sa mnom da se pocasti picem..da ne pijem sama..![]()
samo nemoj pivo majke ti...aj nesto jace...sta nam fali dan je tek poceo malo da se razbudimo...

Aj cao drugarice nasa...i neka ti se ruka odmori do veceras...Ninchu:e ljudi ja odo....boli me ruka.........

caos!!Ninchu:e ljudi ja odo....boli me ruka.........
aj da drmnemo po jednu pa da idem da spavammilton:Pa tebe sam i cekala srce moje.....haha..aj pa sta cemo?????samo nemoj pivo majke ti...aj nesto jace...sta nam fali dan je tek poceo malo da se razbudimo...
![]()