Messenger_of_Death
Primećen član
- Poruka
- 642
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Holy f**k, najjača manga u zadnje vreme!!!!!
Veću glupost nisam video koja patetika u novom chapteru.![]()
Veću glupost nisam video koja patetika u novom chapteru.![]()
Zajebi, ne zna se ko je veći pacijent da li Naruto ili Nagato.
No comment za chapter... T_T
Da ali najveći problem je u tome što je na pijaci zelena salata skuplja od hleba.
Da ali najveći problem je u tome što je na pijaci zelena salata skuplja od hleba.
Ja sam u prvom citanju, kada sam dosao do dela sa ozivljavanjem mrtvih pomislio "VAU! SUPER! Svi su zivi i zdravi!", ali malo kasnije, ovaj deo je poceo sve vise da "smrdi". Jednostavno nije se uklapao u dosadasnji koncept price.Ili je mozda u pitanju pritisak fanova da se Kakashi podigne iz mrtvih. Ali boze moj, ovo je fantasy manga, pa se ovakve stvari mogu oprostiti (samo da se ovo ne ponovi, a valjda nece, valjda nema vise rinegana).
Sto se tice rasprave koja se vodila izmedju Nagata i Naruta (a bogami i cele bitke), ona mi lici na neuspesan pokusaj prikaza borbe inteligencije i sirove snage ili Davida i Golijata. Iako je cela bitka bila interesantna ovaj kraj je nedorecen i neuverljiv.
Generalno u poslednje vreme (zadnjih 50 chaptera) bilo je dosta ovakvih Kishimotovih "bisera" koji su prosli nezapazeno, pa me je iznenadila ovolika reakcija.
p.s. Fantasy manga = prica mange je smestena u izmisljenom (mitskom) svetu.
Možda je na pisca uticala i priča iz trenutnog dešavanja u crtaću: Naruto ide redom i sve loše momke "prosvećuje" i oni postaju dobri...
to se zove ANIME A-N-I-M-E!!!
Anime, crtać - isto sr**e, drugo pakovanje...