Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hahahahaha,sta sam procitao vidite ovu foru Naruto: I forgive him.
Tsunade: So you're fine with him trying to kill you several times, betraying the trust of his comrades, associating himself with a fail Uchiha from the past and trying to kill Konoha civilians?
Naruto: Yup.
Tsunade: Alright then - Sasuke, here's your shiny new Konoha headband: this one is specially made and even has a carved Uchiha fan on it!
Sasuke: Hmph.
Naruto and Sakura: welcome back.

*Elsewhere in Konoha*

Temari: I hear Sasuke's back.
Shikamaru: wtf? Are you blushing?
Temari: Can I go say hello?
Shikamaru: **** you Naruto, you shoulda killed hiiiiiiiiiiiiiiim.

Naruto: If I had a quarter each time Shikamaru said "What a drag.....". Believe it!
Shikamaru: If I had a quarter each time Naruto said "Believe it!" What a drag....

:mrgreen:

Stigao sam do 80. epizode...Kako su mocne borbe...pogotowo izmedju Hokage-a i Orichamaru-a!
A i oni likowi iz ANBU-a su wrh! Nego shta ANBU uopshte znachi?

ANBU = Black Ops
Narutopedia:
ANBU protect the village from exceptional threats, conduct high-risk missions into enemy countries, and deal with extremely strong ninja. They are also responsible for carrying out assassinations and missions requiring specially trained ninja. Unique for most characters in Naruto, all ANBU carry Ninjaken, which are usually strapped to their backs, and they all know the layout of the human body in detail. By using Temporary Paralysis Technique, ANBU members can paralyze an opponent, leaving them open for attack. With Time Reversal Technique, an ANBU can put someone in a state of reverse hypnosis, allowing them to remember details that they otherwise would not. They serve under the direct command of their Kage.

Ne znam da li znate, ali neki cool likovi iz serije pripadali su ANBU organizaciji.................
Na primer, Itachi im je bio vrhovni kapetan ( cini mi se ) sa svojih 13 godina, a i Kakashi im je pripadao..........................

i Yamato(tenzou) takodje pripada ANBU-ima,on je pretty cool,u fazonu on je bio Orochimarov experiment sa genima 1 hokagea koji je jedino preziveo od 60 beba(u koje je Orochi ubrizgao gene)

Najvaznije je shto Yamato jedini moze da kontrolishe koliko-toliko Kyuubi u Narutu, tj da je obuzda da ga ne "zaposedne".Shodai Hokage (First Hokage (FireShadow)) je imao toliku moc da je kontrolisao sve repate demone (koliko sam ja upoznat sa prichom).
btw kage znachi senka...

Najvaznije je shto Yamato jedini moze da kontrolishe koliko-toliko Kyuubi u Narutu, tj da je obuzda da ga ne "zaposedne".Shodai Hokage (First Hokage (FireShadow)) je imao toliku moc da je kontrolisao sve repate demone (koliko sam ja upoznat sa prichom).
btw kage znachi senka...

Ovo da Kage znaci Senka, stvarno nisam znao....... cool, btw, pise se Shodaime, a znaci 1. na japanskom, ali ok............................................
Pojeo si par slova :) Jesi li rucao........................

A da li ste znali da je gosn Uchiha Madara stojao iza napada Kyuubija na selo bar Itachi tako kaze,a Madara kaze da je se to desilo prirodno ili da je neki dr.clan U.klana stojao iza toga.Sta vi mislite,ja licno mislim da je Madara jer on ima najmocniji sharingan a i zao je i hteo je da se osveti selu

Rock Lee
rock-lee.jpg

Shta mislite o njemu?Ajde da ga iskomentarishemo.
Meni su on i Gai sensei uzhasno smeshni , pa kad pokazhu palac i zub zasvetli :D

Nisam jos video Madarin Mangekyo Sharingan ( Ne znam da li je pokazan u Mangi, uopste ), ali njegov je drugaciji od Itachijevog i Kakshijevog samo po tome sto je Madara uzeo oci rodjenom bratu, kako ne bi bio slep......................... Ali, ipak sada isti takav Sharingan ima i Sasuke, jer mu je Itachi poklonio svoje oci na samrti...................
Da li znate da su Shodaime ( First ) Hokage i Uchiha Madara stvorili Selo, tj. Konohu..........................

A takodje, i Madarin "recept" kako dobiti Mangekyo Sharingan: Moras ubiti najboljeg i najblizeg prijatelja................. nije tacan, sto dokazuje Kakashi sa svojim Sharingano. On na pocetku serije kaze kako nema nikog blizog sebi, da su svi umrli.....................

Daaa!!! Naruto, secam se...
Kada je poceo da se prikazuje, skupio sam oko 150ak epizoda ovog animea, pogledao ih i nisam imao dalje, jer tada jos nisu izasle, a one koje jesu, jos nisu bile fansub-ovane, pa sam i zaboravio. Proslo je sigurno godinu i jace, a ja jos uvek imam te epizode.
Vise mi se i ne gleda... Ima mnogo, mnogo boljih animea od Naruta.. koliko vidim, postao je komercijala! :|

Daaa!!! Naruto, secam se...
Kada je poceo da se prikazuje, skupio sam oko 150ak epizoda ovog animea, pogledao ih i nisam imao dalje, jer tada jos nisu izasle, a one koje jesu, jos nisu bile fansub-ovane, pa sam i zaboravio. Proslo je sigurno godinu i jace, a ja jos uvek imam te epizode.
Vise mi se i ne gleda... Ima mnogo, mnogo boljih animea od Naruta.. koliko vidim, postao je komercijala! :|
Prichaj za sebe, to je samo tvoje mishljenje.
EDIT :
Jer ste znali da je bivshi Third Hokage Sarutobi bio otac od Asume ?
Asuma.jpg

Poslednja izmena:
Nisam jos video Madarin Mangekyo Sharingan ( Ne znam da li je pokazan u Mangi, uopste ), ali njegov je drugaciji od Itachijevog i Kakshijevog samo po tome sto je Madara uzeo oci rodjenom bratu, kako ne bi bio slep......................... Ali, ipak sada isti takav Sharingan ima i Sasuke, jer mu je Itachi poklonio svoje oci na samrti...................
Da li znate da su Shodaime ( First ) Hokage i Uchiha Madara stvorili Selo, tj. Konohu..........................

A takodje, i Madarin "recept" kako dobiti Mangekyo Sharingan: Moras ubiti najboljeg i najblizeg prijatelja................. nije tacan, sto dokazuje Kakashi sa svojim Sharingano. On na pocetku serije kaze kako nema nikog blizog sebi, da su svi umrli.....................

Madara valjda ima Eternal Mangekyo Sharingan

Rock Lee
rock-lee.jpg

Shta mislite o njemu?Ajde da ga iskomentarishemo.
Meni su on i Gai sensei uzhasno smeshni , pa kad pokazhu palac i zub zasvetli :D

Ah da,Rock Lee i Gai,zesci likovi: Prepare for your punishment! Pa kad ga opali a onda placu:lol: a onda kaze Gai:DO 100 LAPS! Yes Sir! SO NOT HAVE YOU ONLY TRIED TO USE A FORBIDDEN TECHNIQUE BUT YOU ALMOST STOPPED THEM FROM REGISTERING? HM,THEN 500 LAPS!HOW DOES THAT SOUND a Rock Lee:GREAT SIR! a onda najzesci deo kad Gai kaze:GO,GO INTO THE RISING SUN! BUT JUST DON'T MESS UP YOUR HAIR:rotf::rotf::rotf:

Back