Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo tebi jedan pehar za to
pehar_11.jpg

Pa to je jedan od ono dvoje braće, nisi pazio pre nekoliko chaptera je spomenuto da su njih dvoje kad su još bili živi proveli nedelju dana u stomaku lisice i preživeli i tako su dobili deo njene chakre :)

Oke oke...dakle,jednog brata su pocistili.Mislim da ce veliki preostali braca pocistiti onog tipa a da ce se kasnije pojaviti Naruto i fight izmedju obe lisice.To bi bilo dobro.
PS.Jeste primetili da braca imaju iste crte,linije,belege kako god da ih nazovete,na licu?To je inace sasvim nebitno,ali zasto ih onda Sora nije imao?:eek:

Ova Mizukage mi je bas kraljica! Kako sam se smejao kad je Ao pricao za onog malog kako treba da bude hrabar, muskarcina, a ovoj pao mrak na oci, i na kraju kad mu kaze: Shut up, or I'll kill you! :D

Ova Mizukage mi je bas kraljica! Kako sam se smejao kad je Ao pricao za onog malog kako treba da bude hrabar, muskarcina, a ovoj pao mrak na oci, i na kraju kad mu kaze: Shut up, or I'll kill you! :D
Slazem se sa tobom da je Mizukage kraljica,potseca me na Tsunade.Inace,tek sad sam uvidela da Konoha i nije toliko retardirana sto se tice izbora Hokagea.Kada Tsunade uporedim sa sadasnjim Tsuchikageom...razlika je veeelikaaa...:hahaha:

Back