Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hahaha koji geek hahahahha
dobro je pa je sva ta oprema skoro nedostupna u srbiji :D

Zsto da ne.Ja bih.Ali radi se o tome sto tih maski ima svuda u svetu,pogotovo u Japanu.I sirom sveta se odrzavaju maskenbali ili zurka pod maskama i sl.To je sasvim normalno.E sad sto se onaj lik uneo u pricu i to je normalno,jer,pokusava sto vise da lici na Paina.Ali ipak izgleda kao degenerik.XD

......

Extra je ovaj kage arc, jedva cekam sl. epizodu malo da Raikage unistava Sasuke-a..
A sto se tice mange - dobar chapter samo iznerviralo me je sa kojom lakocom je Mifune (valjda) ubio Hanzo-a, mislim daj brate, tokom celog naruta hanzo je bio jedan haos jak dasa koga legendarni sanini nisu mogli da pobede i sad niodkud se stvori mifune i razbije ga.. :roll:

Extra je ovaj kage arc, jedva cekam sl. epizodu malo da Raikage unistava Sasuke-a..
A sto se tice mange - dobar chapter samo iznerviralo me je sa kojom lakocom je Mifune (valjda) ubio Hanzo-a, mislim daj brate, tokom celog naruta hanzo je bio jedan haos jak dasa koga legendarni sanini nisu mogli da pobede i sad niodkud se stvori mifune i razbije ga.. :roll:

pa sad....kad malo bolje pogledas...u pravu si

Dobar chapter lepo su objasnili Hanzove sposobnosti i zašto nosi onu masku , malo je glupo što sve ove najače negativce pobeđuju u roku od 2 chaptera ali ako ne bi tako bilo ovaj rat bi onda trajao 200 chaptera očekujem da će fightovi protiv kabuchimarua i madara trajati nekih 15 chaptera ,

Koliko se sećam priča je bila da je uchiha klan planirao da napadne konohu a itachi je bio protiv toga i onda je to prijavio hokageu ,i dogovor je pao da će itachi pobiti svoj klan osim sasukea i da će zatim pobeći iz sela a za planirani napad na konohu se nikad neće saznati da bi se sačuvala čast uchiha klana.

Koliko se sećam priča je bila da je uchiha klan planirao da napadne konohu a itachi je bio protiv toga i onda je to prijavio hokageu ,i dogovor je pao da će itachi pobiti svoj klan osim sasukea i da će zatim pobeći iz sela a za planirani napad na konohu se nikad neće saznati da bi se sačuvala čast uchiha klana.

to sam i ja mislio ali nisam bio siguran ....ok hvala :D

Back