zemunski kej
Elita
- Poruka
- 22.053
Ја управо зато не бих могла да живим тамо.
Какве су то уопште државе, шта повезује тај народ?
Mislim da su svi tamo otisli zbog boljeg zivota.Dakle dobar standard,to je ono sto ih vodi i cemu uvek teze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbin je svako ko se oseca Srbinom, a sutra ako ti se dete bude deklarisalo k'o Eskim bice Eskim.
Kad ce te prestati sa tom seljackom politikom ubedjivanja i svojatanja, zar ne vidite da sa tim cinite kontraefekat.
Na kraju krajeva sta ce ti neko ko nece sa tobom ?
Јок, него ћемо да признамо још стопедесет нових нација и да аминујемо сваку божју лаж!
Ти тако ради, ја нећу.
Neko je rek'o "nacionalnost je najbitnija onim ljudima kojima je to najvise sto imaju".
Sad cu ja da se povezem sa nekom srpskom budalom samo zato sto je Srbin.![]()
Mislim stvarno, kakva ti je to logika ?![]()
Neko je rek'o "nacionalnost je najbitnija onim ljudima kojima je to najvise sto imaju".
ALO OOOO MENI SPOCITAVAS STO PRATIM MEDIJE IZ KRUGA OD 200KM.
A TI PRATIS DESAVANJA NA BALKANU,A NISU ODAVDE..
KO JE PUKAO?
shavatas nisi vise ovde..zivi svoju realnost,gde god da si...ne interesuje me.Takvi kao ti,najmanje dobrog mogu doneti drustvu u kojem sam i drzavi i narodu.
PATETIKA TI JE MOMAK,STO MENE KRITIKUJES,STO SE BAVIM SVOJOM OKOLINOM.
TI SE BAVI TVOJOM...OK?
Za tebe sam Beogradjanin par vekova...pa mi ne smetaju seljaci i seljacki koreni.
Ti si globalista!?
Sta radis uopste ovde..sta te povezuje sa Krstaricom?...kuhinja?Placas li porez ovoj drzavi..hoces li je braniti kad je napadnu?
nista od toga.Ti nisi deo ovog naroda...mozda si samo poreklom Srbin i nista vise.
Zato mi se dopada Kanada i USA ,niko nikog ne pita sta je ,Greska zasto ih ne podnosis.?Globalizacija ce sve to da ispegla.Uloga religije ce biti svedena na pravu meru.
Jugonostalgicar..a verovatno i to,posto nema kapaciteta da postane deo drustva u kojem obitava,zivi i radi...on ovde pokusava da nesto iskonstruise.
Generacije druga Tita.
vala je i bolje ovom gradjaninu tamo gde je.
Ovde bi bio ''zena u crnom''.
Ti si globalista!?
Okreni se par poruka nazad.svojih...o ratu seljaka i nekim brdima..cenim da si i ti sa nekih obronaka,za tebe ja sam Panonac.Puk'o si, evo sad si poceo i da se deres (caps).
Super....Beograd, Bukurest, Temisvar, Pariz ... Jel' to meni treba nesto da znaci ?![]()
Ko te uopste pitao odakle si i ko ti je rek'o da meni smetaju seljacki koreni, valjda su svaciji sa sela, ali to ne znaci da ti treba da budes polupismen kao sto ti je bio cukundeda pre 200g.![]()
Pa sto bi se ja bunio ako se ti na popisu predstavis kao Eskim.
Koji ces mi K medju Srbima svakako onda.
Ma jok, samo qurve, a one su skuplje nego porez.![]()
Necu je braniti, imam ravne tabane
Vidis kako sve znas.![]()
Posle 20K poruka ti me to pitas ?![]()
...odo nesto da zavrsim na poslu, sad cu brzo da se vratim, a ti trkni po aspirin i izmuti vode i secera za ovog Beogradjanina dok ga nije prekinulo...Sad cu ja
![]()
Posle 20K poruka ti me to pitas ?![]()
...odo nesto da zavrsim na poslu, sad cu brzo da se vratim, a ti trkni po aspirin i izmuti vode i secera za ovog Beogradjanina dok ga nije prekinulo...Sad cu ja
![]()
Ma jok, samo qurve, a one su skuplje nego porez.![]()
Necu je braniti, imam ravne tabane
Vidis kako sve znas.![]()
Gledaj tipe, ti se hvalis kako hebes prostitutke i ocekujes da ti se neko divi. Pa zar ima veceg ponizenja od toga da placas za prirodnu potrebu u kojoj ucestvuju dva slobodna bica? Sta si ti, sakat, ruzan, nesposoban da ostvaris vezu?
Pa ne treba neka silna pamet...ti pises ono sto mislis..a od takvih u Beogradu nastaju ''zene u crnom'
Mislim nisi ti sad neki neverovatni pojedinac...cest primerak dijaspore pobegle devedesetih...valjda im Srbija i Srbi nisu bili velik okvir..te se i ne poistovetise sa tom drzavom.
Vase vreme je proslo...
cao![]()
Ничији људи, трагедија.
Pazi i naziv njegovog nicka...Consiglere...on je vodja...lider mafijas.
ybt..dobro je da nije stavio sliku i nekog mafioze.....on je betmen ustvari.
Betmne vidi sa visine ono sto mi ni vidimo..
Jednom recju...verovatno je niko i nista u pravom zivotu...
cak i aluzije sa avatara..pominjanje quravi...govori nesto.
ahahhahaha strasno.
Pitaj ovog sta ga povezuje...visi na temama o Srbiji i Balkanu.a ne zivi ovde...
Zbog kinte otisli.tamo drustvo nisu prihvatili i to im je oduska...jbg ko im rasturi Jugoslaviju...inace bi sad prdeli po Beogradu..i srali o bratstvu i jedinstvu.
Живи у некој картонки триес' километара од града, у најбољем случају.
Zar nisi otisao?Ok tu sam... da vidimo sta ste pisali u odsustvu
![]()
...Da da to je, evo kontam da isecem vene zbog YU, a tek sto bi sedeo u BG... Dobar si dobar, ali mozes ti i bolje ...
![]()