Naša braća Amir Čamdžić, Mehmedalija Nuhić, Dževad Galijašević...

Ја управо зато не бих могла да живим тамо.

Какве су то уопште државе, шта повезује тај народ?

Pitaj ovog sta ga povezuje...visi na temama o Srbiji i Balkanu.a ne zivi ovde...
Zbog kinte otisli.tamo drustvo nisu prihvatili i to im je oduska...jbg ko im rasturi Jugoslaviju...inace bi sad prdeli po Beogradu..i srali o bratstvu i jedinstvu.

Srbin je svako ko se oseca Srbinom, a sutra ako ti se dete bude deklarisalo k'o Eskim bice Eskim.
Kad ce te prestati sa tom seljackom politikom ubedjivanja i svojatanja, zar ne vidite da sa tim cinite kontraefekat.
Na kraju krajeva sta ce ti neko ko nece sa tobom ?

Ne treba ti, naravno, ali ono sam što sam.Moje dete biće Eskim, ako sam ja Eskim.Pa zar u Kanadi ne kažu za sebe da su Kanađani!? O Kebeku, neću ni da pričam.

Neko je rek'o "nacionalnost je najbitnija onim ljudima kojima je to najvise sto imaju".
Sad cu ja da se povezem sa nekom srpskom budalom samo zato sto je Srbin. :hahaha:
Mislim stvarno, kakva ti je to logika ? :)

Sta radis uopste ovde..sta te povezuje sa Krstaricom?...kuhinja?Placas li porez ovoj drzavi..hoces li je braniti kad je napadnu?
nista od toga.Ti nisi deo ovog naroda...mozda si samo poreklom Srbin i nista vise.

ALO OOOO MENI SPOCITAVAS STO PRATIM MEDIJE IZ KRUGA OD 200KM.
A TI PRATIS DESAVANJA NA BALKANU,A NISU ODAVDE..
KO JE PUKAO?
shavatas nisi vise ovde..zivi svoju realnost,gde god da si...ne interesuje me.Takvi kao ti,najmanje dobrog mogu doneti drustvu u kojem sam i drzavi i narodu.
PATETIKA TI JE MOMAK,STO MENE KRITIKUJES,STO SE BAVIM SVOJOM OKOLINOM.
TI SE BAVI TVOJOM...OK?
Za tebe sam Beogradjanin par vekova...pa mi ne smetaju seljaci i seljacki koreni.

Puk'o si, evo sad si poceo i da se deres (caps).
Super....Beograd, Bukurest, Temisvar, Pariz ... Jel' to meni treba nesto da znaci ? :)
Ko te uopste pitao odakle si i ko ti je rek'o da meni smetaju seljacki koreni, valjda su svaciji sa sela, ali to ne znaci da ti treba da budes polupismen kao sto ti je bio cukundeda pre 200g. :)

Sta radis uopste ovde..sta te povezuje sa Krstaricom?...kuhinja?Placas li porez ovoj drzavi..hoces li je braniti kad je napadnu?
nista od toga.Ti nisi deo ovog naroda...mozda si samo poreklom Srbin i nista vise.

Ma jok, samo qurve, a one su skuplje nego porez. :lol:
Necu je braniti, imam ravne tabane :(
Vidis kako sve znas. :ok:

Zato mi se dopada Kanada i USA ,niko nikog ne pita sta je ,Greska zasto ih ne podnosis.?Globalizacija ce sve to da ispegla.Uloga religije ce biti svedena na pravu meru.

Ti si jedan od retkih koji mašta o globalizaciji.Meni je to strašno.To vidim u Kini.Ne želim da izgubim svoju individualnost.Ne želim zabrane.Neću da pišim marihuanu, koja će zameniti duvan.Hoću da se oblačim po svome.Ne želim da budem kentaki pile.

- - - - - - - - - -

Jugonostalgicar..a verovatno i to,posto nema kapaciteta da postane deo drustva u kojem obitava,zivi i radi...on ovde pokusava da nesto iskonstruise.
Generacije druga Tita.
vala je i bolje ovom gradjaninu tamo gde je.
Ovde bi bio ''zena u crnom''.

