Naše Kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milton:
pa to..ja sam uzivala u tome..ja sam se u osnovnoj druzila sa najvecim huliganima i nikada mi nije bilo dosadno..:) Ma meni nikada nisu kenjali ono bila sam dobar djak i onda nikada me nisu proveravali..:)
ma ja prolazim 5,00...izvuchem se na kraju :P A druzim se sa skoro celom shkolom...i sa najsirenijim a i sa majludjim likovima...nije drushtvo problem...nego nastavnici su smorovi za zlatnu medalju...a jedino moja razredna,srpkinja i ''jezicharke'' (engleski,nemachki) su normalne...i istoricharka je ok...ostali..>>> :roll: <<<< A nastavnica muzichkog dobila (valjda) zbog nas slom zivaca...:lol:

Natasha :))):
ma ja prolazim 5,00...izvuchem se na kraju :P A druzim se sa skoro celom shkolom...i sa najsirenijim a i sa majludjim likovima...nije drushtvo problem...nego nastavnici su smorovi za zlatnu medalju...a jedino moja razredna,srpkinja i ''jezicharke'' (engleski,nemachki) su normalne...i istoricharka je ok...ostali..>>> :roll: <<<< A nastavnica muzichkog dobila (valjda) zbog nas slom zivaca...:lol:
Pa jbg. sta da vam radim..meni niko nista nije rekao a nikada nisam nosila knjige u skolu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back