Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
citao neko 448 chapter?JOJJJJJJJJJ jedva cekam sledeci chapter,hmm pitam se dali ce naruto da dobije Rinnegan?
naravno
jos u petak oko 10:30
Bolje mu stoje:fox/frog oči
i sta mislis za sledeci chapter,hoce li Naruto da .... dobijeRinnegan?
Heh, svi to misle do sada smo videli samo loše strane Rinnegana verovatno postoje i dobre.
aj mi objasnite rinnegan
aj mi objasnite rinnegan
Jao shto je bila glupa proshla epizoda pola epizode Guren i Yuukimaru govori ti si mesto gde treba da se vratim i u tom fazonu -.- dobro jedino dobro je shto se bore Kabuto i Naruto u sledecoj epizodi....
Ja mislim da će oživeti Sage of the Six Paths-a!!! To bi trebao da bude njegov ultimate/zadnji jutsu. A pošto ne verujem da Nagato ima životne planove za budućnost...
Fora je u tome sto do sad jos nije OBJASNJENO,sta je to uopste Rinnegan!!!!!
Citao sam razne gluposti na netu... da moze da "ozivljava" mrtve,da "brze" uci tehnike (nesto kao sharingan),da vidi "chakru" neprijatelja (kao Byakugan) ... Sve u svemu... dok ne procitam u Mangi sta je to ... ne verujem ni u kakvu glupost,a to bi i tebi preporucio
Rinnegan je dojutsu ili ti eye techinque ili ti na srpskom nesto poput ocna tehnika
i ja sam nasao na netu da moze da copira jutsue kao i sharingan ali moze da kopira i kekei genkai jutsue sto sharingan ne moze. onda moze da vidi i tenketsu ili ti tacke chakre kao i byakugan ali i da imas neku foru sa onh sest tela sto ima pain.to mu valjda rinnegan omogucuje[/SPOILER]
znam sta je eye technique dovoljno je da kazes na engleskom
Rinnegan je dojutsu ili ti eye techinque ili ti na srpskom nesto poput ocna tehnika
i ja sam nasao na netu da moze da copira jutsue kao i sharingan ali moze da kopira i kekei genkai jutsue sto sharingan ne moze. onda moze da vidi i tenketsu ili ti tacke chakre kao i byakugan ali i da imas neku foru sa onh sest tela sto ima pain.to mu valjda rinnegan omogucuje[/SPOILER]
To jos nije Objavljeno u mangi,to sto citas brate to su ciste gluposti veruj mi, jeste Eye tehnioque,ali neverujem da ima nikakve veze sa sharingan ili byakugan. BTW ona sest tela ne pokrece sa Rineganom vec sa onim spravama koji deluju na chakru(oni pirsinzi koje ima pain) ili sta li vec,ali nije rinnegan definitivno.
![]()