Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
OMG! Evo sad cu vam sve lepo objasnim...

Tim Minato bio je sastavljen od Kakashija, Obito Uchihe i Rin. Taj dan, bila je prva Kakashijeva Jounin misija, jer je prethodnog dana polozio Jounin ispit. Svi su mu nesto poklonili, sem Obita koji se nije setio.
U borbi, oteli su Rin, i Kakashi i Obito krecu da je spasu. Tu su bile dve Ninje protiv kojih su se Kakashi i Obito borili. Jedan Ninja uspeo je da Kakashiju unisti, bukvalno unisti oko, zbog cega ima oziljak.
Drugi je iskoristio neki Jutsu, i Obito da bi spasio Rin, zrtvovao je sebe. Njegova poslednja zelja bila je da presadi svoje zdravo oko na mesto Kakashijevog unistenog...

OMG! Evo sad cu vam sve lepo objasnim...

Tim Minato bio je sastavljen od Kakashija, Obito Uchihe i Rin. Taj dan, bila je prva Kakashijeva Jounin misija, jer je prethodnog dana polozio Jounin ispit. Svi su mu nesto poklonili, sem Obita koji se nije setio.
U borbi, oteli su Rin, i Kakashi i Obito krecu da je spasu. Tu su bile dve Ninje protiv kojih su se Kakashi i Obito borili. Jedan Ninja uspeo je da Kakashiju unisti, bukvalno unisti oko, zbog cega ima oziljak.
Drugi je iskoristio neki Jutsu, i Obito da bi spasio Rin, zrtvovao je sebe. Njegova poslednja zelja bila je da presadi svoje zdravo oko na mesto Kakashijevog unistenog...

Eh a sto sam ja objasnio + sam zaboravio i sve pomesao :dash:

ja mislim da je neshto drugo, ali nisam siguran...to za kamen mislim da je istina, ali pored toga jel ste videli kakashiju onaj rez preko oka...neshto mu je bilo sa okom i trebala mu je transplatacija (ili kako se vec kaze :D) i Obitu mu je "pozajmio" :D
Onaj "rez" su mu napravili protivnicki shinobii, tj. on nije imao levo oko, pa mu je obito poklonio a ne pozajmio.

E ćao ja sam nova!!! Zovem se Sara,iz ns sam... Došla sam ovde baš zato što sam videla da se priča o Narutu... Jako ga volim...do sad sam ga gledala na ultri,ali stalno repriziraju, pa ću početi na netu... Omiljeni lik mi je KAKASHI!:heart: I može neko iskusniji da mi odg da li će on biti sa Sakurom i hoćr li umreti:cry:?!

E ćao ja sam nova!!! Zovem se Sara,iz ns sam... Došla sam ovde baš zato što sam videla da se priča o Narutu... Jako ga volim...do sad sam ga gledala na ultri,ali stalno repriziraju, pa ću početi na netu... Omiljeni lik mi je KAKASHI!:heart: I može neko iskusniji da mi odg da li će on biti sa Sakurom i hoćr li umreti:cry:?!

To dali ce biti sa sakurom to bi bilo na fazonu ako je kakashi pedofil pa ce mozda biti ali ovako ne......A za umiranje jos se nezna ali u mangi sad zadnji chapter je dobro naje.bao

btw. Welcome

U Narutu nece biti ljubavnih romansi... To sto si videla slike po netu, su uradili fanovi, i one nemaju veze sa pravom Anime...
Kakashi sad u Mangi gleda smrti u oci, tako da ne znamo... Ali javljamo u svakom slucaju xD

Dobrodoshla... Sakura nece umreti 99,9999999999999999999999%, sem ako se Kishi neshto zaebe. Sakura je jedna od glavnih likova u seriji tako da sumnjam... A ako kakashi umre josh stojim pri tome da cu licno da bacim atomsku bombu na njegovu kucu ili stan:evil::evil::evil:

Nasao sam ja Spoilere... Pa ovako... Chouji je ziv, al mu cale riknuo.. Kakshi koristi Mangekyo i trosi poslednju Chakru.... Govori: ''It looks like this is it...'', drugim recima umire...

Video sam Manga strane, spoiler je confirmed! xD

Nasao sam ja Spoilere... Pa ovako... Chouji je ziv, al mu cale riknuo.. Kakshi koristi Mangekyo i trosi poslednju Chakru.... Govori: ''It looks like this is it...'', drugim recima umire...

Video sam Manga strane, spoiler je confirmed! xD

mogao je time misliti na dosta stvari pored - umirem
a opet -
sama pomisao na mogucnost ne znaci da se ona i ostvaruje :)

vise mi lici na klasican cliffhanger

Probacu ali ne verujem da ce ici.....Posto sam se tolko naviko na ovo englesko da nemogu da se odvojim....Za nedelju dana odgledo sam 202 epizode.....Mnogo dobra serija.I uzgred,kada se vrati pervy sage?

Back