Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije iz sazaljenja,cak sam u nekoj strani ove teme iskopirao tekst sa Narutopedie(koji su sad skratili jer je zauzimao mnogo mesta) pa ti pogledaj to(neka od pocetnih strana i think)

Hello, everybody............ Puno je stvari izreceno, i preko nekih ne mogu preci....
1. Nema sanse da ce Granny Tsunade ubiti Peina........... Prosto nema sanse........
2. Ja obozavam NarutoxHinata par, ali verovatno ce biti Naruto i Sakura T_T........... Ipak on voli Sakuru, a posle borbe Naruto VS Orochimaru- sama, vidi se da i ona voli njega................... A Sasuke........... On ce biti sa Kabutom, na kraju XDDDDDD
3. NaruSaku nece biti iz sazaljenja, vec ljubavi.............. A dete od Hinate i Naruta............. Pa samo zamislite.............. Byakugan+Kyuubi moc................. Wonderful!!!!!!!!!

Ne verujem ni da ga voli....................Svejedno SauceGay je Gay, kako i samo ime kaze, tako da ljubavni trougao moze biti samo...................

Sakura <---------> Naruto <----------- Saucy

Jadan Naruto.............

naravno da bi,mozda se ponasao kao kreten jer je zanemario Naruta i Sakuru(barem u prvom delu) ali on zapravo vise zeli da poduci Naruta nego sto on(naruto) misli. Zasto nije obracao paznju na njega? Zato sto bi se onda Naruto ponasao kao Sauce-Gay a to on ne zeli jer je vec izgubio sve prijatelje(i gay-a) i ne zeli njega da izgubi:cry:

znate da ce na kraju itachi da shvati da ga je Madara Uciha sjebao i iskoristio da pobije uciha clan i dobije Saskea......
ja sam procitao na jednom sajtu da madara uciha ne moze da umre???????sad je trenutno u Toby-u......

Izasao je #409.
Narutu poceo trening sa zhabama.
Pain i Konan krecu.
Sasukeova bitka sa 8 tailed-om krece od sledeceg chaptera.
Tsunade i ekipa nastavljaju da istrazuju kod.

Back