Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam davno prestao da citam mangu...al u njoj su tuce mnogu bolje (grublje) napravljene...jedan od razloga zasto je manga dobra...al anima je anima :D
Oke,ali ja se ipak ne bih slozila sa tobom Stefane.Msm za jedan deo si u pravu,ali ipak me smara kada citam mangu.Sto se tice fighta vise volim anime jer je pokretan i mozes mnogo bolje da stvoris sliku fighta.:mrgreen:

Oke,ali ja se ipak ne bih slozila sa tobom Stefane.Msm za jedan deo si u pravu,ali ipak me smara kada citam mangu.Sto se tice fighta vise volim anime jer je pokretan i mozes mnogo bolje da stvoris sliku fighta.:mrgreen:

Pa nema sta ti da stvaras kad je slika vec stvorena, mozes samo vise da se udubis u fight, pogotovo zbog muzike. :D

@tema

Sakura i dalje seta mi po zivcima...

Pa nema sta ti da stvaras kad je slika vec stvorena, mozes samo vise da se udubis u fight, pogotovo zbog muzike. :D

@tema

Sakura i dalje seta mi po zivcima...
Pa na to sam i mislila,bukvalisto...Mada ako mislis na muziku,tu se varas.Razlika je u tome sto manga nema boje,a anime ima i jos vaznije:manga nije pokretna a anime jeste pa se zbog toga stvara bolji utisak svakog udarca.:D
A ako ti Sakura i dalje seta po zivcima,e ona je jedna od glavnih likova(naravno Naruto je glavni lik ali oni pored njega)pa ces zbog toga morati da se naviknes,jer ne verujem da ce uskoro crci i uopste dal' ce crci.Mene vise nervira Hinata,za promenu.:D

Pa na to sam i mislila,bukvalisto...Mada ako mislis na muziku,tu se varas.Razlika je u tome sto manga nema boje,a anime ima i jos vaznije:manga nije pokretna a anime jeste pa se zbog toga stvara bolji utisak svakog udarca.:D
A ako ti Sakura i dalje seta po zivcima,e ona je jedna od glavnih likova(naravno Naruto je glavni lik ali oni pored njega)pa ces zbog toga morati da se naviknes,jer ne verujem da ce uskoro crci i uopste dal' ce crci.Mene vise nervira Hinata,za promenu.:D

sve je stvar ukusa... :D... ahhah :)

Ne varam se sto se tice muzike, jer sto se mene tice uvek bi odabrali perfektnu notu za svaku emociju koju naruto (ili bilo ko drugi) pokaze.

Same pesme se zovu "Sadnes, loneliness, itd" tako da razumes na sta mislim. :P

Znam razlike izmedju mange i anime-a, nisam tol'ko bas glup, 'ebiga... :lol:

Ma gde da se naviknem, u svakom anime-u ili nekom filmu ili seriji, nije bitno, uvek mi takve zeMske setaju po zivcima, samo ih trpim... :mrgreen:
Ni Hinata mi nije nesto preterano draga... :lol:

Ne varam se sto se tice muzike, jer sto se mene tice uvek bi odabrali perfektnu notu za svaku emociju koju naruto (ili bilo ko drugi) pokaze.

Same pesme se zovu "Sadnes, loneliness, itd" tako da razumes na sta mislim. :P

Znam razlike izmedju mange i anime-a, nisam tol'ko bas glup, 'ebiga... :lol:

Ma gde da se naviknem, u svakom anime-u ili nekom filmu ili seriji, nije bitno, uvek mi takve zeMske setaju po zivcima, samo ih trpim... :mrgreen:
Ni Hinata mi nije nesto preterano draga... :lol:
1.Varas se,jer si pretpostavio za mene,sadnes,loneliness imaju na mene uticaja,ali mi smo pricali o fightu,ok?tako da fighting spirit,npr.nema na mene nikakav uticaj.
2.Za razlike sam govorila o mojim misljenjima.
3.Ne kapiram zasto ne upotrebis onu cuvenu recenicu:"Ako ne mozes protiv njih,pridruzi im se".
4.Preterano draga?Znaci Sakura ti ide po zivcima a Hinata je nesto kao BLAZA?:hahaha::lol: Ne znam,to je samo moje misljenje.:D

Čitava manga/anime je više muški orjentisana skoro svaki ženski lik u narutu je beskoristan a one kunoichi koje i valjaju nečemu skoro se ne prikazuju nikako , u akatsukiju je bilo 12 članova a samo jedno od njih je žensko.

Čitava manga/anime je više muški orjentisana skoro svaki ženski lik u narutu je beskoristan a one kunoichi koje i valjaju nečemu skoro se ne prikazuju nikako , u akatsukiju je bilo 12 članova a samo jedno od njih je žensko.
Pa...i u pravu si,znas.Mada msm da je Kishimoto ili ko vec pravi crtani zamislio da zenska uloga jeste nes u vidu moralne podrske.Nesto kao i u Zmajevoj kugli,Chi Chi ne vredi nicemu,cak mnogo i smara,ali je tu zbog moralne podrske.Da je tu samo zbog Gohana kao majka,napravili bi da je umrla od strane neprijateljske ruke i ostavili samo dobre borce ili bi od nje napravili Ultimate Ninja.Isto i sa Narutom.Ja vama lepo kazem:Naruto je vise prica!Ako zelite samo fight-onda je Naruto definitivno promasaj za vas.Bolje je zamenite Bleachom ili necim slicnim.

