AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1:1 može da ga uništi. Osim ako Tobi ne koristi Ten Tails-a, to onda već nije 1:1.
Tobija bilo ko, ko ima mogućnosti da napad održava više od 5 minuta (jer mu ono njegovo Kasper stanje traje 5 minuta) može da oleši. Videli smo da ga je Konan umalo izmasakrirala. Alo, Konan.
Genijalan je jer sve konce drzi u rukama, sve ih redom zajebava. To sto je lud to stoji ali ne mozes osporiti da mu je IQ daleko veci od Narutovog. Naravno uz njega su sada ova dva pacova da mu pruzaju podrsku. Ne vidim kako Naruto moze da mu zada udarac, opste je poznato da Tobi ima jaku fizicku snagu, verovatno jacu nego i sam Naruto u sage modu. Pa pogledaj samo kako ga je oduvao u zadnjem chapteru.
Ja opet ponavljam, nismo videli dokaz njegove genijalnosti. Sve što je do sad uradio jeste preuzimanje tuđih zasluga na sebe. A Akatsuki je održavao i upravljao Pain, ne Tobi. Tobi možda jeste bio čovek u senci, ali on nije držao konce. Konce je držao Nagato, a Nagata je držao Tobi.
I sad u ratu se videlo da baš nema sve na broju, Itachi je prilično lako došao do Kabuta i dispelovao Edo Tensei. Takođe, nije uspeo ni tailed beasts mnogo da održi kod sebe, morao je sve da ih povuče kako ih Naruto ne bi okrenuo na svoju stranu. Nije Tobi neki strateg, više ide na brojnost i razornu moć.
Nagata je iskoristio poprilicno, sav prljav posao je uradio umesto njega.
Zna sve o shinobi svetu, o Senju i Uchiha klanu a znao je i tacno kada da napadne Konohu i kako, iako je failovao sjebao je Minata i Kushinu.
Zna da se siba, pametan je u borbi, to se videlo kada se sibao sa Fu i Torune kao i sa Minatom.
Prosto receno, lik je do sada samo sedo i uzivao, drugi umesto njega obavljali posao, cista manipulacija gradjana (S rank ninjas).![]()
Da, sa Alanom se ne vredi raspravljati.![]()
Zašto svi mislite da sam trollJa mislim da bi u toj borbi ja pobedio, on je jaci od mene verovatno ali ja sam pametniji. xD![]()
A ono sta je wolf napisao je bilo zajebavanje, to samo men da prkosi.![]()
Zašto svi mislite da sam troll![]()
Nagata je iskoristio poprilicno, sav prljav posao je uradio umesto njega.
Zna sve o shinobi svetu, o Senju i Uchiha klanu a znao je i tacno kada da napadne Konohu i kako, iako je failovao sjebao je Minata i Kushinu.
Zna da se siba, pametan je u borbi, to se videlo kada se sibao sa Fu i Torune kao i sa Minatom.
Prosto receno, lik je do sada samo sedo i uzivao, drugi umesto njega obavljali posao, cista manipulacija gradjana (S rank ninjas).![]()