Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1:1 može da ga uništi. Osim ako Tobi ne koristi Ten Tails-a, to onda već nije 1:1.

Tobija bilo ko, ko ima mogućnosti da napad održava više od 5 minuta (jer mu ono njegovo Kasper stanje traje 5 minuta) može da oleši. Videli smo da ga je Konan umalo izmasakrirala. Alo, Konan.

I ja se slažem tobi uopšte nije nešto snažan sam mada još neznamo dali su sve tajne rinnegana otkrivene za sad samo znamo ovu foru sa ovih 6 tela što može da kontroliše i da deli vidno polje sa njima ali naruto i ekipa su se rešili njih tako da me baš zanima ima li tobi još kakav preostao kec u rukavu.

1:1 može da ga uništi. Osim ako Tobi ne koristi Ten Tails-a, to onda već nije 1:1.

Tobija bilo ko, ko ima mogućnosti da napad održava više od 5 minuta (jer mu ono njegovo Kasper stanje traje 5 minuta) može da oleši. Videli smo da ga je Konan umalo izmasakrirala. Alo, Konan.

Naruto ima lisicu na svojoj strani, a sve sta je potrebno jeste da ga usisa i Naruto je cao.
Jedino mu je Minato parirao stim da u drugoj rundi ne verujem da bi ponovo pobedio, a jedan je od najinteligentnijih likova u celoj mangi, tesko ga je sjebati.
Ja sam 100% siguran da 1:1 Naruto nema sanse.

Jedino što mu treba dosta da dođe do pozicije da usisa Naruta. Naruto u Kyubi modu može vrlo lako izbeći usisavanje od strane Tobija. Takođe, genjutsu neće raditi na Narutu sad. (ako važi ona fora kao kod Bee-a i Osmorepe hobotnice).

Iskreno, ja nisam video neku genijalnost od Tobija još. Još čekam da vidim neki borbeni plan koji je kreiran tako da uništi sve. On do sad ide samo na brojnost i puku snagu (i to ne svoju), što baš nije inteligentno, više je straight-forward i glupo. Mislim, u redu, jeste Tobi sebi pripisao kilo zasluga za sve i svašta, ali nikad ustvari nije viđeno da je on nešto organizovao. Jedino je pokazano da ima God komplex, i da se izdrkava sa glupostima, kako je dao oči Nagatu, nagovorio Yahika itd.
Čak i kad je kontrolisao Mizukagea, bio je poprilično tupson, napravio je pokolj u selu, umesto da je koristio diplomatske odnose i sjebao ceo svet (kao što je Danzo pokušao).

So, all in all, ne vidim genijalnost Tobijevu.

Ja sam 99% da 1:1 i Might Guy sa poslednjom kapijom može da ga pokida.

Genijalan je jer sve konce drzi u rukama, sve ih redom zajebava. To sto je lud to stoji ali ne mozes osporiti da mu je IQ daleko veci od Narutovog. Naravno uz njega su sada ova dva pacova da mu pruzaju podrsku. Ne vidim kako Naruto moze da mu zada udarac, opste je poznato da Tobi ima jaku fizicku snagu, verovatno jacu nego i sam Naruto u sage modu. Pa pogledaj samo kako ga je oduvao u zadnjem chapteru.

Genijalan je jer sve konce drzi u rukama, sve ih redom zajebava. To sto je lud to stoji ali ne mozes osporiti da mu je IQ daleko veci od Narutovog. Naravno uz njega su sada ova dva pacova da mu pruzaju podrsku. Ne vidim kako Naruto moze da mu zada udarac, opste je poznato da Tobi ima jaku fizicku snagu, verovatno jacu nego i sam Naruto u sage modu. Pa pogledaj samo kako ga je oduvao u zadnjem chapteru.

But he doesn't have the power of being the main character and that's the greatest power a character can have :lol:

Kada se sibao da Konan ispao je prvi put glup. Umesto odmah da ju sjebe napravio se pametan u fazonu hajde da vidim devojcice sta mozes da mi pokazes. A ona mu smestila sacekusu. Sto se tice diplomatije pa pogledaj kakvi su odnosi danas Srbija-Hrvatska.

Poslednja izmena:
Ja opet ponavljam, nismo videli dokaz njegove genijalnosti. Sve što je do sad uradio jeste preuzimanje tuđih zasluga na sebe. A Akatsuki je održavao i upravljao Pain, ne Tobi. Tobi možda jeste bio čovek u senci, ali on nije držao konce. Konce je držao Nagato, a Nagata je držao Tobi.
I sad u ratu se videlo da baš nema sve na broju, Itachi je prilično lako došao do Kabuta i dispelovao Edo Tensei. Takođe, nije uspeo ni tailed beasts mnogo da održi kod sebe, morao je sve da ih povuče kako ih Naruto ne bi okrenuo na svoju stranu. Nije Tobi neki strateg, više ide na brojnost i razornu moć.

mislim da ipak moram da se slozim sa AlanViBritannia,Tobi jeste samo koristio snagu i brojnost svoje vojske ali da ne ponavljam sad sve Alan je sve rekao,takodje moram da se slozim i sa Wolfom jer Tobi jos uvek nije pokazao bilo sta sa rinennganom da je ozbiljno nastetilo narutu i ostalima...jedino sta nam preostaje je da cekamo sledeci chapter i da vidim sta Tobi sprema...Na kraju krajeva mozda ipak na kraju Tobi ispadne inteligentan i strateg..ko zna... :)

Ja opet ponavljam, nismo videli dokaz njegove genijalnosti. Sve što je do sad uradio jeste preuzimanje tuđih zasluga na sebe. A Akatsuki je održavao i upravljao Pain, ne Tobi. Tobi možda jeste bio čovek u senci, ali on nije držao konce. Konce je držao Nagato, a Nagata je držao Tobi.
I sad u ratu se videlo da baš nema sve na broju, Itachi je prilično lako došao do Kabuta i dispelovao Edo Tensei. Takođe, nije uspeo ni tailed beasts mnogo da održi kod sebe, morao je sve da ih povuče kako ih Naruto ne bi okrenuo na svoju stranu. Nije Tobi neki strateg, više ide na brojnost i razornu moć.

Nagata je iskoristio poprilicno, sav prljav posao je uradio umesto njega.
Zna sve o shinobi svetu, o Senju i Uchiha klanu a znao je i tacno kada da napadne Konohu i kako, iako je failovao sjebao je Minata i Kushinu.
Zna da se siba, pametan je u borbi, to se videlo kada se sibao sa Fu i Torune kao i sa Minatom.
Prosto receno, lik je do sada samo sedo i uzivao, drugi umesto njega obavljali posao, cista manipulacija gradjana (S rank ninjas). :)

Zna sve o shinobi svetu, o Senju i Uchiha klanu a znao je i tacno kada da napadne Konohu i kako, iako je failovao sjebao je Minata i Kushinu.
Zna da se siba, pametan je u borbi, to se videlo kada se sibao sa Fu i Torune kao i sa Minatom.
Prosto receno, lik je do sada samo sedo i uzivao, drugi umesto njega obavljali posao, cista manipulacija gradjana (S rank ninjas). :)

pa da sad kad si pomenuo i to stoji....jednostavno tajanstven lik kao sto rekoh ko zna sta ce ispasti na kraju mislim da treba da stavim tacku sad o tome jer svako je izneo svoje misljenje a niko ne zna sta ce biti tako da nema shrhe raspravljati se :)

Da, sa Alanom se ne vredi raspravljati. :)

ma nisam mislio tako borba misljenja je u redu mislim sta da se znate mozda bi ste se i pobili ovako je bolje ali kazem samo da niko od nas ne zna sta je sa tobijem...mozda on jeste strateg..mozda je sirovina...mi samo nagadjamo i iznosimo svoja misljenja....obojica ste dali sjajne argumente i to je sasvim OK ali mislim da nema svrhe vise da se raspravljate jer svakako cemo videti kakav je u narednih 10 chaptera xD

Ja mislim da bi u toj borbi ja pobedio, on je jaci od mene verovatno ali ja sam pametniji. xD :D :p
A ono sta je wolf napisao je bilo zajebavanje, to samo meni da prkosi. :)

Poslednja izmena:
e ae ja imam jedno pitanje za vas..Po vasem misljenju,Saske ce:
1.Pridruziti se Narutu
2.Ostati neutralan sa Orochimaruom (ako je to uopste moguce ali mi je palo na pamet)
3.Napasce zajedno sa Tobijem da bi unistio Konohu
Ajde vasa misljenja! :D xD

Ja opet ne vidim genijalnost.

Kažem, Nagata jeste on kontrolisao, ali Nagato je kontrolisao sve ostale u Akatsukiju. Tobi jeste mastermind, ali se videlo da ne može da kontroliše celu gardu ljudi odjednom (šta je do sad kontrolisao, troje-četvoro istovremeno? Zetsua, Kisamea i Nagata. I Sasukea jedno vreme. Kabuto je bio "svoj" tokom cele opsade). Nagato je taj koji je upravljao Akatsukijevim članovima i imao autoritet nad celom organizacijom. Tobi je samo, sigurno zbog nekih praznih obećanja, imao autoritet nad Nagatom.

Pametan u borbi? Njegova borba se svodi na to da se pretvori u duha kad ga neko napadne, taj prođe kroz njega, i onda ga usisa u svoj svet i tamo ga siluje. Kakva je to pamet, tu nema taktike ni malo. To je clash and slash tipični, Tobi konstantno pobeđuje jer je konstantno jači. Ne jer je pametniji. Pametan je Šikamaru koji je pobedio besmrtnog Hidana. Ne Tobi koji je usisao Fu i Torunea.

Za poznavanje Šinobi sveta se slažem, tu je dobar. Kao i Oročimaru for that matter, a sad i Kabuto, a nije bio neznalica ni Sasori. Nije Tobi one of a kind genije hodajući informator. :) Pre je to Oročimaru.

Za poslednji deo, pročitaj drugi pasus ovog posta.

Da se razumemo, ja ne tvrdim da je Tobi potpuno jadan lik. Nikako. Samo kažem, da na osnovu dosadašnjih informacija koje imamo o njemu, nije ništa posebno. Mnogo bolji mastermind lik je Oročimaru, na primer. Po dosadašnjim akcijama Tobija.

399223_408616815857063_1204764602_n.jpg

Back