1.Varas se,jer si pretpostavio za mene,sadnes,loneliness imaju na mene uticaja,ali mi smo pricali o fightu,ok?tako da fighting spirit,npr.nema na mene nikakav uticaj.
2.Za razlike sam govorila o mojim misljenjima.
3.Ne kapiram zasto ne upotrebis onu cuvenu recenicu:"Ako ne mozes protiv njih,pridruzi im se".
4.Preterano draga?Znaci Sakura ti ide po zivcima a Hinata je nesto kao BLAZA?:hahaha::lol: Ne znam,to je samo moje misljenje.:D

1. Nisam ja nista pretpostavljao za tebe, to je bila sloboda govora, vise sam govorio u svoje ime. :) A sto se tice fajta samo sam ti rekao da ne mozes da stvaras sliku koja je vec stvorena, mozes samo da sednes i da uzivas. A gledajuci mangu tad mozes sama svoju neku sliku da stvaras, smisljas efekte, dodajes note u svojoj glavi. :) Ali ako tebi muzika iz Naruta ne pridodaje uzivanju onda 'ebiga. :confused:
2. Lol, pa normalno da manga nije pokretna, a da anime jeste, mislim da je to svacije misljenje... :lol:
3. Zato sto je ta recenica beskorisna u ovom slucaju. :P
4. Da, zato sto Hinatu manje vidjam, a i realno kod Hinate jedino sto moze da iznervira jeste sto je stidljiva, a Sakura ubija u svakom pogledu, znaci cim vidi Naruta ona ga zvekne pesnicom, smara ga da se covek muci trazeci Saskea samo da bi ona dobila tukija, itd...sebicluk, glupost, agresivnost...debilizam...moje misljenje. :P

Slazem se potpuno... :)

1. Nisam ja nista pretpostavljao za tebe, to je bila sloboda govora, vise sam govorio u svoje ime. :) A sto se tice fajta samo sam ti rekao da ne mozes da stvaras sliku koja je vec stvorena, mozes samo da sednes i da uzivas. A gledajuci mangu tad mozes sama svoju neku sliku da stvaras, smisljas efekte, dodajes note u svojoj glavi. :) Ali ako tebi muzika iz Naruta ne pridodaje uzivanju onda 'ebiga. :confused:
2. Lol, pa normalno da manga nije pokretna, a da anime jeste, mislim da je to svacije misljenje... :lol:
3. Zato sto je ta recenica beskorisna u ovom slucaju. :P
4. Da, zato sto Hinatu manje vidjam, a i realno kod Hinate jedino sto moze da iznervira jeste sto je stidljiva, a Sakura ubija u svakom pogledu, znaci cim vidi Naruta ona ga zvekne pesnicom, smara ga da se covek muci trazeci Saskea samo da bi ona dobila tukija, itd...sebicluk, glupost, agresivnost...debilizam...moje misljenje. :P
1.A ja sam govorila samo za sebe a onda si se ti tu ubacio.
I vec sam rekla da si bukvalista.Slika sam napisala u smislu dozivljaja i tu prakticno i nisam ne znam koliko pogresila.To samo kako ko razume.A kada bih ja pocela da pricam VASE greske...huh-huh...
2.To se podrazumevalo kako se kome svidja.Lepo sam obrazlozila.
3.Jednostavno se ne slazemo u misljenjima i to je ok.Da nije tako forumi ne bi ni postojali.
4.Ona se jeste kao mladja ponasala razmazeno,ali sa godinama je prestala.I bolje da ga je tako udarala.Seti se zasto:
a)zato sto izvodi Oiiroke no jutsu pred njom sto je totalno bezmoralno.I ja bih uradila isto.
b)zato sto lupta gluposti
Stoga...da nije bilo njene kritike,on bi se i dalje ponsao tako razmazeno.Ona mu je bila neka vrsta zamene za roditelje(naravno msm na vaspitanje).
TO JE MOJE MISLJENJE...:mrgreen:

Seti se zasto:
a)zato sto izvodi Oiiroke no jutsu pred njom sto je totalno bezmoralno.I ja bih uradila isto.
b)zato sto lupta gluposti
Stoga...da nije bilo njene kritike,on bi se i dalje ponsao tako razmazeno.Ona mu je bila neka vrsta zamene za roditelje(naravno msm na vaspitanje).
TO JE MOJE MISLJENJE...:mrgreen:

Meni je bas zato i najbolji lik, ponasa se k'o sto sam se ja nekada ponasao...za'ebant... :mrgreen:
A sad postaje pomalo dosadan, ozbiljan, bas zbog Sakure... :rida: :lol:

Aa, pa nije cudo sto mi se ne svidjas... :twisted: :rumenko: Nemo' te Naruto cuje... =D

Salim se. :mrgreen:

Meni je bas zato i najbolji lik, ponasa se k'o sto sam se ja nekada ponasao...za'ebant... :mrgreen:
A sad postaje pomalo dosadan, ozbiljan, bas zbog Sakure... :rida: :lol:

Aa, pa nije cudo sto mi se ne svidjas... :twisted: :rumenko: Nemo' te Naruto cuje... =D

Salim se. :mrgreen:
Slusaj,nemam ja nista protiv da se neko u drustvu zajebava,cak se i ja tu nekad prikljucim.I bilo bi OK da se Naruto zajebava sa Jiraiyom i ostalima.Ali da izvodi Oiiroke no jutsu predamnom,znaci da me ne postuje.E onda bih mu zavalila samar i rekla da se ne ponasa tako KAD SAM JA TU.E sad sto se samar u Japanu zaboravlja i postoji samo pesnica,krvav nos i sl. to je njihov problem.:D

Smem da se kladim u burek da nemas preko 14 god.... :mrgreen:

Ja bi' ga zavalio pesnicom kad bi uradio Rasengan preda mnom...bezobraznik... :twisted: :ljutko:

Salim se, bre, Sakura-chan, opustencija, razumem te... :)

Back