Little Alien
Obećava
- Poruka
- 53
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo jedno pitanje imam.............. Kako znas da je Gaara slabiji od Tsunade, ako se nikad nisu borili????????????
Btw, Tsunade se nikad nije borila ni sa jednim koji je uspeo da pobedi Gaaru..........
A Kakshi i Gai su se borili protiv Sound Ninji, sto se moglo videti po njihovoj odeci...................
A i Assuma je pobedio osam Sound Ninji da bi spasio Shikamaru-a.....................
Tako da se jos nije videlo kako se bore Ninje iz Sunagakure.............................
Jedini je prikazan bio Baki, koji je, btw, razbio Konohinog Special Jounin-a....................
I da, da su ljudi izabrali Gaaru da bude Kazekage samo zbog Shukaku-a, ne bi svi bili zabrinuti kada ga je Deidara oteo........................... Nebi ga voleli i postovali.....................
On je i pre bio Kazekageov sin, pa ga niko nije postovao, a u Konohi isto je bilo sa Konohamaruom.................. Samo sto njemu niko nije smeo pogledati u oci, jer je unuk Treceg Hokage-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ona zena Jounin, btw, koja se zove Yuhhi Kurenai, uopste se nije borila..............................
I da Tsunade je ok meni, ali je pateticna................... Koristi jutsu da bi sakrila godine................. Strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Jiraiya bez ikakve tehnike bolje izgleda od prosecnog tridesetogodisnjaka u seriji, iako ima 53 u Shippuudenu..........................................
A sto se tice toga, da Gaara nije promenio tehniku, pa sta?
Nije ni Naruto, jos koristi Shadow Clone ( Kage Bunshin ), ali je mnooooooooooogo jaci nego ranije.............. A i Sasuke koristi Chidori, pa opet razvaljuje.....................
Slazhem se,Ne kazem da mora da promeni tehniku da bi ojacao.
Ali svaki lik je ili naucio nove ili usavrsio i poboljsao stare tehnike. Naruto je naucio onaj Oodama rasengan, onda da se izbavi iz jednostavnih genjutsua itd. Uglavnom je zbog toga "jaci". Epizode sa Sasukeom u akciji u Shippuudenu nisam gledao ali verujem da je nauci brdo snake jutsua od Orochimarua i gomilu drugih stvari.
Dok je Gaara koristio iste tehnike kao pre dve i po godine.
Ne kazem da nije ojacao, verovatno jeste, ali nije kage level.
Mnogo poceca na Voldemorta.
=D
To bi bilo zanimljivo...Ma jok, nije on nikad bio dobar............. Jos pre trazenja i proglasenja Yondaime Hokage-a, on je exsperimentisao na ljudima............. A prijavio se da bude Hokage samo zato da bi imao pristup vecem broju Jutsu-a..............
Btw, i moj je Favorit..................
Orochimaru- sama ( ili u engleskom prevodu LORD OROCHIMARU ) jednostavno je najbolji, najzesci i najpametniji lik od svih Sannina...................... Tako mi je zao sto je mrtav, ali nadam se da ce preuzeti Kabutovo telo uskoro!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oro is the best and **** the Rest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zanimljivo... Nadam se da ce da uzme Kabutovo telo , i da cemo ga jednom videti u true form.Znam da je spoiler , ali videcemo...Ma kakvoj svadji to je obicna rasprava =D
A za Orochija, ma on je uvek bilo zlobnik, to sto nije odabran za hokage-a je samo ubrzalo proces njegovog prelazenja na mracnu stranu.
Sarutobi je rekao
" I didn't choose you for the fourth hokage because of your twisted ideas"
Znaci da je o i pre toga bio ludak.
-_-
Sada ide jedan spoiler.
Znate li da je Orochimaru sebe brojnim eksperimentima pretvorio u veliku zmiju, i da je to njegova prava forma, a ono telo koristi kao masku.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................... Voldemort je ruzan i celav, i Hary mu uvek umakne...............
Oro nije takav......... on je cool, snazan i u vecini slucajeva dobije ono sto zeli ( ne u svim, jer nije uspeo uzeti niti jedno Uchiha telo............)
Ah , jer mora bash sa megauploadera?Zdravo ljudi ja sam ovde novi. Obozavam da gledam anime ,a posebno mi se dopao Naruto. Ako neko zna gde mogu da nabavim ove epizode ali ne na rapidshare-u nego na Megauploader-u ranije sam ih sa megauploadera i skidao ali ne znam gde su mi te epizode. Unapred hvala.
BTW, trenutno sam na kompu gde mi real player ne radi u potpunosti jer kaze da nemam f ull admin access na komp.
A komp je moj, i nema nikakve sifre ili sl.
Kako da ucinim da proradi, ili preporucite neki drugi .rmvb player, treba mi za gledanje Naruta
(Znaci nije skroz offtopic)

NARUTO ISLAND:Note: The Third Hokage wanted to select Orochimaru to be the Fourth Hokage, however, Orochimaru's evil intentions led the Third to select this skilled ninja as the Fourth.

On je isto THE BEST!!!!!!!Slazhem se,
Ovo ide ka velikoj svadji.
Zaboravite.Ajmo da iskomentarishemo nekog drugog!
Na primer... hmmm ...
Vidim da ste umeshali i Tsunade i Jiraiya , a orochimarua najmanje.
![]()
Moj favorit![]()
Orochimaru je jedno vreme bio dobar , ali je postao zao zato shto nije bio izabran za fourth hokage-a.
Ali mozemo i videti da moze da bude i veoma dobar teacher.
Setite se situacije sa ANKO! :rolleyes: