Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo jedno pitanje imam.............. Kako znas da je Gaara slabiji od Tsunade, ako se nikad nisu borili????????????
Btw, Tsunade se nikad nije borila ni sa jednim koji je uspeo da pobedi Gaaru..........
A Kakshi i Gai su se borili protiv Sound Ninji, sto se moglo videti po njihovoj odeci...................
A i Assuma je pobedio osam Sound Ninji da bi spasio Shikamaru-a.....................
Tako da se jos nije videlo kako se bore Ninje iz Sunagakure.............................
Jedini je prikazan bio Baki, koji je, btw, razbio Konohinog Special Jounin-a....................
I da, da su ljudi izabrali Gaaru da bude Kazekage samo zbog Shukaku-a, ne bi svi bili zabrinuti kada ga je Deidara oteo........................... Nebi ga voleli i postovali.....................
On je i pre bio Kazekageov sin, pa ga niko nije postovao, a u Konohi isto je bilo sa Konohamaruom.................. Samo sto njemu niko nije smeo pogledati u oci, jer je unuk Treceg Hokage-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rtfm:

A ona zena Jounin, btw, koja se zove Yuhhi Kurenai, uopste se nije borila..............................

Svakako da je Tsunade jaca od Gaare.
Gaara za tri godine pre kojih ga je Naruto prebio nije mogao da dodje do veceg nivoa od Tsunadinog.
Videlo se u borbi sa Deidarom da skoro uopste nije napredovao, koristi uglavnom iste tehnike kao i ranije.
A sad vise nema ni Shukaku.

Verovanto je bilo sound ninji ali Orochimaru je bio prerusen u kazekagea Sand-a tokom napada na Konohu pa je logicno da je tamo sigurno bilo i sand ninji.
(nisam obracao paznju na znak na njihovom odecom).
Kurenai se borila iako to nije prikazano. Na kraju je dosla sa ostalim jounima ne verujem da se ona jedina ladila dok su drugi radili sve sto mogu da razbiju sto vise protivnika.

A i kad je Deidara dosao jedini koji je nesto radio da ga zaustavi bio je Gaara i Deidara je ubedljvo bio jaci.

Mozda jeste Deidara bio jaci, ali on nije morao cuvati celo selo dok se borio, sto je i dovelo Gaaru u zamku...................................
OK!Tsunade verovatno jeste jaca, ipak je Sannin, ali ona ima 53, a Gaara 15..............
A sto se tice toga, da Gaara nije promenio tehniku, pa sta?
Nije ni Naruto, jos koristi Shadow Clone ( Kage Bunshin ), ali je mnooooooooooogo jaci nego ranije.............. A i Sasuke koristi Chidori, pa opet razvaljuje.....................
Sta, sad bi svaki lik morao menjati vestine, i to bi ga cinilo jacim......................................
GLUPOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sto se tice odece, jasno se vidi! Sound Ninje su uvek u svetlije plavoj odeci sa tamno plavim tackama, dok su Sand uvek u zelenoj, kao Baki........................... A i znak sela sve pokazuje................................

I da, Sand Ninje borile su se na obodima grada, posle prizivanja one zmije........................

Poslednja izmena:
I da Tsunade je ok meni, ali je pateticna................... Koristi jutsu da bi sakrila godine................. Strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Jiraiya bez ikakve tehnike bolje izgleda od prosecnog tridesetogodisnjaka u seriji, iako ima 53 u Shippuudenu..........................................

Dooooobro.
Prvo - Udah
pa izdah.
Taaaaaako. Vidish kako je bolje.
Eghm Jiraiya takodje koristi tehniku, jer kad udje u Sannin-mode izgleda kao krastava zaba.
Moja je teorija da poshto svo troje sannina imaju ljigave zivuljke sa neverovatnom regenerativnom moci, zaba-zmija-puz,(aha aha pazi opazanje) postoji mogucnost da im je ta koegzistencija pruzila takvu mladolikost i mogucnost da brzo se oporave od povreda (da sad ne navodim za svakog sigurno ste primetili). I btw ako hocesh da mi iskopash oko OK,ali....
NEDIRAJMITZUNADE!!!
Kad te lepo molim. Drugarski.

Prilozi

• JiraiyaSenninMode.jpg
    JiraiyaSenninMode.jpg
    18,8 KB · Pregleda: 58
A sto se tice toga, da Gaara nije promenio tehniku, pa sta?
Nije ni Naruto, jos koristi Shadow Clone ( Kage Bunshin ), ali je mnooooooooooogo jaci nego ranije.............. A i Sasuke koristi Chidori, pa opet razvaljuje.....................

