Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Znam to ali sam pitao za rinnegan onako palo mi na pamet,hvala na informacijikakashi ne moze da deaktivira jer nije uchiha po krvi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam to ali sam pitao za rinnegan onako palo mi na pamet,hvala na informacijikakashi ne moze da deaktivira jer nije uchiha po krvi....
kakashi ne moze da deaktivira jer nije uchiha po krvi....

Ipak ima 6 tela među kojima deli čakru sa onim čakra resiverima.Ja, dok gledam Pein-a kako se futi, totalno zaboravim na chakru. On kao da je ima neogranicheno. Neki trik jeste.
jes bre mnogo su ga razvukli...
ova zadnja epizoda smor manje vise,nema neke akcije

ljudi,ajde ispricajte mi sve o sharinganu i o tome kako je kakashi dobio njegov sharingan,posto to nisam najbolje shvatio na wikiji.

Pa ovako Minato (4. hokage) je imao tim od kakashija,obita i rin.....I sad su oni bili u borbi i na obita pao kamen i samo sto nije umro i rin je presadila obitovo oko kao poklon kakashiju sto je polozio a to je hteo obito (a obito je uchiha) jel sad jasnije....Sigurno nije zato sto nisam lepo objasnio
Pa bre procitaj kakashi gaiden![]()
ma kapiram ja,pametan sam,nego ispricaj mi nesto o sharinganu(a sa nesto mislim sve).
Pa ovako Minato (4. hokage) je imao tim od kakashija,obita i rin.....I sad su oni bili u borbi i na obita pao kamen i samo sto nije umro i rin je presadila obitovo oko kao poklon kakashiju sto je polozio a to je hteo obito (a obito je uchiha) jel sad jasnije....Sigurno nije zato sto nisam lepo objasnio
Pa bre procitaj kakashi gaiden![]()
ja mislim da je neshto drugo, ali nisam siguran...to za kamen mislim da je istina, ali pored toga jel ste videli kakashiju onaj rez preko oka...neshto mu je bilo sa okom i trebala mu je transplatacija (ili kako se vec kaze) i Obitu mu je "pozajmio"
![]()