Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M-hmmmm...i meni se svideo Darui.:DAli Kushina je the best...Tako i je zao sto su poginuli Narutovi roditelji...:(To je to!Mislim da sam Naruta shvatila previse ozbiljno!Cele noci nisam mogla da spavam misleci na Naruta,Minata i Kushinu,kao i Jiraiyu i Treceg Hokage-a.Msm,smesno!:rumenko:

jedino je Hidan bio raskopcan valjda :D
gledao sam neku emisiju na MTV jednom sa nekim likom sto je svaki dan u skolu isao sa ovim akatsuki plastom :D
skroz je bio normalan lik,al eto nosio je to :D

01_fb.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Imaš čitavu epizodu ovde ako hoćeš

http://www.mtv.com/videos/made-season-8-ep-24-rocker-andrew/1583904/playlist.jhtml

Ima li ovde neko ko je toliko zaljudjen Narutom da bi se ovako obukao? http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2010/152/e/7/Kabuchimaru__s_Summons_by_Gorbert.jpg

:lol: Najjaci je Pain...uziveo se lik u ulogu, madafaka... :lol:
Zsto da ne.Ja bih.Ali radi se o tome sto tih maski ima svuda u svetu,pogotovo u Japanu.I sirom sveta se odrzavaju maskenbali ili zurka pod maskama i sl.To je sasvim normalno.E sad sto se onaj lik uneo u pricu i to je normalno,jer,pokusava sto vise da lici na Paina.Ali ipak izgleda kao degenerik.XD

Ma!Ja svaku porodicu poredim sa mojom.I Naruto nikad nikoga nije mo i sl.To mi je tuzno.Ja bih zelela da pobijem Konohu sto se onako ponasala prema meni,a ovaj je jos i brani.:confused:

Ha, tako sam i ja radio kad sam bio klinac... :)

:lol:

Zsto da ne.Ja bih.Ali radi se o tome sto tih maski ima svuda u svetu,pogotovo u Japanu.I sirom sveta se odrzavaju maskenbali ili zurka pod maskama i sl.To je sasvim normalno.E sad sto se onaj lik uneo u pricu i to je normalno,jer,pokusava sto vise da lici na Paina.Ali ipak izgleda kao degenerik.XD

Ma bezi, ne bi mi palo na pamet...onog lika sto nosi samo one rukavice i ono oko vrata, u skolu, razumem, on nije zbog onoga geek vec zbog celokupne pojave, ali ovaj pretera samo tako...:lol:
Kod nas npr. da neko uzme one rukavice i onaj protektor ne bi ispao pajser vec bi ispao dobar lik, smem da se kladim da bi sutradan, svi koji znaju za naruta, kupili isto to... :lol:

P.S. 4 posta za redom, je l' se to odrzava neko takmicenje u spamovanju? xD

Mene zanima kako ce Sasugay odreagovati kad cuje da je Kabuchimaru prizvao njegovog voljenog brata iz mrtvih, ko zna mozda ga i ubije, ali ipak tesko verovatno.. :cool:

e ljudi ne znam da li se secate ali mozda je posle razgovora sa madarom ono kad je ubio itachia saske stekao drugaciji utisak o itachiju...ali jedno je sigurno....koliko god je on tup i glup nije njemu lako :D xD

Back