Ne kazem da mora da promeni tehniku da bi ojacao.
Ali svaki lik je ili naucio nove ili usavrsio i poboljsao stare tehnike. Naruto je naucio onaj Oodama rasengan, onda da se izbavi iz jednostavnih genjutsua itd. Uglavnom je zbog toga "jaci". Epizode sa Sasukeom u akciji u Shippuudenu nisam gledao ali verujem da je nauci brdo snake jutsua od Orochimarua i gomilu drugih stvari.
Dok je Gaara koristio iste tehnike kao pre dve i po godine.

Ne kazem da nije ojacao, verovatno jeste, ali nije kage level.

Ne kazem da mora da promeni tehniku da bi ojacao.
Ali svaki lik je ili naucio nove ili usavrsio i poboljsao stare tehnike. Naruto je naucio onaj Oodama rasengan, onda da se izbavi iz jednostavnih genjutsua itd. Uglavnom je zbog toga "jaci". Epizode sa Sasukeom u akciji u Shippuudenu nisam gledao ali verujem da je nauci brdo snake jutsua od Orochimarua i gomilu drugih stvari.
Dok je Gaara koristio iste tehnike kao pre dve i po godine.

Ne kazem da nije ojacao, verovatno jeste, ali nije kage level.
Slazhem se,

Ovo ide ka velikoj svadji.
Zaboravite.Ajmo da iskomentarishemo nekog drugog!
Na primer... hmmm ...
Vidim da ste umeshali i Tsunade i Jiraiya , a orochimarua najmanje.
naruto-Orochimaru_1170097252.jpg

Moj favorit ;)
Orochimaru je jedno vreme bio dobar , ali je postao zao zato shto nije bio izabran za fourth hokage-a.
Ali mozemo i videti da moze da bude i veoma dobar teacher.
Setite se situacije sa ANKO! :rolleyes:

Ma kakvoj svadji to je obicna rasprava =D
A za Orochija, ma on je uvek bilo zlobnik, to sto nije odabran za hokage-a je samo ubrzalo proces njegovog prelazenja na mracnu stranu.
Sarutobi je rekao
" I didn't choose you for the fourth hokage because of your twisted ideas"

Znaci da je o i pre toga bio ludak.
-_-
Sada ide jedan spoiler.

Znate li da je Orochimaru sebe brojnim eksperimentima pretvorio u veliku zmiju, i da je to njegova prava forma, a ono telo koristi kao masku.

Ma jok, nije on nikad bio dobar............. Jos pre trazenja i proglasenja Yondaime Hokage-a, on je exsperimentisao na ljudima............. A prijavio se da bude Hokage samo zato da bi imao pristup vecem broju Jutsu-a..............
Btw, i moj je Favorit..................
Orochimaru- sama ( ili u engleskom prevodu LORD OROCHIMARU ) jednostavno je najbolji, najzesci i najpametniji lik od svih Sannina...................... Tako mi je zao sto je mrtav, ali nadam se da ce preuzeti Kabutovo telo uskoro!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oro is the best and **** the Rest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma jok, nije on nikad bio dobar............. Jos pre trazenja i proglasenja Yondaime Hokage-a, on je exsperimentisao na ljudima............. A prijavio se da bude Hokage samo zato da bi imao pristup vecem broju Jutsu-a..............
Btw, i moj je Favorit..................
Orochimaru- sama ( ili u engleskom prevodu LORD OROCHIMARU ) jednostavno je najbolji, najzesci i najpametniji lik od svih Sannina...................... Tako mi je zao sto je mrtav, ali nadam se da ce preuzeti Kabutovo telo uskoro!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oro is the best and **** the Rest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To bi bilo zanimljivo...
Zamislite ... Orochimaru ponovo zhiv :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Pa zasluzio je............. Kad bi Sasuke pobedio Itachia bez Oroove pomoci? Nikad...... Kad bi onaj matori 3 Hokage umro? Ne jos skoro........... Ko bi onda bio najzesci i nabolji protivnik...................
Niko, jer bolji od Oroa ne postoji...........

Ma kakvoj svadji to je obicna rasprava =D
A za Orochija, ma on je uvek bilo zlobnik, to sto nije odabran za hokage-a je samo ubrzalo proces njegovog prelazenja na mracnu stranu.
Sarutobi je rekao
" I didn't choose you for the fourth hokage because of your twisted ideas"

Znaci da je o i pre toga bio ludak.
-_-
Sada ide jedan spoiler.

Znate li da je Orochimaru sebe brojnim eksperimentima pretvorio u veliku zmiju, i da je to njegova prava forma, a ono telo koristi kao masku.
Zanimljivo... Nadam se da ce da uzme Kabutovo telo , i da cemo ga jednom videti u true form.Znam da je spoiler , ali videcemo...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................... Voldemort je ruzan i celav, i Hary mu uvek umakne...............
Oro nije takav......... on je cool, snazan i u vecini slucajeva dobije ono sto zeli ( ne u svim, jer nije uspeo uzeti niti jedno Uchiha telo............)

