Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa pazi mi jos ne znamo gde su otisli Sasuke i Orochimaru niti sta ce tamo da vide i otkriju znaci ako sasuke stane na narutovu stranu sumnjam da bi i Orochimaru...a opet ako obojica odu na Madarinu onda je ta teorija o miksovanju i pretvaranju u six path jedino resenje da naruto pobedi jer cisto sumnjam da bi Kishimoto stavio tuzan kraj na ovakvu mangu... :)

Oročimarua boli tuki za strane. On je na svojoj strani, što znači da mu je nebitno da li je za Naruta ili za Akatsuki. (viđeno u delu kad je rekao da je bolje da ostave Naruta živog, da bi poubijao još Akatsukija. Sa druge strane, Kabuto se priklonio Akatsukiju kako bi razvijao dalje tehnike i uzeo Sasukea. Znači boli ih tuki za strane i pripadnost, idu gde im paše. To su prave nindže, ni dobri ni zli.)

Oročimarua boli tuki za strane. On je na svojoj strani, što znači da mu je nebitno da li je za Naruta ili za Akatsuki. (viđeno u delu kad je rekao da je bolje da ostave Naruta živog, da bi poubijao još Akatsukija. Sa druge strane, Kabuto se priklonio Akatsukiju kako bi razvijao dalje tehnike i uzeo Sasukea. Znači boli ih tuki za strane i pripadnost, idu gde im paše. To su prave nindže, ni dobri ni zli.)

Opet si u pravu, kao i uvek :D

Нисам овако рано очекивао поглавља, мислио сам да ће сутра изаћи.
Искрен да будем, ово мало изгледа препланирано...Као да их је Аизен учио да све планирају 100 година унапред...

Sviđa mi se što se Obito još drži bilo bi mi glupo da ga je Madara odmah nagovorio u ovoj pećini nakon 5min priče baš me interesuje šta će se desiti da promeni mišljenje možda će videti kako Rin umire?

Нисам баш разумео ново поглавље, ако је Мадара онај дедица, како је оживљен у свом млађем телу...
Pa ovo je flashback taj dedica je sigurno mrtav već godinama vidiš da su sve ovo Madara i Obito sve zajedno isplanirali i originalno su mislili da ga Obito oživi sa onim Nagatovim jutsuom.

Ljudi, u jednom trenutku Madara kaze : ,,If you move Hashirama's artificial body that I stuck to you will be ripped off" . Sta sad ovo znaci? Je l' mu to on prisio deo Senju-ovog tela. I, ako to jeste istina, onda ce mozda Obito moci da koristi wood tehnike. Pricajte sta mislite mozda sam ja samo pogresno razumeo. :)

Da, Obito je delom Zetsu. Zato mu se ruka regeneriše kao Zetsuu. A sigurno je da ima Senđu gen, čim može da koristi Rinnegan. :)

Da li može Mokuton ne znam. Mada Mokuton nije ni bitan pored Šaringana i Rinnegana. :D

Ljudi, u jednom trenutku Madara kaze : ,,If you move Hashirama's artificial body that I stuck to you will be ripped off" . Sta sad ovo znaci? Je l' mu to on prisio deo Senju-ovog tela. I, ako to jeste istina, onda ce mozda Obito moci da koristi wood tehnike. Pricajte sta mislite mozda sam ja samo pogresno razumeo. :)

Izgleda da je Madara nekako uspeo da kopira ili implementira u sebe Hashiramin kekkei genkai i to je iskoristio da se poveže sa drvećem i tako iz njih sisa čakru da bi sebi produžio život ,takođe izgelda da je i sa tom tehnikom spasio Obita.

Sage of the Six Path- Učiha i Senju- Šaringan + Senđu gen = Rinnegan (bez negativnih posledica, kao na primer- pretvaranje Nagata u Hawkinga).