:hahaha:

Puk'o si, evo sad si poceo i da se deres (caps).
Super....Beograd, Bukurest, Temisvar, Pariz ... Jel' to meni treba nesto da znaci ? :)
Ko te uopste pitao odakle si i ko ti je rek'o da meni smetaju seljacki koreni, valjda su svaciji sa sela, ali to ne znaci da ti treba da budes polupismen kao sto ti je bio cukundeda pre 200g. :)
Okreni se par poruka nazad.svojih...o ratu seljaka i nekim brdima..cenim da si i ti sa nekih obronaka,za tebe ja sam Panonac.
Pukao nisam..jedino si ti pukao ovde....komentarisuci i spocitavajuci nama sto pratimo medije koje funkcionisu u krugu od 200km,
I naravno nisu to Bukurestanski ili Temisvarski...vec Sarajevski.
Odgovaram samo na tvoje gradjansku pricu..i ratu seljaka..
Pukao si..tvoja realnost je tamo gde zivis.ne ovde.

Pa ne treba neka silna pamet...ti pises ono sto mislis..a od takvih u Beogradu nastaju ''zene u crnom'
Mislim nisi ti sad neki neverovatni pojedinac...cest primerak dijaspore pobegle devedesetih...valjda im Srbija i Srbi nisu bili velik okvir..te se i ne poistovetise sa tom drzavom.
Vase vreme je proslo...
cao:)

Gledaj tipe, ti se hvalis kako hebes prostitutke i ocekujes da ti se neko divi. Pa zar ima veceg ponizenja od toga da placas za prirodnu potrebu u kojoj ucestvuju dva slobodna bica? Sta si ti, sakat, ruzan, nesposoban da ostvaris vezu?

Gledaj tipe, ti se hvalis kako hebes prostitutke i ocekujes da ti se neko divi. Pa zar ima veceg ponizenja od toga da placas za prirodnu potrebu u kojoj ucestvuju dva slobodna bica? Sta si ti, sakat, ruzan, nesposoban da ostvaris vezu?

Ne nego je on pokusao da kaze,,kako je neverovatno mocan......pa placa qurave...ybg...moze covek sa Balkana,,al ne moze Balkan iz njega.On je balkanac...Qurave su znak ponizavanja..on je ima...on kupuje..gazda jednom recju.
ljomber

Pa ne treba neka silna pamet...ti pises ono sto mislis..a od takvih u Beogradu nastaju ''zene u crnom'
Mislim nisi ti sad neki neverovatni pojedinac...cest primerak dijaspore pobegle devedesetih...valjda im Srbija i Srbi nisu bili velik okvir..te se i ne poistovetise sa tom drzavom.
Vase vreme je proslo...
cao:)

Ничији људи, трагедија.

Ничији људи, трагедија.

Pazi i naziv njegovog nicka...Consiglere...on je vodja...lider mafijas.
ybt..dobro je da nije stavio sliku i nekog mafioze.....on je betmen ustvari.
Betmne vidi sa visine ono sto mi ni vidimo..
Jednom recju...verovatno je niko i nista u pravom zivotu...
cak i aluzije sa avatara..pominjanje quravi...govori nesto.
ahahhahaha strasno.

Pazi i naziv njegovog nicka...Consiglere...on je vodja...lider mafijas.
ybt..dobro je da nije stavio sliku i nekog mafioze.....on je betmen ustvari.
Betmne vidi sa visine ono sto mi ni vidimo..
Jednom recju...verovatno je niko i nista u pravom zivotu...
cak i aluzije sa avatara..pominjanje quravi...govori nesto.
ahahhahaha strasno.

Живи у некој картонки триес' километара од града, у најбољем случају.

Pitaj ovog sta ga povezuje...visi na temama o Srbiji i Balkanu.a ne zivi ovde...
Zbog kinte otisli.tamo drustvo nisu prihvatili i to im je oduska...jbg ko im rasturi Jugoslaviju...inace bi sad prdeli po Beogradu..i srali o bratstvu i jedinstvu.

Ok tu sam :D ... da vidimo sta ste pisali u odsustvu :lol:

...Da da to je, evo kontam da isecem vene zbog YU, a tek sto bi sedeo u BG :hahaha: ... Dobar si dobar, ali mozes ti i bolje ... ;)

Живи у некој картонки триес' километара од града, у најбољем случају.

Ne verujem,da je takav crnjak...nego je zavrsio ovde.faks...verovatno nije mogao da skroz ferifikuje diplomu...i tako pomaze strancima...pomocnik,dodaje flomaster..ako je inzinjer ili brise cmarove dedama,ako je med.sestra.

- - - - - - - - - -

Ok tu sam :D ... da vidimo sta ste pisali u odsustvu :lol:

...Da da to je, evo kontam da isecem vene zbog YU, a tek sto bi sedeo u BG :hahaha: ... Dobar si dobar, ali mozes ti i bolje ... ;)
Zar nisi otisao?
:)

Back