Evo ih zajednicke osobine Voldija i Orochija:

- Beo
- Voli zmije
- Zao
- Ubio je svog ucitelja
- Mocan
- Pravio se dobar tokom detinjstva a posle poceo sa zlodelima
- Obojica hoce da budu besmrtni (Voldemort preko horcruxa, Oro preko body transfer tehnike)

BTW, trenutno sam na kompu gde mi real player ne radi u potpunosti jer kaze da nemam f ull admin access na komp.
A komp je moj, i nema nikakve sifre ili sl.
Kako da ucinim da proradi, ili preporucite neki drugi .rmvb player, treba mi za gledanje Naruta :D
(Znaci nije skroz offtopic)

Zdravo ljudi ja sam ovde novi. Obozavam da gledam anime ,a posebno mi se dopao Naruto. Ako neko zna gde mogu da nabavim ove epizode ali ne na rapidshare-u nego na Megauploader-u ranije sam ih sa megauploadera i skidao ali ne znam gde su mi te epizode. Unapred hvala.

Zdravo ljudi ja sam ovde novi. Obozavam da gledam anime ,a posebno mi se dopao Naruto. Ako neko zna gde mogu da nabavim ove epizode ali ne na rapidshare-u nego na Megauploader-u ranije sam ih sa megauploadera i skidao ali ne znam gde su mi te epizode. Unapred hvala.
Ah , jer mora bash sa megauploadera?
http://www.narutodownload.com/
http://www.tailedfox.com/
http://www.saiyanisland.com/naruto/
http://www.leafninja.com/
http://www.narutomania.com/
http://www.narutohq.com/bittorrent.php

omg...naruto pwn

stigla sam do 54 epizode za...2 dana :rolleyes:

trenutno mi je gaara favourite mada nisam mnogo videla o njemu jos uvek,sem scene za second exam u sumi i preliminary exam vs rock lee-ja...

BTW, trenutno sam na kompu gde mi real player ne radi u potpunosti jer kaze da nemam f ull admin access na komp.
A komp je moj, i nema nikakve sifre ili sl.
Kako da ucinim da proradi, ili preporucite neki drugi .rmvb player, treba mi za gledanje Naruta :D
(Znaci nije skroz offtopic)

Taj ti je problem resiv................
U Control Panel- u imas ikonicu koja se zove User Accounts........ Kliknes na nju i nadjes svoj account.... ( videces ime koje ti pise na startu ), udjes u njega i stisnes na Change my account type................. Tu stavis na Administrator, stisnes OK.... Kada izadjes Restartujes kompjuter i kada se upali sve bi trebalo biti OK!

Ovo je za namestanje da budes Admin na kompjuteru......... A za neki player.......... Pa ukucaj u Google "Download player for mvb files" i on ce ti pokazati koji je player ok i kako ga mozes skinuti........

Nadam se da sam pomogao :)

Poslednja izmena:
4th Hokage: Yondaime
Arashi-sama.JPG

Shta mislite o njemu?legenda , da nije bilo njega propao bi village.
Kao sto znate on je sealovo nine tailed fox u njegovog sina , Naruta.
Takodje je bio uchitelj Kakashijiu,Obitu, Rini, a bio je uchenik Jiraiye(legendary sannin).
Isto tako je i napravio rasengan , koji je kasnije nauchio Jiraiya.

NARUTO ISLAND:
Note: The Third Hokage wanted to select Orochimaru to be the Fourth Hokage, however, Orochimaru's evil intentions led the Third to select this skilled ninja as the Fourth.

OBOZAVAM Minata,on je NAJACI.
Kako je extra,on mi je NAJVECI favorit,jos i plav.Eto vidi se na koga je Naruto plav,sho se tice Minata svaka mu cast on je izmislio onaj seal sto je 3 hokage primenio na Orochijevim rukama i + rasengan,strava tehnika.Jos on je bio sense Kakashiju,cool.
MOJ MILJENIK!!!!!!!!!!:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Ne znam........... Nikada ga nisam video u borbi, u Animi, samo u Mangi...... Ne znam........ Da li ste znali da je Chidori nastao kao propali pokusaj Rasengana........... Kakashi nije mogao nauciti Rasengan i sve se vise forsirao................. i napokon, smislio svoj Chifdori........

Slazhem se,

Ovo ide ka velikoj svadji.
Zaboravite.Ajmo da iskomentarishemo nekog drugog!
Na primer... hmmm ...
Vidim da ste umeshali i Tsunade i Jiraiya , a orochimarua najmanje.
naruto-Orochimaru_1170097252.jpg

Moj favorit ;)
Orochimaru je jedno vreme bio dobar , ali je postao zao zato shto nije bio izabran za fourth hokage-a.
Ali mozemo i videti da moze da bude i veoma dobar teacher.
Setite se situacije sa ANKO! :rolleyes:
On je isto THE BEST!!!!!!!
Apsolutno naj naj..........................(otprilike svako to zna jer ste iskazali vase misljenje o njemu)

Back