Odakle ti to neki link? Koliko ja znam senju su dobili telo sagea a uchihe su dobile njegove oči a u ovim novijim chapterima madara reče da je uspeo nekako da probudi svoj rinnegan ,BTW ako se dobro sećam Nagato je postao Hawking zbog toga što su mu one bombe ekspolirale pod nogama i zbog toga što je prizvao onaj Demonic Statue of the Outer Path a u mladosti je skroz ok bio.

Nagato je postao Hawking jer je koristio čakru za Six Paths of Pain tehniku i Sado-Mazo summoning. A Six Paths of Pain je valjda kao neka super-ultra-giga-mega-Mangekyo like tehnika za Rinnegan.

Pa, bazira se na ovome:
1) Uchiha Madara je oživljen u svom prime dobu, i to u telu gde je fuse-ovan sa Senđu genima. Ima Rinnegan. Kaže da je Rinnegan dobio malo pred smrt. Posle borbe u Valley of the End je maznuo Haširamin DNK-a. Artificial Haširama se nalazi na onom mestu gde je Sado-Mazo statua, a po poslednjem čapteru, Madara je na kraju svog života bio povezan za Sado-Mazo, što znači da je fuzovanjem sa Senđu čakrom probudio Rinnegan.
2) Tobi može da koristi Rinnegan jer ima Učiha krv/telo i Senđu gene (Zetsu deo).
3) Danzo je imao i Šaringan i Senđu, ali nije mogao da koristi Rinnegan, jer nije originalno poreklom od nijednog klana.

Što se tiče zašto je Nagato mogao da koristi Rinnegan (jer je kao Danzo), nije 100% tačno da je kao Danzo. Nagato je iz Uzumaki klana, Uzumaki klan je daleki krvni rođak Senđu klana, što znači da je Nagato imao Senđu gen sve vreme.

Nagato je postao Hawking jer je koristio čakru za Six Paths of Pain tehniku i Sado-Mazo summoning. A Six Paths of Pain je valjda kao neka super-ultra-giga-mega-Mangekyo like tehnika za Rinnegan.

Pa, bazira se na ovome:
1) Uchiha Madara je oživljen u svom prime dobu, i to u telu gde je fuse-ovan sa Senđu genima. Ima Rinnegan. Kaže da je Rinnegan dobio malo pred smrt. Posle borbe u Valley of the End je maznuo Haširamin DNK-a. Artificial Haširama se nalazi na onom mestu gde je Sado-Mazo statua, a po poslednjem čapteru, Madara je na kraju svog života bio povezan za Sado-Mazo, što znači da je fuzovanjem sa Senđu čakrom probudio Rinnegan.
2) Tobi može da koristi Rinnegan jer ima Učiha krv/telo i Senđu gene (Zetsu deo).
3) Danzo je imao i Šaringan i Senđu, ali nije mogao da koristi Rinnegan, jer nije originalno poreklom od nijednog klana.

Što se tiče zašto je Nagato mogao da koristi Rinnegan (jer je kao Danzo), nije 100% tačno da je kao Danzo. Nagato je iz Uzumaki klana, Uzumaki klan je daleki krvni rođak Senđu klana, što znači da je Nagato imao Senđu gen sve vreme.

hmmm interesantno videćemo.
BTW razmišljam ponovo da krenem da gledam shiTpuden ,trenutno mi je na on hold.

E, ljudi, citam stranice ove teme malo pre nego sto sam se ja prikljucio i nemojte da se ljutite sto skrecem sa teme, ali meni je toliko bilo smesno kako su Alan i Heartless pomerali dupe NxS da sam se ja valjao od smeha. Jos ja slepac krenem da se mesam tu a nisam ni znao o cemu se sve radi.Znaci ona prica i prica i prica opravdava se, a ova dvojica je skenjaju u dve reci. Jos jednom izvinite sto sam skrenuo sa teme, ali morao sam negde da napisem, a ovo je najprikladnije mesto. XD :D

Back