Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo izgovori. Nek' ih posalje kuci i prevede taj chapter vec jednom. xDove nedelje mali delay jer maximilianu posle lova na divlje svinje,dolaze njeni za praznike
Preteran chapter, Kabuto se uplasio, Madara rula.

Znao sam da će se tebi svideti XDDD

a u kovcezima su ili neke jake random ninje koje su se nekad davno pominjale(tj poznate su nam al ne znamo nista o njima),ili je neko ko ce bas sjebe JOINT alijansu...epic chapter
Nisam htela da ih poredim sa proslim chapterima vec sa mojim ocekivanjima.Ocekivala sam zestoku borbu punu krvi,nesto slicno Bleachu,ili bolje reci Dragon Ballu,ovako i nije poceo rat.To samo radi reda.A i svi znamo da Orochimaru nece prizvati neke mlakonje,vec neke extremno dobre ninje.Nesto poput 1. i 2.Hokagea.Sve u svemu,hvala na odgovorima.chapter tu i tamo?
ovo je jedan od most epic chaptera naruta ikada...
dato je objasnjenje za edo tensei,onda objasnjenje zasto orochi nije uspeo da prizove minata kad se peglao sa sarutobijem,madara-kabuchimaru nadmudrivanje dostiglo novi lvl....kad uporedim sve ovo sa vecinom dosadasnjih chaptera dolazim do ovog zakljucka:
a u kovcezima su ili neke jake random ninje koje su se nekad davno pominjale(tj poznate su nam al ne znamo nista o njima),ili je neko ko ce bas sjebe JOINT alijansu...