Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ovako... Prvo...
Ide ovako spoiler:
Kakashi razmislja, kako ako potrosi poslednju Chakru, on ce umreti. Onda kaze Chouji- ju da obavesti Tsunade i koristi poslednju Chakru da ga zastiti... Tako da... RIP

A Happy Feet... Toplo ti preporucujem samo da pogledas epizodu kad Naruto upoznaje Jiraiyu, na Japanskom... Da vidis kako Jiraiya looodi kad Naruto uradi Sexy Jutsu... Veruj mi, posle toga ces preci odmah na Sub... xD

A Jiraiya ti dolazi u 220... Sad ce biti Gaare u poslednjim epizodama Fillera... xD

ovako....Kakashi josh nije zvanichno umro...a mislim i da nece...umro bi on u ovom chapteru a je to stvarno....verovatno ce mu Tsunadeova summoning zivotinja da pomogne...i da ga sapasi....to je moje mishljenje...Choji-ev otac je mrtav....a onaj idiot Danzou hoce da postane Hokage i neda ANBU ROOT da pomogne u zaustavljanju Pein-a...!!!

pogledao sam danasnji chapter, sada mnogo toga zavisi od Tsunadinog puza, ako uspe da stigne brzo do kakashija i choze mozda mogu i da prezive... takav je bio slucaj i sa choji i neji kada su se borili protiv sound four, svi smo mislili da su mrtvi. Sve vishe i vishe mislim da je Danzo ustvari Madara(oboje zele da postanu hokage). P.s. Chapter je malo smorio osim kraja.

pogledao sam danasnji chapter, sada mnogo toga zavisi od Tsunadinog puza, ako uspe da stigne brzo do kakashija i choze mozda mogu i da prezive... takav je bio slucaj i sa choji i neji kada su se borili protiv sound four, svi smo mislili da su mrtvi. Sve vishe i vishe mislim da je Danzo ustvari Madara(oboje zele da postanu hokage). P.s. Chapter je malo smorio osim kraja.

Ali se ne bi protivio hvatanju Naruta...njemu je to jedan od ciljeva...

E hvala vam što ste mi odg na pitanja!!!:) Jao ne mogu da verujem da će Kakashi umreti:cry::cry::cry::cry::cry::cry:!!!! Baš mi krivo,***.. :dontunderstand:A dobro,to nije još sigurno... A i možda kasnije oživi!!! Molim te Bože:worth:! E aj ako nešto saznate...javite,pošto ja ne čitam mange,pa ne znam!!! :bye:

E vidite šta sam ja našla na wikipedii još pre(radi se o Kakashijevom sharinganu):

U dobi od 13 godina Kakashi je dospio do kategorije Jonina. Kao nagrada za njegov uspjeh, zadano mu je da vodi svoj tim na sbotersku misiju kako bi uništili most u namjeri da zaustave sile Iwagakurea od stupanja u Zemlju Trave, gdje bi lako mogli napasti Konohu. Nedugo nakon početka misije, Kakashijev se tim sukobio s neprijateljskim shinobijem i njegovim klonovima. Kakashi je to vidio kako dobru priliku da isproba svoj novonastali jutsu Jedna tisuća ptica, no nije mogao naći pravog neprijatelja među klonovima. Nakon što je Kakashijevo rame ozlijedio shinobi, Četvrti Hokage ga je morao spasiti. Četvrti je strogo zabranio Kakashiju da upotrebljava taj jutsu jer njegov korisnik nije mogao vidjeti i pripremiti se za neprijateljski napad. Nedugo nakon odlaska Četvrog od tima kako bi mogao otići u frontu, Kakashijevu kolegicu Rin oteo je neprijatelj. Obito ju je htio spasiti, no Kakashi je inzistirao na tome da se usredotoče na misiju, pri tome želeći ne ponoviti istu pogrešku kao svoj otac. Iako je Kakashi vjerovao da moraju izvršiti svoju misiju, Obito ga je na kraju uvjerio da je njegov otac pravo postupio, nakon čega se Kakashi pridružio pokušaju spašavanja.

Tijekom pokušaja spašavanja Rin, Kakashi je izgubio svoje lijevo oko kao rezultat neprijateljskog napada, Kako bi zaštitio Kakashija, Obito je prvi put probudio svoj Sharingan i ubio Kakashijevog napadača. Nedugo nakon Rinina spašavanja, Obito je opet spasio Kakashija od odrona kamenja kojeg je uzrokovao neprijatelj, no pri tome je njegovu cijelu desnu stranu tijela jedan ukliještio. Pošto je umirao, Obito je Rin (Medic-ninu) zamolio da presadi njegovo Sharingan oko u Kakashijevo oštećeno. Nazvao je to darom i time stvorio Copy ninju Kakashija. Kao svoj prvi čin, Kakashi je ubio neprijateljske ninje s Jednom tisućom ptica, sada usavršenom zbog Obitovog Sharingana.

