Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko ti je kriv kada ne znaš koje su cene na pijaci.
Nisam pogrešio samo nisi ukapirala to ti je isti fazon kao i "boli me uvo što Madjarska nema more a ima ratnu mornaricu".
I dolazimo do zaključka moje rečenice ko je veći pacijent Naruto ili Nagato.
Još mu Konan poklonila cveće na kraju mislio sam da sledi rečenica oženi me Naruto. Preterana patetika ništa drugo.

Nema nista bre bez Jiraye :( . A i sav taj "Massive Ressurect" mi je glupo izgledalo,mislim daj ono ispade gore nego dragon ball (znas ono kad pozovu zmaja i BOOM eto svi zivi :D ) . A i glupo je to sto kao na foru Ovaj Nagato unisti celu Konohu i na kraju Naruto i on ispadose najbolji drugari,provali foru xD .

Poslednja izmena:
Govorili su, ali ja nisam verovao - da će Naruto tok no džutsuom sjebati Nagata. Rekoh, nema šanse da je Kišimoto toliko loš scenarista. Kad ono, šipak. Čoveka od 40 godina je za 5 minuta ubedio balavac da je sve u šta je on verovao pogrešno. Neverovatno.

Dobro, istina je da Naruto nikog nije ubio do sad, i da verovatno ni neće do kraja mange, stoga sam očekivao neku smrt na foru Itačijeve. Ali sam se nadao nekom poslednjem džutsuu, kojim će ovaj riknuti od iscrpljenosti, ili tako nešto. Jes' da to ne bi bilo preterano originalno, ali je delovalo kao najmanje zlo.

Umesto toga - ovo. Sve što smo videli od Pejnove invazije ispade totalno bespotrebno.

Sve u svemu, jedina korist ovog čeptera je što smo videli jedan božanski džutsu, kome nijedan do sad nije ni do nogu, čime je samo potvrđeno da je Rinegan keva.

Ja sam u prvom citanju, kada sam dosao do dela sa ozivljavanjem mrtvih pomislio "VAU! SUPER! Svi su zivi i zdravi!", ali malo kasnije, ovaj deo je poceo sve vise da "smrdi". Jednostavno nije se uklapao u dosadasnji koncept price.Ili je mozda u pitanju pritisak fanova da se Kakashi podigne iz mrtvih. Ali boze moj, ovo je fantasy manga, pa se ovakve stvari mogu oprostiti (samo da se ovo ne ponovi, a valjda nece, valjda nema vise rinegana).
Sto se tice rasprave koja se vodila izmedju Nagata i Naruta (a bogami i cele bitke), ona mi lici na neuspesan pokusaj prikaza borbe inteligencije i sirove snage ili Davida i Golijata. Iako je cela bitka bila interesantna ovaj kraj je nedorecen i neuverljiv.
Generalno u poslednje vreme (zadnjih 50 chaptera) bilo je dosta ovakvih Kishimotovih "bisera" koji su prosli nezapazeno, pa me je iznenadila ovolika reakcija.

p.s. Fantasy manga = prica mange je smestena u izmisljenom (mitskom) svetu.

Ja sam u prvom citanju, kada sam dosao do dela sa ozivljavanjem mrtvih pomislio "VAU! SUPER! Svi su zivi i zdravi!", ali malo kasnije, ovaj deo je poceo sve vise da "smrdi". Jednostavno nije se uklapao u dosadasnji koncept price.Ili je mozda u pitanju pritisak fanova da se Kakashi podigne iz mrtvih. Ali boze moj, ovo je fantasy manga, pa se ovakve stvari mogu oprostiti (samo da se ovo ne ponovi, a valjda nece, valjda nema vise rinegana).
Sto se tice rasprave koja se vodila izmedju Nagata i Naruta (a bogami i cele bitke), ona mi lici na neuspesan pokusaj prikaza borbe inteligencije i sirove snage ili Davida i Golijata. Iako je cela bitka bila interesantna ovaj kraj je nedorecen i neuverljiv.
Generalno u poslednje vreme (zadnjih 50 chaptera) bilo je dosta ovakvih Kishimotovih "bisera" koji su prosli nezapazeno, pa me je iznenadila ovolika reakcija.

p.s. Fantasy manga = prica mange je smestena u izmisljenom (mitskom) svetu.

Možda je na pisca uticala i priča iz trenutnog dešavanja u crtaću: Naruto ide redom i sve loše momke "prosvećuje" i oni postaju dobri...

Ma progutao bih ja ovo da je reč o nekom Narutovom vršnjaku, tipa Gara ili nešto tako. Ali ovde govorimo o čoveku od 40 godina koji već otprilike 2 decenije ili barem deceniju i po veruje u nešto oko čega mu se ujedno čitav život vrti. I sad dođe neki balavac i za pet minuta ga ubedi u sasvim suprotno, i to još ne Bog-zna kakvim mudrolijama već jednostavnim: ''Jes' da je zajebano, al' ja ipak verujem.''

Što se tiče oživljavanja, jasno je da je reč o povlađivanju fanovima. Što je najgore od svega, vulgarno očigledno je da je Kišimoto izostavio Žiraju iz toga tek da ne bi ispalo da je cela ova frka oko Pejna bila sasvim beskorisna i da je on običan filer.

Back