Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a sta ako jeste svestan...mislim pain nije glup ocigledno,sigurno da razmislja malo
i cisto sumnjam da ako bi vec doslo do borbe izmedju tsunade i njega da bi imao vremena da je ispituje,kao i da bi ona ili bilo ko ista rekao gde se naruto nalazi...
i opet posto su svi,posle gaarinog slucaja,svesni sta akatsuki radi jinchurikijima da bi
poverovali u nesto tipa "zelim kyuubi,ne zelim da unistim selo"

Da li jos neko misli da ce Tsunade ubiti Paina?

Ne verujem, mozda ubije Konana, to bi bio dobar fight...
Nekako mi je realnije da se one bore...
Women VS Women... :cool:

Anyway...
Da li mislite da ce Naruto da dobije dete sa Hinatom, ako se smuvaju jednog dana? :mrgreen:
Za nekih 10 god...
Hmmm, ko bi ga trenirao?
Konohamaru? :think:

Da pokrenem prichu :D

INO

naruto_ino0033-1.jpg

Shta mislite o njoj ? Meni se svidja njena tehnika :rumenko:

Ino mi je super ali najubedljivija mi je ona scena sa Saiom kada joj je rekao miss beautifull a Sakura se izbecila(smesna faca) kako sam se ja smejala........dobra epizoda jedna od najsmesnijih u shippudenu.
A dobro je kad je Sakura zove miss Ino pig!!!!!!!Nije ona nesto jaka ali je smesna i prilicno glasna.

Meni je jako krivo sto se slabo pojavljuju Neji, Lee, Ino, Hinata, Shikamaru, Gara, itd u Shippudenu...
Ako vec rade filere onda neka odrade nesto i sa njima, malo vise nego obicno... :roll:

Svaki lik u drugom delu je dobio bar jedan arc u kome su se iskazali pored team Kakashija koji su glavni likovi u svakom.
Team Gai i Team Baki u find Gaara arc, team Asuma u arcu koji sledi i tim Kurenai u arcu posle sledeceg(mada se Kurenai pojavljuje jer je
truuudna :D I to sa Asumom :D
Verovatno ce u poslednjem war arcu biti svih likova.

prvo je na pocetku bilo 5 sela.....pa se pojavilo i orochimaruovo selo zvika{sound}
SAD SAM SAZNAO DA IH IMA 9 ILI 10.......

Poslednja izmena od moderatora:
Ne verujem, mozda ubije Konana, to bi bio dobar fight...
Nekako mi je realnije da se one bore...
Women VS Women... :cool:

Anyway...
Da li mislite da ce Naruto da dobije dete sa Hinatom, ako se smuvaju jednog dana? :mrgreen:
Za nekih 10 god...
Hmmm, ko bi ga trenirao?
Konohamaru? :think:

ne verujem,mozda sa Sakurom

Back