Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj "Hell" mi izgleda kao paralelna dimenzija (slično kao što Itači radi sa Tsukyomi-jem). A inače izgleda da je ili Rin bila izdajnik ili jednostavno ima neki uber kekkei genkai kog hoće da se dočepaju. Nekako mi nema trećeg razloga zašto bi Kakaši nju ubio, a ovi želeli da uzmu njeno telo.

Oh, meni pada na pamet jedno 10 razloga xD Ali necu da pricam xD

Kakashi je pao ili od umora, ili od tuge ili ga je sharingan istrosio. E sad, sumnjam da je ovaj zaista zavrsio u paklu. Pre ce biti ili da ga Madara nesto zajebava ili njegov sopstveni sharingan pravi iluziju zbog prevelike tuge ili cega vec. A mozda i spajanje sa Zetsuom ima nesto s tim. Nije mi jasno samo, sta koji djavo hoce ove nindze od Rin, msm hoce da nose njeno telo. Zasto?

EDIT:

Evo nabasao sad na ovo

"What's the fastest way to a woman's heart?"
"A chidori." :D

Hvala :D

Dok sam ja trazio dokaze za jednu od mojih teorija neko je uradio posao umesto mene. Rekoh vec gore da u glavi imam tonu teorija, ali najmanje sam verovao u ovu jer nisam mogao da nadjem nijedan ebeni dokaz. I onda se nadje neko ko mi ih nabije u facu i ispadne da je to najverovatnije to XD Teorija je o tome da je Rin u sebi imala tailed beast xD Posto svi ovde razumete engleski (inace ne bi ne gledali anime) evo vam copy/paste tog posta.

ook here for a moment.

http://c.mhcdn.net/store/manga/8/60-604.0/compressed/nnaruto-3620083.jpg

You can see bubbles around Rin, sort of. I mean you can see the mist and steam stuff everywhere, but look specifically for bubble-shapes, you see them only around Rin.

now look here on 605

http://c.mhcdn.net/store/manga/8/60-605.0/compressed/r007.jpg

He says "just when we finally managed to get our hands on it"

"it"

Bubbles...tailed beast cloak?

IT=tailed beast?

We know now that killing a tailed beast host doesn't permanently kill the tailed beast, it only delays it from going free.

Rin might be the 3 tails Jinchuuriki before Yagura. Remember, Yagura was under Obito's control, Obito may have extracted the beast from Rin's corpse(if that's possible), and put it in Yagura.

Kakashi thought, for an instant, that the only way to stop the mist from grabbing Rin and getting a tailed beast is to kill her.

They likely want her body because they might be able to grab some residual chakra of the tailed beast, or might be able to discern the location where it will appear by tracing chakra.

Nije los chapter na kraju sam stvarno pomislio da je ona strana sa orochimaruom vezana za strip ali ispostavilo se da je nesto napravljeno za salu...mozete li mi reci samo sta je gedou mazo ili kako vec... :) hvala unapred :)

Nisam znala da ovde postoji forum posvecen Narutu.Pa, sta manje ocekivati od krstarice... :)
Anyway, ja sam takodje veeeliki Naruto fan! Gledam ga godinama! Lepo je da moze da se komentarise o Narutu na srpskom, a ne samo na engleskom... :)

Back