Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uchiha-madara.jpg

Uchiha Madara..moj favorit...jednostavno je genijalan,a kao Tobi samo pravi gluposti :D
A jedva čekam da vidim nastavak ove epizode...

Pobedio? Au brate, al' sam ja izgubljen...bio sam u tripu da je izgubio zato sto znam ga se klan odrekao, a prvi postao/ostao hokage...a nisam znao to za cetvtog... :D

Slusaj,nemam ja nista protiv da se neko u drustvu zajebava,cak se i ja tu nekad prikljucim.I bilo bi OK da se Naruto zajebava sa Jiraiyom i ostalima.Ali da izvodi Oiiroke no jutsu predamnom,znaci da me ne postuje.E onda bih mu zavalila samar i rekla da se ne ponasa tako KAD SAM JA TU.E sad sto se samar u Japanu zaboravlja i postoji samo pesnica,krvav nos i sl. to je njihov problem.:D

aaahahahaha

Мадара креће у акцију. Дакле, изгледа да остаје још само 50-ак поглавља и то је крај. Штета...
50 chapya:eek:?I to je tebi malo:eek:?Pa mi cekamo na jedan chapter nedelju dana,a samo u jednom mesecu ima 4-5 chaptera.Znaci,za oko 10-12 meseci ce se zavrsiti.I tebi to malo:eek:?Boze...crni Nenade...:hahaha:

Š'a bre?Kakav crni hokage?I gde mogu da nadjem 537?Nigde ga nema...E ljudi ako Kakashi postane hokage,a Naruto ne,onda ostavrujem Smokyev neostvareni san:Odoh ja u Japan da unistim Tokyo TV,ako ga vec cunami nije unistio.Ako jeste,nikom nista.Bice prilike ponovo.:pPa zar da Kakashi postane hokage,on koji nije mogao da pobedi Paina a Nakruto jeste.Msm,stvarno ne bi bilo fer...:sad2::sad2::sad2:
PS.Jeste primetili da su spice sve gore i gore...:roll:

Š'a bre?Kakav crni hokage?I gde mogu da nadjem 537?Nigde ga nema...E ljudi ako Kakashi postane hokage,a Naruto ne,onda ostavrujem Smokyev neostvareni san:Odoh ja u Japan da unistim Tokyo TV,ako ga vec cunami nije unistio.Ako jeste,nikom nista.Bice prilike ponovo.:pPa zar da Kakashi postane hokage,on koji nije mogao da pobedi Paina a Nakruto jeste.Msm,stvarno ne bi bilo fer...:sad2::sad2::sad2:

Jel ti čitaš mangu ili ne a ako čitaš znaš li engleski ili samo gledaš slike :roll:

A i realno Pain je mogao smrviti Naruta k'o cvarak, imao je petnaest prilika, ali ga nije ubio zato sto mu treba njegova lisica...a i naruto ga nije ubio, ubio se sam... :lol:

Kakashi je tata za Naruta, trenutno... :P

http://www.narutoget.com/
ovde mozes da nadjes sve chaptere i epizode..najbolji sajt prvi izbacuju najnovije stvari ;)

za spice ne znam...ali nekad nije dovoljno pobediti jakog lika da bi postao hokage kakashi ima neke svoje kvalitete koje naruto nema a nikad ih nece ni steci... :D

Lele...oke oke...nego,
1.citam mangu
2.Oke,msm Kakashi jeste tatica i sa tim se slazim apsolutno i ima dosta svojih kvaliteta ali kako znate kakav je Naruto ako ga jos niste videli u akciji sa njegovom novom chakrom.Sigurno je mnogo mocniji nego pre.

Back