Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
<Hahahha i ja sam se začudio kada je to rekao ali nema veze najvažnije je da on objašnjava na neki svoj način koji je meni simpatičan iako sam stariji od njega dosta :D
Vidim i da igra online igre preko PS3 i snima gameplay, uložio je trud i to se vidi.

Da,manga review a Ultimate Storm igra?? Ali mislim trudi se lik.Nisam mu uspio ocijeniti godine po glasu.

Hahah pa zanimljivije je tako, glupo bi bilo da iza stavi neku sliku i da priča a mi da buljimo u nju. Tako sam ja to shvatio :D

Rekao je u prvom klipu da ima 19-20 godina, nisam siguran. Mada, meni godine nisu bitne, važno je ono što on radi.

Sad će verovatno da ubace onaj zadnji film u mangu, tj. Naruto i ostali će da žive neko vreme u matrixu (par chaptera verovatno) dokle ne skontaju da je sve iluzija i onda će na neku foru da pobegnu i pobede madaru, Ili će Madara da hipnotiše sve ninje da napadnu team 7.

Ljudi, ima li ovo ikakvog smisla:
Noga pored Saskea može da bude: HIDAN !
Kako ?! Zašto !?
Pa recimo da je Hidan još živ, samo zakopan u šumi koja pripada samo Nara klanu. Neka 'žena', koja nije otišla na vojno polje primjeti to, i od kopa ga, i Hidan joj kaže da ga oslobodi. Hidana zašije ona sa nekakvim konopom i on pređe na dobru stranu, i kada ode na glavno vojno polje, i Šikamaru ga vidi, Hidan mu kaže da se kaje, i da će mu dokazati da je na njihovoj strani. I kako je Hidan besmrtan, on uleti u borbu sa Madarom, opa cupa... Nego ima jedna stvar, i kada bi ova teorija bila tačna, šta bi Hidan uradio pored Saskea ? Davao mu ljekove ?! -.- Mada opet, priča i ima nekog smisla... Ustvar nema :P

e red bi bio da vrate hidana
nego, kakvo je ono drvo s kog je kaguya uzela voće? i šta je uopšte fora s time, to nisu objasnili čini mi se

Naruto Matrix edition

309704136_185243.gif

Back