Johan Liebert
Početnik
- Poruka
- 30
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema novog čaptera zbog nekog praznika u Japanu.
Stvarno su smradovi ... -__-
Samo se hvališ ili želiš podijeliti sa ostalim?Nakon skoro 2 sedmice traganja na youtube, našao sam jednog lika koji dobro radi review Naruto mange na našem jeziku.
Jedva čekam da izađe danas nova manga >_<
Безвезно трабуњање...
Red Hood evo ti link:
Da,manga review a Ultimate Storm igra?? Ali mislim trudi se lik.Nisam mu uspio ocijeniti godine po glasu.
Što se tiče anime,preskočiti ili gledati fillere?
Brate imam strah od fillera od kad sam gledao Bleach fillereGledao sam samo part 1 i u njemu su mi fileri bili jako dosadni.
Brate imam strah od fillera od kad sam gledao Bleach fillere![]()
Ljudi, ima li ovo ikakvog smisla:
Noga pored Saskea može da bude: HIDAN !
Kako ?! Zašto !?
Pa recimo da je Hidan još živ, samo zakopan u šumi koja pripada samo Nara klanu. Neka 'žena', koja nije otišla na vojno polje primjeti to, i od kopa ga, i Hidan joj kaže da ga oslobodi. Hidana zašije ona sa nekakvim konopom i on pređe na dobru stranu, i kada ode na glavno vojno polje, i Šikamaru ga vidi, Hidan mu kaže da se kaje, i da će mu dokazati da je na njihovoj strani. I kako je Hidan besmrtan, on uleti u borbu sa Madarom, opa cupa... Nego ima jedna stvar, i kada bi ova teorija bila tačna, šta bi Hidan uradio pored Saskea ? Davao mu ljekove ?! -.- Mada opet, priča i ima nekog smisla... Ustvar nema![]()