Obitova je smrt potpuno promijenila Kakashija te je on usvojio mnogo njegovih osobina. Jedna od njih je Obitova važnost grupnog rada, koja je najistaknutije viđena u načinu na koji Kakashi ispituje svoj navodno budući tim. On koristi ispit sa zvončićima kako bi studenti počeli raditi grupno te kako bi naučili da se neka pravila ponekad moraju prekršiti. Tim 7 je jedini tim koji je to shvatio i uspio proći ispit. Kakashi također usvaja Obitovu opuštenost i zaboravljanje na vrijem tijekom učestalih posjeta Konohinim mjestima uspomena, koje posjećuje zbog Obita

NISAM SIGURNADA LI JE TO TAČNO,ALI TAKO PIŠE!!!:):):)

YoungKakashi.PNG

Evo i slike

*** ne mogu da verujem da Kishi ide na "hiatus" usred borbe >.> !

Inace zbog brojnih obaveza, tek sam sada uspeo da procitam Chapter #424 i odgledam SUB verziju Shippudena 83!
Moram priznati Nagato-vo razaranje Konohe je posle Itachi vs. Sasuke borbe najbolja u celokupnoj dosadashnjoj manga prichi, i zaista mi se dopada ideja da se prica dovede u totalni zaplet ( Danzou ubija zabca glasnika), ali me nervira shto cemo i posle vishe od 40 chaptera josh chekati na Naruto-vu akciju! Ne bih voleo da Kakashi umre, ali ukoliko Tsunade ne preduzme neshto to je neizbezno!

Jedva sam cekao da vidim ovu borbu (Hidan/Kakazu vs. Team 10/Team7) na anime nachin, i prilicno sam odushevljen animacijom ovog puta (ako ste gledali poslednje fillere onda ste videli koliko je animacija tada bila losha)!

Prporuka: NIKADA NE GLEDAJTE DUB VERZIJE BILO KOJEG ANIME CRTACA! 4KIDS je retardiran i pravi uzasne kopije.

P.S.: *** nadam se da ne zvucim kao opsednuti Narutard! :dash:

E gaara nije tolko lose na japanskom ali me nervira sto na primer water style je u engleskom sub-u conkiadsnjnjksd nesto levo totalno...:(

Tu si u pravu... Obicno imas iznad, na vrhu ekrana prevod tehnike, dok dole pise.. npr: Suiton: Suiryuudan no Jutsu ( Water Prision )...
Ali jesi video deo sto su izbacili u Engleskom Dubbu... xD

I kad Jiraiya kaze Narutu: ''OMG! You're so sexy when you get naked!''... xD :hahaha::hahaha::hahaha:

Ako umre kakashi..nemam reci...umrece najbolji lik.

Bas tako....
btw. Cudo da si ti svratio :ok:

*** ne mogu da verujem da Kishi ide na "hiatus" usred borbe >.> !

Inace zbog brojnih obaveza, tek sam sada uspeo da procitam Chapter #424 i odgledam SUB verziju Shippudena 83!
Moram priznati Nagato-vo razaranje Konohe je posle Itachi vs. Sasuke borbe najbolja u celokupnoj dosadashnjoj manga prichi, i zaista mi se dopada ideja da se prica dovede u totalni zaplet ( Danzou ubija zabca glasnika), ali me nervira shto cemo i posle vishe od 40 chaptera josh chekati na Naruto-vu akciju! Ne bih voleo da Kakashi umre, ali ukoliko Tsunade ne preduzme neshto to je neizbezno!

Jedva sam cekao da vidim ovu borbu (Hidan/Kakazu vs. Team 10/Team7) na anime nachin, i prilicno sam odushevljen animacijom ovog puta (ako ste gledali poslednje fillere onda ste videli koliko je animacija tada bila losha)!

Prporuka: NIKADA NE GLEDAJTE DUB VERZIJE BILO KOJEG ANIME CRTACA! 4KIDS je retardiran i pravi uzasne kopije.

P.S.: *** nadam se da ne zvucim kao opsednuti Narutard! :dash:

Slazem se sa vecinom sto si napisao

I samo da kazem naruta dubuje jetix valjda

rinnengan je kekke genkai......To je najaci kekke genkai.....a kekke genkai su sharingan,byakugan i rinnengan ;)

Netacno...!!! Kekkei Genkai je bilo koja posebna vestina... Manipulisanje kostima ( Kimimaro ), Led ( Haku ), ili Drvo ( 1. Hokage ), sve to spada u Kekkei Genkai!

Rinnegan, Sharingan i Byakugan su Dojutsu, tj. Eye Technique... A Rinnegan je najjaca, jer je nju koristio Rokudou Sannin, Ninja koji je stvorio Ninja tehnike...

Back