AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hey, hteo sam da kazem da me nece biti oko 1 meseca i vise na Netu, jer konacno odoh na zasluzeno letovanje.............. Jos danas sam ovde, i veceras putujem, tako da................. Vidimo se!!!!
![]()
Meni je drago sto ga je Orochimaru- sama ubio......... Odvratan je! Zbog njega patili su i Itachi, i Naruto, i SaucyGay................. Naruta i Saucy oprastam ali Itachi- san............. Prevrnuo se u grobu!!!
pozz ppl
ja sam pocela da gledam Naruta kad se prikaziwao na ultri,i sad swaki dan po ceo dan skidam epizode i gledam...stigla sam do 55...
trenutno su mi najbolji Sasuke i Gaara (shto widite na mom awataru)
zanima me shta ce da bude sa Sasukeom tj oce da ode sa Oroom i da li postaje zao...pa je mozete ukratko da mi kazete shta ce se sa njim desiti(ali ne da mi prepricate ceo anime nego samo da li ce da ode i hoce li postati zao)...![]()
E ljidudi zar nije glupo to shto swe mladji znaju toliko malo poteza...uopshte ne uche nowe...npr. Naruto zna Shadow replication, Rasengan, i Summoning...i to je to u principu...shto ne uchi josh neshto??????
i(ali ne da mi prepricate ceo anime nego samo da li ce da ode i hoce li postati zao
pozz ppl
ja sam pocela da gledam Naruta kad se prikaziwao na ultri,i sad swaki dan po ceo dan skidam epizode i gledam...stigla sam do 55...
trenutno su mi najbolji Sasuke i Gaara (shto widite na mom awataru)
zanima me shta ce da bude sa Sasukeom tj oce da ode sa Oroom i da li postaje zao...pa je mozete ukratko da mi kazete shta ce se sa njim desiti(ali ne da mi prepricate ceo anime nego samo da li ce da ode i hoce li postati zao)...![]()
i da li moze neko da mi ukrako preprica Gaarino i Nejijewo detinjstwo,na netu ima mnogo da se cita...
i da li moze neko da mi ukrako preprica Gaarino i Nejijewo detinjstwo,na netu ima mnogo da se cita...
NEJI JE DOSADAN........OTAC MU SE ZRTVOVAO ZA CEO KLAN I TO JE TO....
Mislim da vec ima vishe epizoda od 8 ...Stigao sam do 8. epizode Shippuudena...da li ce se snimati josh epizoda?
Mislim da vec ima vishe epizoda od 8 ...![]()
Sad ti je najjaci lik u seriji,a kasnije ces da ga mrzis samo takoma relax
meni Neji nije dosadan..
ali ukusi su razliciti i treba poshtowati tudje ukuse...
citala sam prethodne stranice i widim da ne wolite Sasukea,a meni je on najjaci lik u seriji
bilo bi bzwz da smo swi isti i da wolimo iste stwari...
mozda ali newerujem...ali widecu wec kad odgedam ceo anime...mada mislim da ga necu zamrzeti shta god uradio...Sad ti je najjaci lik u seriji,a kasnije ces da ga mrzis samo tako