Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hey, hteo sam da kazem da me nece biti oko 1 meseca i vise na Netu, jer konacno odoh na zasluzeno letovanje.............. Jos danas sam ovde, i veceras putujem, tako da................. Vidimo se!!!!

pozz ppl:bye:
ja sam pocela da gledam Naruta kad se prikaziwao na ultri,i sad swaki dan po ceo dan skidam epizode i gledam...stigla sam do 55...
trenutno su mi najbolji Sasuke i Gaara (shto widite na mom awataru)
zanima me shta ce da bude sa Sasukeom tj oce da ode sa Oroom i da li postaje zao...pa je mozete ukratko da mi kazete shta ce se sa njim desiti(ali ne da mi prepricate ceo anime nego samo da li ce da ode i hoce li postati zao)...:worth:

310877715_small.jpg

Meni je drago sto ga je Orochimaru- sama ubio......... Odvratan je! Zbog njega patili su i Itachi, i Naruto, i SaucyGay................. Naruta i Saucy oprastam ali Itachi- san............. Prevrnuo se u grobu!!!

Ja se njega slabo secam, ali me je poprilicno smarao...
D,a i meni je drago da ga je Orochimaru ubio + extra fight...
+ koliko se secam to mu je bio i jedini fight... :confused:
Kako volim da vidim kada student nadmasi ucitelja...

E ljidudi zar nije glupo to shto swe mladji znaju toliko malo poteza...uopshte ne uche nowe...npr. Naruto zna Shadow replication, Rasengan, i Summoning...i to je to u principu...shto ne uchi josh neshto??????

ja sam pocela da gledam Naruta kad se prikaziwao na ultri,i sad swaki dan po ceo dan skidam epizode i gledam...stigla sam do 55...
zanima me shta ce da bude sa Sasukeom tj oce da ode sa Oroom i da li postaje zao...pa je mozete ukratko da mi kazete shta ce se sa njim desiti(ali ne da mi prepricate ceo anime nego samo da li ce da ode i hoce li postati zao)...:worth:
Sasuke ce da ode kod Orochimarua i postace naravno zao.Kasnije ce Sasuke ubiti Orochimarua.

Btw , vidite shta sam nashao :o

picture-1100850.jpg

E ljidudi zar nije glupo to shto swe mladji znaju toliko malo poteza...uopshte ne uche nowe...npr. Naruto zna Shadow replication, Rasengan, i Summoning...i to je to u principu...shto ne uchi josh neshto??????

Da, kasnije uci jos..
Uci da kontolise wind element i tehniku rasen-shuriken
Sad trenutno uci sage arts.. Koje koriste energiju is okoline.. To je inache Jiraiya ucio pre nego sto je postao sennin.

i(ali ne da mi prepricate ceo anime nego samo da li ce da ode i hoce li postati zao

Sve to sto je @mixed rekao i..
Ubija Itachija.
Posle saznaje da je Itachi od Eldera iz Konohe primio naredjenje da ubije klan.
Prikljucuje se Akatsukiju i sada mu je glavni cilj da unisti Konohu i ubije eldere
(jos uvek zbog osvete klana)

OROCHIMARUOVE 4 GLAVNE SLUGE NECE USPETI NA VREME DA DONESU SASKEOVO TELO DO NJEGA PA CE ON UZETI NEKO DRUGO TELO......A DA BI PRESAO U SASKEOVO MORACE DA SACEKA 4 GODINE.....KAD ZA TO DODJE VREME SASKE NECE DOZVOLITI TO I UBICE OROCHIMARUA.......ALI CE I DALJE IMATI ZELJU DA UBIJE NARUTA.....ZAO

i da li moze neko da mi ukrako preprica Gaarino i Nejijewo detinjstwo,na netu ima mnogo da se cita...

GARA JE NA RODJENJU UBIO SVOJU MAJKU JER GA JE PRIMORAO ONAJ DUH U NJEMU........KASNIJE UBIJA I OCA....ONDA CELO SELO POKUSAVA DA IZ POTAJE IZVRSI ATENTAT NA NJEGA ALI ON UBIJA SVAKOGA NA SVOM PUTU.....JEDINI PRIJATELJ MU JE BIO NEKI DECKO.......POSTO GARA NE MOZE DA SPAVA JER BI NJEGOV DUH UZEO KONTROLU NAD NJIM JEDNO VECE JE GLEDAO ZVEZDE I NAPADA GA JEDAN NINDZA SA MASKOM....ON GA UBIJA I OTKRIVA A JE TO NJEGOV PRIJATELJ......OD TADA ON IMA ZELJU DA UBIJA SVAKOG NA SVOM PUTU.....NARUTO MU KASNIJE OTVARA OCI.......I POSTAJE DOBAR TIP.......U NARUTO SHIPUDEN SERIJALU GARA POSTAJE KAZEKAGE U SVOM SELU.....ALI GA U 20 EPIZODI UBIJA DEIDARA IZ AKATSUKI KLANA.....DEIDARU CE KASNIJE UBITI SASKE.....ETO SVE O GARI.....NADAM SE DA JE DOVOLJNO

ma relax
meni Neji nije dosadan..
ali ukusi su razliciti i treba poshtowati tudje ukuse...
citala sam prethodne stranice i widim da ne wolite Sasukea,a meni je on najjaci lik u seriji
bilo bi bzwz da smo swi isti i da wolimo iste stwari...

Back