Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
292330_10150930432606006_627809481_n.jpg

Onaj awkward moment kad je prva asocijacija -> "Čke Beogradske, totalno poludele".

I kao sto rekoh prestajemo sa tom temoooom !!! :D hvala sto ste me izpostovali a sad kad me je podsetio Alan...znaci Shikamaruova borba sa Hidanom je nezamenjiva ali u potpunosti....mozda i najbolja borba koja je snimljena...

Slazem se sa Alanom i Wolfom, uzaludan chapter, vec znamo da onakvi napadi nista ne vrede protiv Tobija. Jedino sta mi je malo nejasno je to sta se desilo sa Desetorepom...ona je nestala?? i ako jeste gde?? jel neko ukapirao? XD

Koliko sam shvatio ovo su sve uspeli pomoću Kakashijevog sharingana ali lik je pre mogao samo dva puta da ga iskoristi pre nego što se unesvesti a sad ga je već iskoristio nekoliko puta :think:

Ново поглавље-објашњење Мадарине технике(нека врста манипулације свемиром), смара део са flashback-овима...

OK chapter ali mi je samo jedna stvar glupa ,sad ispada da kakashi radi ovu njegovu mangekyu tehniku opusteno ,a pre je nakon 2 puta padao u nesvest ,ako ispadne da je samo trenirao i sad moze da je uradi 5 puta bice glupo.

@ Wolf:
Naruto i Sasuke su na nivou gde se gađaju univerzumima. Može Kakaši bar nešto da uradi ***, glupo je da ga toliko Kišimoto sjebe.

@ Heartless:
Provalio je tehniku koju koristi. Tj, shvatio je da Tobi ima Obitovo oko.

Back