Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po meni najjaci u konohi je tsunade pa posle nje kakashi, pa onda jonini tipa gay, kurenay, shizune itd. ali bih pre svega izdvojio tsunade i kakashija kao najjacih. Shto se tice naruta mozda i mogu da kazem da je jaci od dosta jonina ali ne verujem da je jachi od pomenutih dvoje.

Kakashi je davno rekao da je Naruto prevazisao njegov nivo... A ovi.. Ma jok... Kurenai se okilavila, na bolovanju... Gai nista ne moze Narutu, jer ovaj ne oseca udarce u Sage Mode- u, Asuma crko... Ko jos ima? Niko vise.....

i da, garantovano ce biti josh puno epizoda naruta, tu teoriju da ce biti 4 serijala sam ja prvi spomenuo:cool:, i josh stojim pri tome u cetvrtom serijalu ce postati hokage i tu ce biti kraj... Neverujem da ce se zavrshiti za 100-150 epizoda jer naruto josh ima puno da napreduje, i shto je logicno ocekuje od njega da ce moci da kontrolishe celog kyubia tj. svih 9 repova, shto neverujem da ce stici za narednih barem 200 epizoda.

Kakashi je davno rekao da je Naruto prevazisao njegov nivo... A ovi.. Ma jok... Kurenai se okilavila, na bolovanju... Gai nista ne moze Narutu, jer ovaj ne oseca udarce u Sage Mode- u, Asuma crko... Ko jos ima? Niko vise.....

Pa mozda i jeste jaci od kakashija, mada ovaj ima iskustvo i naruto je rekao za njega da je josh inteligentniji od shikamarua i da ima jako dobre procene u bitkama, ali otkako je naruto savladao sage mode mozda je i jaci, ko zna :think:. A za ove druge mogu da se slozim pogotovu posto je savladao sage mode. Pa i sam zabac je rekao da je naruto prevazishao jiraiyu.

Nije Naruto jachi od Kakashija 100%...ni od Tsunade...ni od Gaya...a ni od Kurenai...a tu su i Shikamaru koji je extra...i Neji....a da ne pominjem ANBU...npr Tenzou(capetan Yamato)...swi ANBU su extra jaki...tako da nije najjachi Naruto 100%...i da ponowim da nije jachi od Kakshija...!!
A recite da Tsunade presadi Kakashiju Rinnengan...ipak je ona najbloji medical ninja....to bi bilo extra...!!!

Od Kakashija je sigurno jaci! Jedino od Tsunade nije... Od svih ostalih jeste.... Sta Gai... 6 Kapija naspram 4 repa.... Strasno... Smesno...
Kurenai... Daj molim te, trudnica... ANBU... Onaj jedva hoda.... A od Kakashija jeste sigurno... Rasenshuriken, Chakra Beam.... Sage Mode... Decko je jaci od Jiraiye, a da nije od Kakashija...

D dodam....jeste Sage mode jak...ali Naruto zna mnogo manje tehnika od swih starijih jounina....a pogotowo od Kakashija...a Narutowa najjacha tehnika tj, rasenshuriken nije usawrshena, tj. on imaproblema nakon korishcenja...Naruto nije prewazishao Ero-Sannena, wec za taj uzrast jeste(kad je i Ero bio u njegowim godinama)...budimo realni...!!!
On ce da se razwija josh i postace najjachi sigurno, a josh ima i Itachijewu moc...ali nije josh...

I to za 4 repa....pa on ih ne kontrolishe...on bi poubijao i prijatelje onda...znate i sami da u poslednje wreme uopshte ne korisit repowe...znate na shta mislim...a nije jachi od Kakashija....!!

Rasenshuriken je problem jer Narutu unistava ruku... On u Sage Mode- u nemoze biti povredjen! Tako da smatraj Rasenshuriken zavrsenom tehnikom... Ma najjaci je sigurno! 100% Ajde, mozda je Kakashi... Ma ne, i Kakashi- a bi ubio... A jbs tehnike.... Decko ima svojih par tehnikica kojima oduva Jounine...

D dodam....jeste Sage mode jak...ali Naruto zna mnogo manje tehnika od swih starijih jounina....a pogotowo od Kakashija...a Narutowa najjacha tehnika tj, rasenshuriken nije usawrshena, tj. on imaproblema nakon korishcenja...Naruto nije prewazishao Ero-Sannena, wec za taj uzrast jeste(kad je i Ero bio u njegowim godinama)...budimo realni...!!!
On ce da se razwija josh i postace najjachi sigurno, a josh ima i Itachijewu moc...ali nije josh...
Pa odkud znash da naruto nije naucio neke super tehnike dok je trenirao kod zabca pogrelaj chaptre 421 stranu 10 meni se to cini kao neka super tehnika.

On je kod zapca uchio Sage mod...nije uchio druge tehnike....a i Ero je bio u Sage modu pa je izgubio...ne zaborawi...tako da po mom mishlenju nije jachi od Kakashija...i od nekih drugih, ali ok...
a i bilo bi malo glupo da klinac od 16 god bude najjachi....msm owi wezbaju i uche ceo ziwot....

Mislim, ovi nemaju oca koji je bio najjaci Ninja u Konohi... Mislim, ovi ne vezbaju sa legendarnim zabetinama i Sanninima citavog zivota.... Mislim, ovi nemaju Kyuubi u sebi...

Dzaba njima sva vezba ako Naruto nauci da kontrolise Kyuubi...

Naruto moze da postane najjaci ali to ne znaci da ce biti nepobediv, HIDAN ima/o foru da ga pobedi, kao i mnogi drugi, a uzeci u obzir da je Naruto malouman ne bi trebalo da im predstavlja problem...

E moze li neko da mi preporuci sajt de da gledam epizode na japanskom?Posto ipak nemogu da izdrzim.....:D
Znaci da je normalan sub a ne sto je neki geek prevodio kod kuce i kao stavio da je to sub...

Back