Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko se sećam priča je bila da je uchiha klan planirao da napadne konohu a itachi je bio protiv toga i onda je to prijavio hokageu ,i dogovor je pao da će itachi pobiti svoj klan osim sasukea i da će zatim pobeći iz sela a za planirani napad na konohu se nikad neće saznati da bi se sačuvala čast uchiha klana.
Ako se ne varam,CEO klan,a Sasuke je ostao ziv samo zato sto ga je Itachi voleo.:sad2:Ne zna se ko je ludji,dal Sasuke ili Itachi...:lol:

А на крају је испало да Итачи у борби није имао ни огработину него је умро зато што је био здрав ко Укитаке...

Dobro,nema novog chaptera ali zato ima nove epizode i slobodno mogu reci da je jedna od boljih,zaista.Msm,ne mozete bas da kazete da Kagei uopste nisu mocni.Sasuke je dete naspram njih samo sto zivi od Zetsuove i Madarine milostinje i bas me zanima zasto.Ako neko zna odgovror bilo bi lepo da mi kaze...:D

ma madara hoce da ga iskoristi za nesto samo ne secam se za sta bese.....

ma nista.... :D a naruto i sakura su zlatni u poredjenju sa saskeom...a inace mislim i da madara hoce da natera saskea da ubije naruta znas ono vec UCHICA vs SENJI i tako to ... :)
Ma da...suvo zlato...nes kao "Mali princ".Odlike deteta...XD Joooojjj,sto bih ja volela da Minato se vrati u ziveee...E onda bi ON izmislio Super Mega Ultra Giga Raiton Suiton Mokuton Raiton Rasengan i raz*ebati Madaru a onda se tu i njegov sin prikljuci i napadne sve ostale i svi ce onda reci:"Don't give up Naruto and Minato!" I onda ce ovaj klinja da dobije neverovatnu snagu i pobiti sve zivo i mrtvo(zombije XD)I onda ce Minato reci:"Nikada nisam ni sumnjao u tebe,osim jednog trenutka,al to nije ni bitno" I sve ce ziveti srecno do kraja zivota....
da da da...to se zove nesto...nesto kao parodija....moj novi komad...ponosim se na sebe...:rida:

Ma da...suvo zlato...nes kao "Mali princ".Odlike deteta...XD Joooojjj,sto bih ja volela da Minato se vrati u ziveee...E onda bi ON izmislio Super Mega Ultra Giga Raiton Suiton Mokuton Raiton Rasengan i raz*ebati Madaru a onda se tu i njegov sin prikljuci i napadne sve ostale i svi ce onda reci:"Don't give up Naruto and Minato!" I onda ce ovaj klinja da dobije neverovatnu snagu i pobiti sve zivo i mrtvo(zombije XD)I onda ce Minato reci:"Nikada nisam ni sumnjao u tebe,osim jednog trenutka,al to nije ni bitno" I sve ce ziveti srecno do kraja zivota....
da da da...to se zove nesto...nesto kao parodija....moj novi komad...ponosim se na sebe...:rida:

stvarno imas bujnu mastu...sto ti ne pocnes neki manga xD

Back